סופ"ש קסום

אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Ghost Love Score שיר השבוע לא של נייטוויש:Blind Guardian-When Sorrow Sang(איזה שיר!
) אלבום השבוע:Killswitch Engage-As Daylight Dies(כבר שבוע שני שאני חורשת עליו
) להקת השבוע:קילסוויץ' אינגייג' משהו טוב שקרה השבוע:יום ההולדת היה מדהים!
משהו רע שקרה השבוע:ממ המתכונת בפסיכו'... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אמממ...אמממ...
...,ולהיפטר מפסיכו' אחת ולתמיד ביום חמישי!האאה איזה אושר! ציטוט השבוע:"אין רמאות ביום העצמאות!"
....די,זה היה ענק! לינק/אתר השבוע:...... סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-לילה נטול כוכבים סרט-לדפוק חתונה תמונת השבוע:אין לי כוח לשים
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Blind Guardian-This Will Never End
שיהיה לכולם שבוע נפלא!

אניאניאני :)

שיר השבוע של נייטוויש: Away. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dire Straits - Romeo and Juliet, Kansas - Carry on My Wayward Son. אלבום השבוע: Adagio - Underworld, כמובן. להקת השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: היה ממש ממש כיף ביום העצמאות, בכלל היה שבוע נחמד. משהו רע שקרה השבוע: יום הזיכרון לחללי צה"ל, היה ממש קשה... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ערב מגמה@##@!#!%$!# אחח יהיה אדיר. ציטוט השבוע: היו כמה משעשעים כשעשינו על האש, לא זוכרת ספציפי. סרט/סדרה/ספר השבוע: אתם תמיד מתקילים אותי בשאלה הזאת... אני סנילית ): מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Shinedown - Lost in the Crowd.

Itay Simons

New member
נמנמנמ

שיר השבוע של נייטוויש:Ghost Love Score שיר השבוע לא של נייטוויש: Therion-Lemuria אלבום השבוע: ממ לא'דע להקת השבוע: הלווין
התגעגעתי משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה בת זונה משהו רע שקרה השבוע:
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המתכונת במתמטיקה.. ציטוט השבוע: "פינקי?" "כן, מוח?" "רד לי."
זה הרג אותי! ממ היה לי עוד ששכחתי...אולי יעלה לי אח"כ לינק/אתר השבוע: לודע סמיילי השבוע:
...וגם
סרט/סדרה/ספר השבוע: "אחים ואחיות" אחלה סדרה
תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

Gaius Octavius

New member
זה לא קשור אליך.

לג'ים יש מכסה של פעמים שהוא צריך לומר "הומו" ביום. אם כי אתה די הומו.

Itay Simons

New member
אוי, שתוק, אתה בבר אילן, אתה יותר הומו! ../images/Emo11.gif

אז מה..... אתה בא לכאן הרבה?

blacknwhite

New member
נהנהנה

שיר השבוע של נייטוויש: אממ... קשה, קשה... away? swanheart? בלדות למיניהן. שיר השבוע לא של נייטוויש: the prophet song-queen, consign to oblivion-epica ועוד כל מיני לא קשורים אלבום השבוע: אין ממש. אולי a night at the opera להקת השבוע: נייטוויש, וית'ין (משום מה), קווין משהו טוב שקרה השבוע: יום העצמאות
וחזרתי לטניס- במלוא מובן המילה! סופסוף משהו רע שקרה השבוע: מצב רוח קצת עגמומי מדי פעם, כאבי ראש כל יום בערך, ואני מתגעגעת לחבר טוב שלי שנסע לצפון ומרגישה טיפשה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיפול הכימו' האחרון של סבתא שלי... נחשב? סתם, לא נראה לי יש משהו מיוחד
ציטוט השבוע: "I've got a feel for my automobil"- גאונות!
אנחנו במקדולנדס. מוכרת: "להגדיל?" ידיד שלי: "כן". "גדול או ענק?" "מה ההבדל?" "במחיר ובגודל." "מפתיע". זה קרע אותי משום מה... אה, ו"מעולם לא היו חייבים רבים כל כך, הרבה כל כך, למעטים כל כך"- מישהו בכיתה שלי על עוד מישהו שאיכשהו תמיד כולם חייבים לו כסף
וממש מהיום: מורה לתנ"ך מספרת לכיתה שלי שהיא שאלה כיתה אחרת מהשכבה אם מישהו ראה את חידון התנ"ך, והם אמרו לה שלא, אבל שתשאל בט5 (הכיתה שלי), *הם* בטוח ראו. (כיתת מחוננים וזה...) אמא שלהם
לינק/אתר השבוע: הפורום הזה ממש. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: למרות שלא קראתי כבר כמה ימים... מולדת. וכל מיני סדרות רנדומליות בyes תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום. שקט. אין לי כוח למוזיקה כל היום.

איך אתם זוכרים את כל הציטוטים האלה? O:

ועוד מכל השבוע? O: *בעיות זיכרון* את ממש לא צריכה להרגיש מוזר בגלל החבר הטוב, זה ממש לגיטימי
(זה מי שפגשתי אז?) תרגישי טוב בובה

blacknwhite

New member
כן, זה הוא../images/Emo3.gif

ואני יודעת שזה לגיטימי, אבל זה מוזר
מבאס לי בכיתה בלעדיו... ותודה

blacknwhite

New member
מה דעתכם?../images/Emo3.gif

WEDNESday-Weekly Emo Day of the National Emotional Society (הקרדיט לא שלי)

למעלה