סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
השאלה השבועית
מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?
תהנו בל"ג בעומר ושבוע מעולה בכללי

Itay Simons

New member
להלהלה

שיר השבוע של נייטוויש: End of All Hope שיר השבוע לא של נייטוויש: Faith No More-A Small Victory אלבום השבוע: לודע להקת השבוע: כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: ענבר
משהו רע שקרה השבוע: הכל, בערך. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממממ שיהיה יותר טוב? ציטוט השבוע: אמממ אתמול, מתחיל מבחן באנגלית, אני מחוץ לכיתה נאבק במכונת שתייה שגנבה לי 10 שקל אחרי שנמאס לי אני נכנס לכיתה כולי בעצבים "היא בולעת הזונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*כולם מסתכלים עליי המומים ככה:
* אני: "אה...המכונה!
"
לינק/אתר השבוע: לודע סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אחים ואחיות
ג'ים, זדיין
תמונת השבוע: אח"כ מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אוור דרים השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? היום על האש...ואולי גם מחר :)

LadySilkworm

New member
XDDDD

אחים ואחיות זה נחמד.. קצת נדוש בקטעים למשל שקיטי אמרה לשרה שהבת שלה לא מרגישה טוב, ואז היא אמרה שהיא לא צריכה להתערב, ואז שמגלים שהבת חולה בסכרת שתי האחיות מתנצלות אחת לשנייה ובלה בלה בלה.. שפעם אחת לא יסלחו אחת לשנייה! P:

Super Alonit

New member
בואנה, גם אני רוצה../images/Emo10.gif

ועכשיו כשאין לה את החבר הנס ציוני אין סיכוי שאני אראה אותה לעולם.

The Cat Woman

New member
תמצאי לי אחד חדש שם ואני אבוא ../images/Emo3.gif

סתם... אפשר להיפגש בלי שום קשר, בואו נארגן איזה משהו קטנטן כזה למי שגר באזור... אני אביא את עלומה מאור עציון על הדרך

Super Alonit

New member
בכיף:]

ואם אתם רוצים מקום, יש לי אחלה גינה ואפשר לארגן גלידה וקצת מוזיקה כייפית

Super Alonit

New member
בחופש:] אחרי הבגרויות ושאר השיט.

ואולי נעשה אפילו יותר ממפגש אחד! יהיה מגניב

נמנמ

שיר השבוע של נייטוויש: אין שיר השבוע לא של נייטוויש: אין אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אממ שביתה? ^^ ופעולת פרידה מהמדריכות במד"צים בבית שלהן, היה ממש כיף ^^ משהו רע שקרה השבוע: בי"ס
ושלא נהיה יותר במד"צים עם המדריכות האלו ;[ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מחר... ל"ג בעומר ^^ ציטוט השבוע: חברה שלי לקראת צו ראשון קוראת משום מה באתר של צה"ל ומגיעה לרשימת ראשי תיבות
- מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): דיסטאנס מרחק פיקודי בין מפקד לחייליו - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): זאת לא סתם מילה באנגלית למרחק? ס_ס (זוֹעָרִית) תחתמו על העצומה, נבלות! (ה"א) אומר/ת (00:18): אהא - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): ממתי זה מושג צבאי? XD (זוֹעָרִית) תחתמו על העצומה, נבלות! (ה"א) אומר/ת (00:18): זה אומר גם שהחיילים לא קוראים למפקד שלהם "אחי" - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): אה (זוֹעָרִית) תחתמו על העצומה, נבלות! (ה"א) אומר/ת (00:18): נו זה מושג שמשתמשים בו בצבא - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): זה ברור ס: - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): גם לאחי אני לא קוראת אחי - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:18): אז למפקד? 0.0 (זוֹעָרִית) תחתמו על העצומה, נבלות! (ה"א) אומר/ת (00:19): XDDDD - מומו, הערס שיבוא עליך אומר/ת (00:19): אח"י ראשי תיבות של אוניית חיל הים (זוֹעָרִית) תחתמו על העצומה, נבלות! (ה"א) אומר/ת (00:19): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לינק/אתר השבוע: www.last.fm (זה שלי) סמיילי השבוע:
(שנראית כמו תפו"א) פשוט כי אני בטטה מהרגיל בזמן האחרון סרט/סדרה/ספר השבוע: בנות גילמור ומלאך שחור תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו? New Life - Arwen
השאלה השבועית
מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?
עושה עם די הרבה אנשים ושתי חברות שבאות מרחוק D: כיף D: (נקווה שיהיו לנו קרשים וכאלה XD)

blacknwhite

New member
נמנמנמנמ

שיר השבוע של נייטוויש: sacrament of wilderness, ו-walking in the air- אני לא מאוד אוהבת אותו, אבל הוא ממש טוב נגד כאבי ראש
שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני אלבום השבוע: - להקת השבוע: נייטוויש ואפיקה משהו טוב שקרה השבוע: שומדבר ספציפי, סתם דברים קטנים ונחמדים:) והייתה חזרה אתמול! משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל... שומדבר ספציפי, רק דברים קטנים ומעצבנים:( והחזרה אתמול לא הלכה משהו בכלל... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ל"ג בעומר! ועוד שתי חזרות... התגעגעתי לאנשים שם כל כך
ציטוט השבוע: "הדולר, כמו *מישהי מהכיתה*, ירד לארבע"
ועוד באותו שיעור- מישהו נותן ל*מישהי מהכיתה* 20 שקל. "הנה, זה ה-20 שאני חייב לך..."+רמיזה בולטת. המורה: "מה? 20 שקל? בעולם שאני בא ממנו הסכומים הרבה יותר גבוהים." לינק/אתר השבוע: הפורום הזה? נגיד. סמיילי השבוע:
\
כמה חם! (ויש לי טונה דברים לעשות) סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס!!!
הידעתם שיש DVD של העונה הראשונה של האוס? אני+אמא שלי+אחותי חורשות על זה כל השבוע... תמונת השבוע: ציורים של ויקטוריה פרנסיס
נועה, תראי מה עשית! מה את/ה שומע/ת עכשיו?: facade of reality-epica השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? לעשות מדורה עם הכיתה מחר בערב
תהנו בל"ג בעומר ושבוע מעולה בכללי. תודה רבה. שבוע מעולה לכולם!

dralan

New member
עונה רק על האחרונה כרגע /tapuzforum/images/emo122.gif

בתכנון על האש עם כמה חברים ואז מדורה עם כל השכבה D:

A Hilit

New member
אז גמני אענה רק על האחרונה../images/Emo9.gif

רציתי גם להיפרד באותה הזדמנות אני יוצאת לסמינר של שלושה ימים עם הצופים בכנרת מקווה שיהיה נחמד למרות שממש רציתי לחגוג בחוף בנתניה עם החברים שלי גם ככה אני כל הזמן בצופים אז גם בל"ג בעומר? אוח..לאמשנה עוד חצי שעה אני יוצאת לפעולה ומשם ישר לסמינר אז..אתגעגע לכולכם [גם אלייך ענבר אפילו שאת לא הכי נחמדה
] ותהנו בל"ג בעומר!

למעלה