סופ"ש קסום

Liquid Dreams

New member
בלעכס.

שיר השבוע של נייטוויש: לאדעת שיר השבוע לא של נייטוויש: אממ גם לא יודעתXDD אבל אסיה גרמה לי לשמוע כמה של אפיקהXP אלבום השבוע: אעע THOE של ווית'ין?++ רק כי הקשבתי לו עם אימא בדרך לאורתודנטD: להקת השבוע: --- משהו טוב שקרה השבוע: אממ העבירו את הילד ההוא שיש לידי מקום ועכשיו לא צריך לסבול אותו יותר:X משהו רע שקרה השבוע: כל הקיץ הזה.. ממש רע לי:S משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושגXP ציטוט השבוע: אין משהו מיוחד לינק/אתר השבוע: הממ. סמיילי השבוע: לאדעת סרט/סדרה/ספר השבוע: היום נראה שודדי הקאריביים 2^_____^ תמונת השבוע: אכ. עזבו אותי מה את/ה שומע/ת עכשיו?: השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? בתקווה רבה מאוד- להשאר בבית.

ש נ י1

New member
עוגת שוקולד זה טוב../images/Emo67.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Tutankhamen שיר השבוע לא של נייטוויש: Sonata Arctica - paid in full Within Temptation - Dark Wings Visions Of Atlantis - Lost אלבום השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: חגגתי עם חברים אתמול בערב (קדם יום הולדת
) והיום כמובן: ) משהו רע שקרה השבוע: נההה החיים טובים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ל"ג בעומר ציטוט השבוע: כרגיל לא זוכרת
לינק/אתר השבוע: - סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספיידרמן 3
מה את/ה שומע/ת עכשיו? לום... מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? על האש בים *ריר* ל"ג בעומר שמח לכולם

danduuu

New member
תשמרי לי חתיכת עוגה../images/Emo7.gif תביאי לי למפגש הבא או

משו כזה D:::::

ש נ י1

New member
כמובן../images/Emo212.gif

אבל עם הקצב שאני באה למפגשים את כבר תשכחי מה עטעם של עוגת שוקולד

dralan

New member
XD

ועוגת שוקולד זה מעולה /tapuzforum/images/emo99.gif /tapuzforum/images/emo212.gif

en li shem 7

New member
אני מתה לראות ספיידרמן 3|ריר|

רק שהפעם זה יהיה בלי טובי מקגוייר:-'/ ספידרמן שליט"א!!!

ש נ י1

New member
אני דווקא אהבתי

אבל לא ראיתי את הקודמים, אז לא יודעת איך הוא בהשוואה אליהם. וד"א, השחקן שמשחק את ספיידרמן ממש מכוער

Amir Noy

New member
ספיירדמן הוא אימו!!!!!!

מי שראה את הסרט יבין, בכללי סרט גרוע, אני וחבר שלי כל הסרט ישבנו וצחקנו כמה הוא גרוע ועלילה מפגרת... ו...ספיירדמן אימו P:

Itay Simons

New member
אוי שמעתי על זה ../images/Emo6.gif

ושמעתי שיש בסרט הזה המון רמיזות הומואיות
ידידה שלי הגדירה אותו כ"פורנו הומואי רך"

en li shem 7

New member
סקסייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo111.gifבמיוחד בסרט

ה2 כשהוא היה במעלית...

למעלה