סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
לא חשבנו אחרת...../images/Emo6.gif

דווקא על השאלה עם התשובה הכי צפויה אתה עונה

LadySilkworm

New member
טאריה :'(

שיר השבוע של נייטוויש: אין אחד.. שיר השבוע לא של נייטוויש: הרבה. :) אלבום השבוע: Trinity החדש של visions of atlantis. אלבום ממש ממש מעולה יחסית[לדעתי] לשני האלבומים הקודמים שלהם. הסולנית שרה ממש יפה, והסולן סוף סוף לא שר מעפן P: להקת השבוע: אין אחת.. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי עדשה וחצובה למצלמה מקצועית שגם אותה קיבלתי במתנה, אבל זה היה ביום שבת. הייתי אצל חברה שלי והיה ממש כיף אצלה :) משהו רע שקרה השבוע: חולה, המזג אוויר עושה לי ממש רע :( והפסדתי נסיעה לחיפה אבל שמעתי שלא הפסדתי הרבה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים את הפרוייקט באנגלית. יותר נכון, להתחיל. |: ציטוט השבוע: אין.. לינק/אתר השבוע: אין.. סמיילי השבוע: P: סרט/סדרה/ספר השבוע: אממ.. סרט- סרט על מודליאני[צייר] שראיתי אתמול והיה יפה אבל קצת מוזר.. סדרה- אבודים. ספר- אין. תמונת השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו?: visions of atlantis- nothing left השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? אמממ חברה שלי תבוא אליי בערב וכנראה נטחן פופקורן ונראה סרטים[או- אני לא עושה מדורה].

Super Alonit

New member
אני יכולה לתת לך המלצות על אנשים מהפורום../images/Emo3.gif

ועוד כאלה נרקיסיסטים, שלא יתנגדו

danduuu

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Swanheart Devil&The Deep Dark Ocean Moondance שיר השבוע לא של נייטוויש: Tokio Hotel-Schrei Sonata Arctica-Paid In Full
30STM-From Yesterday Alter Bridge-Open Your Eyes Alter Bridge-Down To My Last Ville Valo&Natalia Avelon-Summer Wine Killswitch Engage-This Fire Burns
בשביל קארין
ועוד כל מיני שירי אירוויזיון למיניהם
אלבום השבוע: אושנבורן :] להקת השבוע: נייטוויש ו30 סקנדס טו מארס
משהו טוב שקרה השבוע:לא זכור לי משהו טוב האמת =/ משהו רע שקרה השבוע:אמ הבגרות בפסיכולוגיה. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אמ לסיים עם הבגרות בתיאטרון, ולא ממש מצפה לזה אבל צריכה להתחיל לחרוש לתנ"ך ומתמטיקה באותו זמן.
מה שאני באמת מצפה זה שהשבוע הזה וכל האלו אחריו עד ל-26 ליוני יעברו מהר. ציטוט השבוע: אמ לא זוכרת
לינק/אתר השבוע: יוטוב וג'ארדלטו.אורג[זמה] סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי$%#$%@#$$@##$!@$@!
אני שונאת אותם
תמונת השבוע:שיהיה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Aiden-The Last Sunrise השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? חוף פרטי מחר בטבריה עם חברים קרובים

The Cat Woman

New member
איתי ראה אותו ונראה לי שעכשיו גם אותו זה לא

יעזוב... טראומה לכל החיים. כמה הוא השמין
גאד...

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמסכן איתי...

אבל הוא לפחות לא היה צריך לגעת בו וכו'... ~שורקת בתמימות~

למעלה