סופ"ש קסום

קווין זו הלהקה הכי טובה בעולם.

אין מה לעשות. גם אני וגם ענבר ואלונה מסתבר גדלנו עליהם, זה מסביר למה כ"כ אוהבים אותם.. אבל כשבאמת באמת מעמיקים במוזיקה שלהם, במילים, ביכולות נגינה שלהם ובשירה המדהימה של פרדי מרקורי, מבינים הרבה יותר מזה, מבינים פשוט למה הם זכו לתואר הזה.

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifשלמות...

הקליפ של The Show Must Go On- אני מסוגלת לבכות בו בכל פעם מחדש... כמה אירוני השיר הזה בהתחשב במצב
איידס ארור.

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: The Kinslayer שיר השבוע לא של נייטוויש: יש הרבה אלבום השבוע: לאידע להקת השבוע: נייטוויש משהו טוב שקרה השבוע: לאידע משהו רע שקרה השבוע: לאידע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: "מי שרוצה שלום, שיתכונן למלחמה" לינק/אתר השבוע: תפוז, אני מניח סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ראיתי שוב את "המעניש"
/ CSI וכל מיני סדרות בערוץ 8 ("חניבעל", "עלייתה ונפילתה: רומא", "הקרבות שעשו היסטוריה") ששירה המליצה לי עליהן
/ סיימתי את "דברים שצריך" תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Our Solemn Hour של WT (אתם יודעים, חשבתי על זה שהשיר הזה מתאר באופן טוב למדי את סצינת הסיום ב"דברים שצריך"
)

Super Alonit

New member
שיר טוב של ווית'ין טמפטיישן.

~מופתעת~ הצירוף של 'שיר טוב' ו-'ווית'ין טמפטיישן' באותו משפט הוא די נדיר.

Super Alonit

New member
אני יודעת, הם אחלה, זה היה בצחוק:]

מגיע להם שירדו עליהם אחרי האלבום האחרון, הוא איכזב.

אלאנקה

New member
באיחור אופנית../images/Emo98.gif

נו, הוא לא אופנתי אבל לא משנה
שיר השבוע של נייטוויש: Nightwish ועוד כמה שאני לא זוכרת.. שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: היה אמור להיות אלבום מסוים של אפיקה, אבל מסתבר שהדוד שלח לי משהו לא נכון
להקת השבוע:Sonata Arctica משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אצל חברה שלא ראיתי הרבה זמן:) משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מבחנים?:0 ציטוט השבוע: אמא:"כן, זה נכתב עלי.. וגם השיר הזה, עלי. בעצם, כל העולם נברא לכבודי!" אני:"ומה אנחנו?" אמא:"אתם..אתם נספחים. אבל העולם נברא רק בשבילי!...אוי, זה נורא לא יוגי לחשוב ככה" לינק/אתר השבוע: Lavender Eyes סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי/קראתי כלום:( תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלוםP:

lacrimosa girl

New member
מממ

שיר השבוע של נייטוויש:
ממ לא יודעת שיר השבוע לא של נייטוויש:
עדיין פיינט אלבום השבוע:
אין להקת השבוע:
כנ"ל...אולי ארץ' אנמי [למרות שאני לא ממש אוהבת אותם, הם היחידים שיצאו ברנדום שלי באמפי] משהו טוב שקרה השבוע:
לא יודעת...היה די חרא משהו רע שקרה השבוע:
היה לי חרא מצברוח =/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
שום דבר ציטוט השבוע:
היו מלא שטויות שאני וחברות אמרנו...ועכשיו גם מהל"ג, אבל אין לי כוח לינק/אתר השבוע:
ראיון עם תומאס על סנטורי צ'יילד
סמיילי השבוע:
=/ סרט/סדרה/ספר השבוע:
ממ דוק מרטין? האיש אדיוט ברמות, וכל פעם שאני רואה את זה אני מרגישה ביביסי פריים, אבל שיהיה. תמונת השבוע:
איזושהי תמונה חמודה של תומאס, התאהבתי בו ברמות השבוע מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
רעש במחשבים נו השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר?
הייתי עם השכבה והיה די יבש...ניגנו שירים גרועים כך הזמן ולא נתנו לי גישה לגיטרה =/

lacrimosa girl

New member
אם יש לך את התוכנה הרגילה

אז ככה: בזמן שהשיר פועל, לחיצה קצרה על הדבר ההוא שמעביר את השירים, בוחרים "ריפיט", מדפדפים בעזרת אותו דבר עד שמגיעים ל r/random/ran/rdm, לוחצים עוד פעם על הדבר וזהו :) בד"כ כתוב במסך הראשי של השיר אות אחת- N למשל זה נורמל, וזה אומר שהריפיט זה שיר-אחרי-שיר. ואם הצלחת בתהליך הנ"ל אמור להיות כתוב R. ^^

למעלה