סופ"ש קסום

en li shem 7

New member
אז...

יש לך מלח אורגני בבית? אם כן קחי קצת ותמיסי אותו עם טיפה מים (שיהיה תמיסה כזאת) ותטבלי את הגבה שלך בזה בערך 10 דקות כבר תרגישי יותר טוב! ואם אין לך כוח...פשוט שימי מוט סיליקון כי זה יותר נוח תריגיש טוב חמודיזה!

skipp

New member
צלמצ ךמ מגחלגכ ךמצג

שיר השבוע של נייטוויש:The Riddler סתם כי בא לי שיר השבוע לא של נייטוויש:Queen & david bowie - Under Pressure
אלבום השבוע:- להקת השבוע:נייטוויש XD משהו טוב שקרה השבוע:לא הייתי כל השבוע בבית ספר חחח משהו רע שקרה השבוע: אין משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין משהו מיוחד ציטוט השבוע:"it's gonna be legen- wait for it... dary" מישהו רואה את הסדרה ומזהה ? אם כן, אתם מלכים לינק/אתר השבוע:בלי שום ספק, הפורום הזה, מצאתי את עצמי נכנס לפה איזה 6 פעמים ביום ואפילו יותר סמיילי השבוע:
חחח סרט/סדרה/ספר השבוע:ספיידרמן 3, Heroes
איזה פרק משובח, "אם יש גן עדן" תמונת השבוע:- מה את/ה שומע/ת עכשיו?: בדיוק נגמר וונדרלסט מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? מדורה אצל קורמן עם כל החברים

skipp

New member
דאם, הסמילים הצוחקים היו אמורים להיות ../images/Emo99.gif

Super Alonit

New member
6 פעמים ביום?

אתה קרוב ללהיות אובססיבי כמוני
(סתם, אני לא אובססיבית, אני סתם כותבת הרבה. מאוד.
)

Super Alonit

New member
זה מעניק לי מעמד מכובד מאוד

של מציפנית חסרת חיים. מעולה ממש.

דילאי זה הכי קשוח

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש: Evergrey - Damnation, Dream Theater - Constant Motion, Queen - March of The Black Queen אלבום השבוע: Megadeth - United Abominations, Queen - Sheer Heart Attack להקת השבוע: Queen, Symphony X משהו טוב שקרה השבוע: דפנה זה כיף:) מדורה.. ליברפול בגמר!!!!!!!!!!!! ג'רארד תעשה לי ילדים! וגם מילאן:) אז עוד פעם ננצח אותם
משהו רע שקרה השבוע: לא יודע.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיימים תקשורת אחת ולתמיד!!!!!!!! ציטוט השבוע: חחח ציטוט מאיזו סדרה אמריקאית Robin: Are you crazy? it's about 42 kilometers! Ted: Well thank you Canada! Barney are you crazy? it's about 26 miles!
סדרה ענקית, איזה כיף זה להקניט קנדים
לינק/אתר השבוע: עזבו אתכם.. סמיילי השבוע: הו.. סרט/סדרה/ספר השבוע: HOW I MET YOUR MOTHER! זה פשוט ענק. תמונת השבוע: אין!! מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Evergrey - Damnation השאלה השבועית מה התכנונים שלכם לל"ג בעומר? מדורה עם החברים הכי טובים בעולם:)

Super Alonit

New member
Evergrey - Damnation../images/Emo99.gif

וואי, איך אני מקנאה בכל אלה שמסיימים ללמוד כבר... יש לי עוד שנה שלמה ואיזה מאתיים בגרויות.

Super Alonit

New member
לי יש אחרי סיום הלימודים שנה חופש:]

דווקא נשמע לי אחלה.
אני מניחה שלאנשים שהולכים ישר אחרי זה לצבא, סיום הלימודים לא נשמע מפתה כ"כ...

The Cat Woman

New member
איזה יופי שסיימתי גם את זה...

זה היה הסיוט הכי גדול שעברתי בחיים שלי. הצבא- פשוט שנתיים של דיכאון.
אני מתפלאת שלא הגעתי לקב"ן.

The Cat Woman

New member
סורי... אבל זה היה רק השירות שלי

יש הרבה אחרות שכן נהנות מהשירות שלהן (ואני לא מתפלאת- הן לא היו תצפיתניות
)

אלאנקה

New member
HOW I MET YOUR MOTHER../images/Emo45.gif

ואוף..כל הפורום הזה מאוהב בקווין:( רק אני ביזיוניסטית?
(אני לא שונאת אותם. אבל אני לא אוהבת אותם.. הם נחמדים.:$ )

Super Alonit

New member
שמעי,

הם הוזרקו לי למוח עוד כשהייתי קטנה. אני ואבא שלי נהגנו לרקוד ברחבי הסלון לצלילי קווין, אז מן הסתם אני עדיין אוהבת אותם, הם גם עושים לי אסוציאציות של פעם
ונו, רוב הפורום גם אוהב את סונטה ואני לא, מילא, לא קרה כלום. :]

למעלה