סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

אני שמה לב יותר ויותר, שהשם של הפינה ממש אבל ממש קיטצ'י ומטומטם
שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

danduuu

New member
וואי אני חייבת לעוף ללמוד ואין לי כוח../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נייטוויש: קראונלס שיר השבוע לא של נייטוויש: Alter Bridge-Down To My Last Simple Plan-I'd Do Anything נו מה, היה לי שבוע נוסטלגי
Simple Plan-Untitled Simple Plan-Perfect Doors-Unhappy Girl Doors-People Are Strange Doors-When The Music's Over Doors-My Eyes Have Seen You WT-Gotic Christmas Jeff Buckly-Hallelujah Jimmy Pop-Calling Danny Boy
זה ענק, אתם חייבים לשמוע XD "קאם גיי בוי"
אלבום השבוע: Doors-Strange Days להקת השבוע: סימפל פלאן XD והדורז
משהו טוב שקרה השבוע: אמ אמ, ל"ג בעומר!!!!!
והחזרות לשירה, לטקס סיום, זה הולך להיות כ"כ יפה
משהו רע שקרה השבוע: בגרות בתיאטרון
ולמידה ממושכת לתנ"ך$%#$%@%@ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המגן בתנ"ך ואת המגן במת'
ומצפה לחזרות הבאות לטקס סיום
ציטוט השבוע: *בגרות בתיאטרון* חברה א': "אוףף אין לי כוח לזה כבר" [או משהו כזה] חברה ב':"די ענבר, תראי בגרות!" חברה א':*מרימה את המבחן בגרות ומראה לה*
בגרות הזויה בכללי..פתאום הלוח צלצולים של הביצפר התחרפן, והוא מתחיל לצלצל ואז מפסיק..ואז שוב ואז מפסיק..כמה דקות של שקט ושוב יש צלצול ואז הוא נחלש ומתחזק כל שנייה ואז מפסיק ואז שוב וחוזר חלילה בערך שעה נראה לי
אז אני כזה "מה זה? נראה לי יש שם איזה די ג'יי" "ברוכים הבאים למועדון רוגוזין"
לינק/אתר השבוע: יוטוב, ג'ארד-לטו.אורג, תפוז, פרזהילטון, שואומי וכו' וכו'.. סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מגרש ביתי
גיבורים
תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אמ כלום

danduuu

New member
נו אני זכרתי בשבילכם את הציטוטים כל השבוע../images/Emo7.gif

עזבו שזה לא מצחיק, סתם תגיבו כדי שאני ארגיש שאוהבים אותי

The Cat Woman

New member
מי זה בתמונה? HIM?

אני גרועה בלזהות את כל האנשים האלה....
דורס וסימפל פלאן.
בהצלחה בכל השטויות של הלימודים, אני מחזיקה לך אצבעות למרות שאת לא צריכה את זה... ג'ראד לטו
האמת תכננתי להגיב לך הרבה יותר מוקדם, פשוט פרח מזכרוני....

The Cat Woman

New member
באמאשלך... תמליצי על אלבום

השיר היחיד שאני מכירה זה join me in death והייתה איתי מישהי בחדר בבסיס שהייתה סוגדת לוילה ואלו ורק את האלבום הזה היינו שומעות ממש הרבה בחדר... והוא לא אלבום כזה משהו. אני יודעת שכולם אומרים שHIM זה חרא, אבל אני לא פוסלת... ואני ממש ממש אוהבת את השיר הזה. הוא מרגש אותי. אז יאללה-
!
death bless me with you

danduuu

New member
את יודעת מה?? אני מעבירה את הדיסקים למחשב

ואני שולחת לך במסנג'ר הכל
את חייבת לשמוע אותם ואל תקשיבי למי שאומר שהם חרא
הם מעולים
וככה אם תאהבי אותם תצטרפי לפורום ותעזרי לנו להציף אותו

Super Alonit

New member
יש! תירוץ לעשות הפסקה מתנ"ך-

לענות לדנה על ההודעה כדי שתדע שאני אוהבת אותה!
|החפירה| חסר לך שאת לא מעלה לפורום הקלטה שלך!
אני רוצה לשמוע את קולך הערב:] מה את שרה במסיבת סיום? אצלנו היו שירים מאעפנים בטירוף של מרי-לו, אבל זה מסיבת סיום (חטיבה) אז נהנתי בכל מקרה
המון בהצלחה בתנ"ך ומת' מותק!
גם אני ניגשת אליהם השנה.
מוזר שאצלכם הסדר שונה משלנו...
גם אצלנו הצילצולים מתחרפנים בגלל הבגרויות ושות', ככה כל חצי שעה יש את השיר של ארתור ברקע
בזמן המתכונת הראשונה במת' היה את הצילצול פתאום "איזה יום נפלא היום..." וכולם מקללים שזה חרא של יום ושהם במתכונת ארורה
פרזהילטון?!... מה זה אמור להביע?
(רק אני לא ראיתי מימיי לא מגרש ביתי ולא גיבורים?
) ולמה הסמיילי הבוכה ליד מגרש ביתי?
|סחפירה|- ועוד לא חפירה כ"כ מסודרת:X אבל תסתפקי בזה שאני מתה עלייך

danduuu

New member
אני אוהבת אותך המון אישתי היפה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

גם אני לומדת לתנ"ך עדיין
כ"כ מטיש
כבר העליתי הקלטות את שמעת אותי פעם! אני לא מעלה שוב
אנחנו עושים על השיר ויוה פוראבר של הספייס גירלס [שזה שיר ממש מדהים ומרגש
] עם מילים על התיכון ועל השכבה שלנו וכו', כשקראתי את המילים עלו לי דמעות, אבל יכול להיות שזה סתם כי אני כזאת רגשי
המון בהצלחה גם לך אהובה
XDDDDDDDD אני אפילו לא רוצה לדעת מה היו עושים אצלנו אם היה צלצול כזה
חחחח אמ זה לא *פאריס* הילטון אלא פרז, שזה רכילאי כזה, הוא מזה מצחיק. הוא שם תמונות פפראצי וכו' של מפורסמים [אפילו ג'ארד לפעמים
] ואת מי שהוא לא אוהב, שזה הרוב, יש לו יציאות מזה מצחיקות..הוא מטורף. כנסי אם בא לך-www.perezhilton.com אז את חייבת לראות את הסדרות האלו!!! הן כ"כ טובות
ו..בגלל שמגרש ביתי נהיה יותר מדי עצוב וקשה
היו פרקים עצובים בשבועות האחרונים
ולא חפרת!!! תראי כמה אני חפרתי לך!! אני הכי חפרנית שיש
אוהבת אותך המון המון המון המון המון

Super Alonit

New member
באמת שיר מרגש! גרם לי לבכות...../images/Emo7.gif

בקשר לפרזהילטון- טוב נו, למה ציפית ממני? אני בורה, לא ידעתי מה זה.
הסדרות בטח בהוט או יס או משהו שאין לי
אוף.
את חופרת? כל הפורום הזה מורכב מההודעות הבלתי נדלות שלי
(ועוד איתי יורד עליי על זה כל הזמן
רשע.)
אוהבת המון

danduuu

New member
../images/Emo6.gif לא ציפיתי שתדעי מה זה, זה מוזר שאפילו אני

יודעת מה זה
אני בדר"כ לא אוהבת רכילויות וכל זה אבל אני מתה על פרז! וכן זה ביס =/ אבל את יכולה לבקש מהדודה האפגנית או הטיבטית שלך או משהו כזה
הן מאוד חביבות :) חחחח זהו, שאת לא חפרנית, את מציפנית
אני לעומת זאת חפרנית, אני רושמת בהודעה אחת וארוכה את כל מה שיש לי להגיד במקום המון הודעות
את רושמת במידה מועטה אבל בהמון הודעות
ואל תתייחסי לאיתי, הוא סתם מקנא

Amir Noy

New member
סוף שבוע הזוי ביותר!!

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream שיר השבוע לא של נייטוויש: Stratovarius - Black Diamond & Bullet For My Valentine - Tears Dont Fall אלבום השבוע:Bullet For My Valentine - The Poison & Stratovarius - Visions להקת השבוע:Bullet For My Valentine & Stratovarius& Nightwish משהו טוב שקרה השבוע:אממ....יצאתי אתמול קצת מהבית,היה אחלה. משהו רע שקרה השבוע:אתמול השתכרתי על בקבוק סמירנוף עם שני חברים,אחרי זה אחד מהם סחב אותי הביתה :/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ...לעבור במתמטיקה? ציטוט השבוע:"תגידו,אני היחיד שרואה כוכבים ומכוניות פיקוח" XD לינק/אתר השבוע:אממ....תפוזונע?
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:סדרה/אנימה -> Elfen Lied תמונת השבוע:><" מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Stratovarius - Black Diamond ~מכור~ ><"

Super Alonit

New member
~מרגישה כמו ילדת אימו~

הייתה תקופה שמש אהבתי את השיר הזה של בולט, טירז דונט פול... מגיע לי לחתוך ורידים כעונש.
סתם נו, אתה לא אימו, רק המוזיקה שלך.

אלאנקה

New member
אני../images/Emo11.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: Siddharta & Vlado Kreslin - Lunanai אלבום השבוע: Breaing Benjamin-Phobia להקת השבוע:Breaking Benjamin וNightwish משהו טוב שקרה השבוע:
קיבלתי דיסק במתנה:)
יצאתי עם בחרה שלי אתמול, והיה ממש כיף^^ משהו רע שקרה השבוע: הרבה
. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ
ציטוט השבוע:"עלק פורום נייטוויש...פורום סטלהXDD"
זה ממזמן, אבל עכשיו נזכרתי
en li shem 7" אומר/ת: כחלדגךכ en li shem 7 אומר/ת: אוף טאריה מעצבנת אותי en li shem 7 אומר/ת: היא צורחת..כמו תרנגולת" יאללה לינץ'!
לינק/אתר השבוע:פורמנו הקט:] סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סדרה-האופנוברים ממאדים
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

למעלה