סופ"ש קסום

Liquid Dreams

New member
והלללללללבבבבבבבבב הוא רוצה אל אימא!!!!!11

שיר השבוע של נייטוויש: DBP שיר השבוע לא של נייטוויש: יש הרבה:X אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אממ לאדעת אין לי שיעורים במתמטיקה?
משהו רע שקרה השבוע: אע לאדעת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אפשר משהו שלא מצפים לו? כי ביום ראשון נותנים לכולם פה חיסונים;[ ציטוט השבוע: כלום לינק/אתר השבוע: www.blogmusik.net סמיילי השבוע: מאיפה לי סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר: כל מי שנחשבP: תמונת השבוע: נה מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

The Cat Woman

New member
קסום ומופלא ../images/Emo99.gif כמו דובון איכפת-לי בשמנת

שיר השבוע של נייטוויש: Ever Dream
שיר השבוע לא של נייטוויש: היו הרבה
אלבום השבוע: אמ... החדש של קאמלוט!!!
Ghost Opera.
להקת השבוע: Evergrey
משהו טוב שקרה השבוע: אמ... הראיון עבודה? וגם יצאתי מהדיכי. וגם איתי באיזשהו מקום... וגם קורן שממש הצחיק אותי אתמול במצלמה
משהו רע שקרה השבוע: אתמול. רע. רע מאוד!
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמ... אני מקווה להתחיל לעבוד. למרות שזה קשה לאללה
ציטוט השבוע: ~חברה של אחותי יורדת במדרגות בבית שלי...~ אחי: "שיגעתן אותי! איזה רעש אתן עושות?!" היא: "מההה... לא עשיתי רעש" הוא : "עשית רעש.......... ואת גם נראית זוועה!"
LOL כ"כ הרס אותי מצחוק...
לינק/אתר השבוע: http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: לא היה סרט/ CSI מיאמי כרגיל/ אורי אדלמן
תמונת השבוע:
רק כי זה מצחיק את איתי...
דומה לי? מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את ה"קולולו" של המסנג'ר מודיע שיש לי הודעה.

The Cat Woman

New member
האתר אמר את שלו../images/Emo11.gif

סתם.. דפדפתי בין האנשים שזה נתן וזה הרג אותי מצחוק.....
אבל בת'כלס יצא לי את אליזה בושקו (שחקנית שאתם בטוח מכירים בפנים ולא בשם... והיא מאמי שכזאת ^^) אגב- חבר של איתי (חבר שלי)
יצא לו יוקה!!! כן, כן... יוקה!!!
והוא כותב לי כזה במסנג'ר: Macstar אומר/ת: רון דומה ל.. Macstar אומר/ת: מה זה Macstar אומר/ת: ג'וקה Macstar אומר/ת: נוולניין Macstar אומר/ת: WTF אני חייבת לעבוד על זה. טוב, לפחות את טאריה ואת מארקו הוא מכיר... (את טאריה מהציור ואת מארקו כי הוא שלח לי מאפגניסטן את הדיסק של טארוט
) אחרי זה הסברתי לו את כל הקטע של השפה הפינית והאות J. שזה לא ג'וקה, זה יוקה
.

The Cat Woman

New member
דנה- זה בשבילך, תקנאי!!!

יש אפשרות לבחור גבר/אישה/הכל אז כשעשיתי לאיזה גבר אני דומה- יצא שאני דומה לסולן של 30STM
ואכן, הוא שווה...

Super Alonit

New member
ענבר,

בזאת אני מכריזה עלייך רשמית כעל התגשמות הפנטזיות הפרועות ביותר שלי! (רק בנקבה
)

The Cat Woman

New member
ת'כלס.. לא משנה מה אני עושה...

תמיד יוצא לי אחת מהשלוש: סלמה הייק/ אלישיה סילברסטון/פנלופה קרוז. אני לא דומה להן! WTF?!?! אה כן, וזאתי יוצאת לי כל הזמן... מי זאת בכלל? אמנדה פיט O_ס http://users.static.freeblog.hu/s/o/r/sorozatjunkie/files/momentofbeauty/amanda_peet_500.jpg אה כן, ואם יוצא גבר- הוא תמיד איזה אימו. למשל- הסולן של MCR
ג'רארד וואי הזה... או של 30STM

danduuu

New member
יא קקי אחת../images/Emo7.gif עכשיו אני ארצה גם אותך../images/Emo7.gif

אבל בעצם מה רע בזה? ענבר
תעשי לי ג'ארד
ואת באמת מזכירה קצת את אלייזה דושקו הזאת, אבל את יותר יפה

Blade Of Fire

New member
והאתר יכול ללכת!

הוא רשם שבאחת התמונות שלי אני 70% ג'וני דפ.... נכווווווווווווווון

Blade Of Fire

New member
את ראית אותי במציאות

את יודעת שכל קשר ביני לבין קפטן ג'ק ספרו מיקרי בהחלט

Super Alonit

New member
אולי אם תגדל שפם ותשים כובע של פיראטים

אז יהיה אפשר לשים לב לדימיון, אחרי הכל, האתר קבע.

למעלה