סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
הא?../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

דנה'לה מתוקה, נראה לי שהמוח שלך מתערער מרוב לימודים...

danduuu

New member
היי! לא משנה באיזה מצב חירפון אני-תמיד אני

אחשוב שוילה זה היצור הכי מושלם שקיים בעולם הזה
ושקט

lacrimosa girl

New member
;

שיר השבוע של נייטוויש:
TMD [אין ספק, שיר מעולה למרות שללא ממש הסגנון של נייטוויש], גת'מסאן. שיר השבוע לא של נייטוויש:
THE HEIR של אלת'ריה אלבום השבוע:
אין להקת השבוע:
אין משהו טוב שקרה השבוע:
שוםדבר מיוחד, אה כן לדודה שלי נולד בן משהו רע שקרה השבוע:
היום זה חודשיים למיקי
ויש לי מתכונת ענקית בהיסטוריה בשלישי. =/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
יריד מכירות מעפן של יזמים...אני יודעת...ברית לבנדוד שלי ציטוט השבוע:
-מחכים בתחנה חהסעות- |חמוטל|:-מתקשרת לדודו הנהג- |חמוטל|: ואיי איפה אתה??? |דודו|: תרגעי מותק אני בדרך...לא יפה לך כועסת את יפה כשאני רואה אותך אני חושב על שמיים כחולים ושמש זורחת |חמוטל|: ואיי דודו אל תתסעק איתי תראה אותי תחשוב מבול!
היה עוד אחד אבל אני לא זוכרת. לינק/אתר השבוע:
- סמיילי השבוע:
אנאערף, בטח =/ סרט/סדרה/ספר השבוע:
הממממ לא יודעת. תמונת השבוע:
- מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
רעש בחדר מחשבים אהההההה כל כך נמאס לייייייייי

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: Slaying the Dreamer שיר השבוע לא של נייטוויש: Disturbed - Shout Dimmu Borgir - Burn In Hell Sentenced - Killing Me Killing You אלבום השבוע: החדש של קמלוט
להקת השבוע: קמלוט וסנטנסד משהו טוב שקרה השבוע: בגרויות קלות במעבדה וגמרא משהו רע שקרה השבוע: לאידע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: הערה של הרב על מבחן של חבר "איזה חנטרושים! אתה ממציא תשובות! אני מקווה שבטוטו ילך לך יותר טוב!"
לינק/אתר השבוע: תפוז סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: דז'ה וו (אבל הוא די מעפן) / CSI / "בשורות טובות"
תמונת השבוע: נלקח מפורום רומ"ד מתישהו
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Sonata Arctica - In Black and White

Is there a reason to live or die?

Is there an answer the questions, we feel bound to ask? שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Theater - Forsaken אלבום השבוע: Dream Theater - Systematic Chaos, Symphony X - Paradise Lost להקת השבוע: Dream Theater\Rush\Symphony X משהו טוב שקרה השבוע: סופ"ש עם אהובתי.. גם הייתה חזרה על חומר שלנו סוף סוף.. ונולד לי אחיין!!!!! סוף סוף!! משהו רע שקרה השבוע: היה לי שבוע מחורבן וזוועתי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לי מושג.. ציטוט השבוע: (הגיטריסט שלנו מנסה לנגן על פסנתר את הפתיחה של The Answer Lies Within) אביב: שניר, ככה הולך השיר לא? אני: לא אחי, אני אגיד לך איך הוא הולך: ZZZZZzzzzZzzZZzZZZz (אני עושה כל של נחירה) *שלושתינו נשפכים מצחוק* לינק/אתר השבוע: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1656&msgid=98693115 סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: How I Met Your Mother!!!!!! היום פרק אחרון!! תמונת השבוע: יש לי תמונה חדשה ששלחו לי (מהקוקה קולה לייב
) מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Dream Theater - Forsaken

למעלה