סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

כבר הגיע סוף שבוע שוב
אני פותחת ועפה לישון
רק חזרתי מת"א לפני כמה דקות XD שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

lacrimosa girl

New member
חזרתי מי-ם^^

שיר השבוע של נייטוויש:הממ נייטקווס וKWTNS. לא הפסקתי לשיר אותו ביומיים האחרונים ^^ שיר השבוע לא של נייטוויש: המממ אלתריה משהו, שכחתי את השם אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:י-ם. היה ממש ממש כיף ^^ ירד גשם! D::::: והלך לי טוב במתכונת בהיסט. משהו רע שקרה השבוע: המממממ לא יודעת. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתכונת בלשון ביום ראשון, על פוללללל חומר. פאקינג תחביר ושחבור, חומר שלמדנו שנה שעברה, בתקופה שהייתי בקושי יום בשבוע בבצפר =/ אני משלימה עכשיו וזה כזה חרא =/ ציטוט השבוע: כל היומיים האחרונים היו קורעים, עם חברות בי-ם וכאלו לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: חומר בלשון =/ אינטרלקט האלו ואו השבוע הזה טס....אבל נראה כאילו עברו שנים מאז יום ראשום. 0_ם

Itay Simons

New member
Itay Simons, קנית בגד ים? (../images/Emo12.gif)

שיר השבוע של נייטוויש: Fantasmic
שיר השבוע לא של נייטוויש: הממממ...Therion-Ljusalfheim
אלבום השבוע: ממ אין להקת השבוע: אפוקליפטיקה ללא ספק.
משהו טוב שקרה השבוע: אתמול היה אחד הלילות המיוחדים.
ומוזס ב4 בבוקר זה טוב |מרייר| (עזבו שכואבת לי הבטן כרגע..) משהו רע שקרה השבוע: אתמול- כמה שהיה מדהים- זה בכל זאת היה טקס סיום....לא בא לי לסיים.
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נמ שיהיה לי זין לבגרויות? \: ציטוט השבוע: המחנכת שלי, בסרטון של המורים בטקסיום: "יש פה אנרגיות שליליות!!!!! *מדליקה קטורת* בואו כולנו נירגע!"
לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: נמ, סיינפלד
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Five Bolt Main-Pathetic

כל הכבוד על התעודת מצטיין../images/Emo47.gif

ושעלית לבמה לקבל את התעודה וכולם מחאו כפיים צעקתי פורום נייטוויש!! (עזוב את זה שאפחד לא שמע אותי...) היה הכי מצחיק שהמורה שלי עשתה את הפרצוף הכי מצחיק ומפגר אי פעם בסרט של הצבא

Itay Simons

New member
זה לא הולך ככה..

זה משהו פרטי כזה של מגמת ערבית- יש משפחה של איזו מורה שנהרגה פעם בפיגוע והם כל שנה מחלקים "מלגות" לתלמידים נבחרים...אז המליצו עליי

Super Alonit

New member
יו,

אז אולי אם אני אשלח להם את התמונה הפקיסטנית שלי הם יתנו גם לי משהו?

Beyond The Veil

New member
אני מתנצלת, אני לא אשא בעול הידיעה שאני הרגתי

את אלונה!
אל תעשו לי את זה!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זהו, נרגעתי *מתנשמת קלות*
אל תשאלוווו....מה שעובר עלייייייייי......

למעלה