אם איכשהו שרדתי מקודם, עכשיו הרגת אותי בשנית.
B Beyond The Veil New member 20/5/07 #158 XDDD מדוע ולמה? (הזברה לובשת פיג'מההה.... ) אני נכת לימודים למגן, סלחווו ליייי
B Beyond The Veil New member 20/5/07 #160 וואו, בקצב הזה כל הפורום הזה יזכור אותי כילדה המוכה מבחינה מנטלית נפשית ורוחנית (זה אותו הדבר, כן. ) אבל.... איך אומרים בחישגד? יהיה טוב!! *חוזרת לכותונת משוגעים שלי*
וואו, בקצב הזה כל הפורום הזה יזכור אותי כילדה המוכה מבחינה מנטלית נפשית ורוחנית (זה אותו הדבר, כן. ) אבל.... איך אומרים בחישגד? יהיה טוב!! *חוזרת לכותונת משוגעים שלי*
B Beyond The Veil New member 22/5/07 #227 ../images/Emo12.gif לא פשוט היה לי שחרור של כמה שניות מהכותונת בשביל לכתוב את ההודעה... הם לא משחררים אותי בשביל אוכל שתיה וכדומה, אלא רק פעם ביום בשביל לכתוב הודעה בפורום ולחזור...
../images/Emo12.gif לא פשוט היה לי שחרור של כמה שניות מהכותונת בשביל לכתוב את ההודעה... הם לא משחררים אותי בשביל אוכל שתיה וכדומה, אלא רק פעם ביום בשביל לכתוב הודעה בפורום ולחזור...
L Lily SonataArctica New member 18/5/07 #44 באמת?!? כל מי שקיבל תעודת הצטיינות או רק אתה? אם זה כולם אז אני שונאת את המורה שלי לנצח!
S Super Alonit New member 18/5/07 #95 המנהל האהוב שלנו:]../images/Emo23.gif אוך, ההודעות שלי כ"כ ריקות מתוכן מאז שהבטחתי לאיתי להפסיק לצחוק על הקשת הורודה.
המנהל האהוב שלנו:]../images/Emo23.gif אוך, ההודעות שלי כ"כ ריקות מתוכן מאז שהבטחתי לאיתי להפסיק לצחוק על הקשת הורודה.
L lacrimosa girl New member 20/5/07 #188 מצטיין? =X איזה גאון :X בכלל כל הפורום הזה לוקה בשכל עודף :X מי מעביר לי קצת? יש לי בגרות עוד שבועיים!!!
מצטיין? =X איזה גאון :X בכלל כל הפורום הזה לוקה בשכל עודף :X מי מעביר לי קצת? יש לי בגרות עוד שבועיים!!!
I Itay Simons New member 18/5/07 #70 הא ועוד ציטוט- *תגבור במתמטיקה, אחרי שעתיים*: המורה מסיימת תרגיל- "אוקיי, זהו, רוצים עכשיו לפתור גידול ודעיכה?" אנחנו: "לא!!!!!!" היא: "טוב, ביי" *הולכת*
הא ועוד ציטוט- *תגבור במתמטיקה, אחרי שעתיים*: המורה מסיימת תרגיל- "אוקיי, זהו, רוצים עכשיו לפתור גידול ודעיכה?" אנחנו: "לא!!!!!!" היא: "טוב, ביי" *הולכת*