סופ"ש קסום

XDDD

למה המורה שלי לא כזאת?... המורה שלי אחרי שני מבחנים רצוף רק אומרת לנו לעשת עוד מבחן והיא אומרת שהיא לא תכעס על מי שהולך אבל כולם יודעים שהיא תוריד למי שילך נקודות במגן...

Super Alonit

New member
שבוע מטורף לחלוטין!../images/Emo12.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Deep Silent Complete.
שיר השבוע לא של נייטוויש: Evergrey- Harmless Wishes, Queen- The Show Must Go On. אוף, ועוד אלה שני השירים שגורמים לי אקסטרה לבכות.
אלבום השבוע: כל מיני אלבומים של ת'ריון שיש לי על המחשב:X
להקת השבוע: ת'ריון, קווין, אוורגריי, נייטוויש, אפיקה וקאמלוט. (וואי, אני מגוונת השבוע)
משהו טוב שקרה השבוע: נפטרתי מהמגנים בתנ"ך ומת'!!!!!!!!11
משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בשניהם
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרות באנגלית? (יופי, כל החיים שלי סובבים סביב הבגרויות עכשיו
)
ציטוט השבוע: הדבר הכי מטורף אוור!!! ~ארוחת ערב~ ~אני מעירה לאחותי על זה שכל השיער שלה בתוך האוכל~ אחותי (בת 8): "שתקי, י'לסבית" אני: "את בכלל לא יודעת מה זה לסבית, מותק" אחותי: "זה כשבת מאוהבת בבת, אבל אז הן יריבו מי יוליד את הילד" אני: "הן לא יכולות לעשות ילדים..." אחותי: "מה נראה לך? הן ילכו לבנק הזרע!"
... מה?!?!? את בת 8 פור גאד סייק!!!!!1 מה קרה לילדים המתוקים והתמימים של פעם?!?
לינק/אתר השבוע: הפורום הכי קסום בתפוז.
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר- תנ"ך, סדרה- הנדסית, סרט- ספר הג'ונגל. :]
תמונת השבוע: הכנתי את זה בכיתה ט', איזו עקומה וחסרת חיים אני
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את בעלה של אמא שלי שורק.

Super Alonit

New member
זה לא אנחנו, היא פשוט מטורפת!

בגיל 3 הגננת התלוננה שהיא הכריחה ילד מהגן לשכב מעליה כדי שהיא תכנס להריון!
זה די מאמת את הפוסט ההוא של ענבר, דאמ, אני לא רוצה לדעת מה יהיה איתה כשהיא תהיה בגילי. :X אם היא בכלל תגיע לגיל הזה בלי שום מחלת מין או משהו...

Super Alonit

New member
אני ידעתי, היה לי ספר קסום להפליא

על זרע וביצית.
אבל זאתי יודעת הכל במונחים פחות נחמדים מאלה שאני ידעתי. :X והשפה שלה יותר גסה משלי!

חחחחח כן,

כאילו היה את הספר הזה של "מאיפה באים ילדים לעולם" אבל מעבר לזה לא ידענו כלום בגיל הזה
אני זוכרת שכשהיינו בכיתה ו' והיינו חונכים של א' ומתישהו מישהו אחד קרא לשני בנזונה והיינו כולנו בשוק כזה. ידענו מה זה אומר מן הסתם, אבל לא חשבנו שילדים בגיל הזה יודעים מה זה אומר.

Super Alonit

New member
כן, הם נהרסים../images/Emo7.gif

אני לא רוצה לדעת מה יהיה עם הילדים העתידיים שלי...
בטח המילה הראשונה שלהם תהיה משהו גס כזה במקום אבא\אמא...
איכס.

Super Alonit

New member
למה לא?../images/Emo10.gif את רצינית?

אני מתכננת ליצור לי כל מיני יצורים קטנים ואוהבי נייטוויש שיצייתו למורא פי. יהיה כיף. :]

ילדים זה שואה!

הייתי עם אורלי בגן והם התחילו לצעוק לנו "תזדיינו" וכאלה דברים >< ילדים בני איזה 7 או משהו כזה. ואז אחד נעמד לי מאחורי האוטו כשעשיתי רוורס, אז פשוט יצאתי מהאוטו בעצבים והם ברחו אחושמוטה :)

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני יכולה לדמיין אותך רודף אחרי ילדים קטנים ועושה קולות של מפלצת!
יואו אין לך מושג! ביומולדת שלי חברים שלי קנו לי בלוני הליום והיו שם גם בלונים ארוכים כאלה... אז עברנו ליד בי"ס היסודי מול התיכון בדרך חזרה מבי"ס ואיזה ילד קטן, בכיתה א'-ב', צעק לי: "זה הזין של חבר שלך והוא מזיין אותך איתו!" ואני וחברים שלי היינו בשוק! ואחרי כמה דקות אנחנו עוברים ליד גן ילדים וחברה שלי סתם אמרה על איזה ילד שהוא חמוד, והוא אמר לה "ולך יש ציצים גדולים" ?!?!?!? זה חולני!!!!!

danduuu

New member
OMG הם מזה מפחידים הילדים של היום

זה כבר ההפך מפדופיליה..מבוגרים לא אונסים ילדים קטנים אלא ילדים קטנים אונסים מבוגרים [
סורי שנאי צוחקת אני פשוט מדמיינת מבוגרים רצים על נפשם אחרי שילד בן 5 רודף אחריהם XD] איפה התמימות של פעם? שכשהיו רואים לי את התחתונים בגן במקרה, והיו צוחקים על זה בתמימות ובמבוכה כזאת, הייתי אומרת "אז מה?? לא גנבתי אותם!!!". איפה הימים שהייתי חושפת בפני כולם את התחת שלי או כדומה?
נראה לי שהמגיפה התחילה ממני

Super Alonit

New member
גם לי נראה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אז מה? לא גנבתי אותם"?
חזק! את היית מאפיונרית קטנה

למעלה