נגמר לו עוד שבוע מציק..
שיר השבוע של נייטוויש: תנו ניחוש פרוע..אווה לחלוטין! הקשבתי לו אתמול בלופים..זה שיר טוב, אני נהנתי
חוץ מזה..דד בויז פואם, דארק צ'סט אוף וונדרס.. שיר השבוע לא של נייטוויש: יש כזה? אוה וואלה אפיקה אחרי הפסקה ארוכה מדיי
רן פור אה פול ודה פאנטום אגוני בעיקר (סליחה על העיברות, אין לי כוח לקפס לוק) אלבום השבוע: רוב האלבומים של נייט, דירט של אליס, דה פאנטום אגוני אפיקה. להקת השבוע: דיי לחזור על זה שוב?! משהו טוב שקרה השבוע: הסינגל והסולנית (וכן זה טוב דיי עם השליליות)..וכמובן הרישיון
משהו רע שקרה השבוע: מתכונת מעפנה בתנ"ך..בדיקת דם..ממ היה לי שבוע ללמוד לאזרחות ומת' אבל דחיתי את זה לסוף שבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לשמוע מה התוכניות של השכבה שלנו לסיום ולנסות להבין למה הבחורות כל כך רוצות להגיע עם שמלות /: ציטוט השבוע: "מתכונת ברוסית תיערך בחדר אנגלית"- הודעה שתלו בבצפר
ממ חברה:"למה כל פעם שאנחנו רואות כלב את מגבירה את הקצב פי 4?!!?" <כן אני מפחדת מכלבים..תעזבו אותי בשקט> לינק/אתר השבוע: הרשמי של נייט, פורום נייט, האתר של לחמן בגרויות.. סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים, האוס סוף סוף (אושר), טיסת לילה בפעם ה100..ממ שמתי על השולחן את "מלך הנזיקין" של ג'ון גרישם במטרה לקרוא אבל לא התחלתי..אולי השבוע
תמונת השבוע: חוף ים אשדוד בעת שקיעה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: בר גרייס מיזרי שבוע טוב ובהצלחה במת' ואחרים לכולם