סופ"ש קסום

Liquid Dreams

New member
~~~~~>>

שיר השבוע של נייטוויש: א-ו-ו-ה-!
שיר השבוע לא של נייטוויש: אהה כל מיני של ווית'ין אלבום השבוע: אין לי מושג להקת השבוע: אוונסנסD: משהו טוב שקרה השבוע: בהמשך ללהקת השבוע, קיבלתי את שני הסינגלים שלהם שהזמנתי^^ משהו רע שקרה השבוע: העייפות מאיימת להשתלט עליי לגמרי.. איכס;[ וגם חם נורא משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יתקרר? בבקשה שמישהו יגיד לי שיתקרר!;[ ציטוט השבוע: מישהי[על מפרטים]:"אז תעשי אותם*-* ז"א, תכיני." [הכוונה שהיא ראתה מפרטים שהזמנתי ורצתה שאני אכין.XD] לינק/אתר השבוע: www.imvu.com סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר- במרחק נגיעה[ולא, זה סתם שם דומה לסדרה
], זה ספר ממש טוב. ["תמיד חששתי שמישהו ישים לב אליי, וכשזה לא קרה הרגשתי בודדה"- אומר מספיק, לא?] תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

Liquid Dreams

New member
אה ומשהו מעולה!

היום בבוקר המורה שלי התייצבה לי מול השולחן ואמרה: "רק רציתי להודיע לך שקיבלת 100 במיצ"ב ושיכולת להשקיע יותר" D::::::::::::::::::::: [עזבו את זה שהיא מורה מפגרת]

Beyond The Veil

New member
בלעכס, חם :S

שיר השבוע של נייטוויש: אמממ אני לא יודעת... שיר השבוע לא של נייטוויש: כ"כ הרבה אלבום השבוע: חחח אלו שאלות קשות! להקת השבוע:Incubus משהו טוב שקרה השבוע: אממממ כל מיני דברים נחמדים כאלו...
משהו רע שקרה השבוע: חם ואיכס ובלעכס, ויש לי ילדים מטומטמים בשכבה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לקבל תעודת זהות ולא להתעצבן מילדות טיפשות ^^ הא, ובקושי ללמוד
ציטוט השבוע: אמממ היו כמה אבל אתם לא תבינו.... לינק/אתר השבוע: זה סרט/סדרה/ספר השבוע: "מצאתי...!", זה ספר של אביקם גזית על גדולי המתמטיקה וזה..מעניין דווקא^^ תמונת השבוע: אממממ אולי אח"כ, כשתהיה לי תוכנת עריכה לתמונות בגלל שהן גדולות :S מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Blinded-evergrey

יום שישי מעייף><

שיר השבוע של נייטוויש: Wanderlust. שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Theater - One Last Time. אלבום השבוע: Dream Theater - Octavarium. להקת השבוע: Dream Theater.
טחח לא שמתי לב אפילו ששמעתי אותם כל כך הרבה. משהו טוב שקרה השבוע: שבועות ואוכל של שבועות:) והמתכונת בתנ"ך מאחוריי^^ משהו רע שקרה השבוע: יותר מדיי מבחנים אפילו כשיש 3 ימי חופש... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שבוע קל! בלי מבחנים! בלי עבודות! בלי שיעורים! בלי בצפר! ציטוט השבוע: "את אוהבת להקה בשם 'שונא את אנטארטיקה'?!" ידיד פשוש שילי מסתלבט עליי ועל סונטה ארקטיקה P: סרט/סדרה/ספר השבוע: האוס! מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Adagio - Promises.

נמממ

שיר השבוע של נייטוויש:אין האמת שיר השבוע לא של נייטוויש:אנערף אלבום השבוע:דיסקוגרפיה של א פרפקט סירקל להקת השבוע:א פרפקט סירקל משהו טוב שקרה השבוע:הממ, עליתי על 2 להקות חדשות.... משהו רע שקרה השבוע:אנערף משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שמישו פה ייתן לי הצעות לאלבומים טובים של THERION ציטוט השבוע:"זה לא שהיא שמנה, היא פשוט מאותגרת משקלית." לינק/אתר השבוע:"אסור לדבר על זה בפורום" :p סרט/סדרה/ספר השבוע:הממ, הבורר. בואנה זה גדול. תמונת השבוע:אם היה לי כוח לצלם ת'עצמי אחרי התספורת ובעדשות, הייתי שם. אבל אין לי. מה את/ה שומע/ת עכשיו?:A Perfect Circle - Pet

mary06

New member
נגמר לו עוד שבוע מציק..

שיר השבוע של נייטוויש: תנו ניחוש פרוע..אווה לחלוטין! הקשבתי לו אתמול בלופים..זה שיר טוב, אני נהנתי :) חוץ מזה..דד בויז פואם, דארק צ'סט אוף וונדרס.. שיר השבוע לא של נייטוויש: יש כזה? אוה וואלה אפיקה אחרי הפסקה ארוכה מדיי :) רן פור אה פול ודה פאנטום אגוני בעיקר (סליחה על העיברות, אין לי כוח לקפס לוק) אלבום השבוע: רוב האלבומים של נייט, דירט של אליס, דה פאנטום אגוני אפיקה. להקת השבוע: דיי לחזור על זה שוב?! משהו טוב שקרה השבוע: הסינגל והסולנית (וכן זה טוב דיי עם השליליות)..וכמובן הרישיון :) משהו רע שקרה השבוע: מתכונת מעפנה בתנ"ך..בדיקת דם..ממ היה לי שבוע ללמוד לאזרחות ומת' אבל דחיתי את זה לסוף שבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לשמוע מה התוכניות של השכבה שלנו לסיום ולנסות להבין למה הבחורות כל כך רוצות להגיע עם שמלות /: ציטוט השבוע: "מתכונת ברוסית תיערך בחדר אנגלית"- הודעה שתלו בבצפר
ממ חברה:"למה כל פעם שאנחנו רואות כלב את מגבירה את הקצב פי 4?!!?" <כן אני מפחדת מכלבים..תעזבו אותי בשקט> לינק/אתר השבוע: הרשמי של נייט, פורום נייט, האתר של לחמן בגרויות.. סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים, האוס סוף סוף (אושר), טיסת לילה בפעם ה100..ממ שמתי על השולחן את "מלך הנזיקין" של ג'ון גרישם במטרה לקרוא אבל לא התחלתי..אולי השבוע :) תמונת השבוע: חוף ים אשדוד בעת שקיעה
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: בר גרייס מיזרי שבוע טוב ובהצלחה במת' ואחרים לכולם :)

Super Alonit

New member
יו! גם אני בדיוק קניתי את הספר "מלך הנזיקין"!

איזה תיאום.
שמלות

danduuu

New member
תמונה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והציטוט
בתי ספר כאלו מפגרים לפעמים. [טוב נו על מי אני עובדת? זה לא רק לפעמים.
] את גרה באשדוד נכון? כשאני אהיה שם [בדיוק היום באים אליי הקרובים מאשדוד
] אני אדבר איתך ואפשר להפגש :]

mary06

New member
מגניב :)

אשמח לפגוש אותך, במיוחד כי עד יולי לא יצא לי לבוא למפגשים ועוד לא פגשתי אף אחד ):

אני:)

שיר השבוע של נייטוויש:Eva(היום שמעתי את הגרסה המלאה סוף כל סוף,ואני חייבת לציין שזה שיר טוב). שיר השבוע לא של נייטוויש:Kamelot-Nights Of Arabia Into Eternity-Surrounded By Night אלבום השבוע:גוסט אופרה של קמלוט(כן,אני חורשת עליו
). להקת השבוע:נייטוויש,קמלוט. משהו טוב שקרה השבוע:ממ אתמול נסענו לת"א כדי לפגוש את דודה שלי ובעלה שהגיעו מארה"ב והיה ממש כיף,הקלטות ביום שלישי ואממ היה שבוע מגניב בכללי. משהו רע שקרה השבוע:הבגרות באנגלית
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לעבור את הבגרות במת'. ציטוט השבוע:היו הרבה.כרגע לא זוכרת
לינק/אתר השבוע:האתר הרשמי של נייטוויש. סרט/סדרה/ספר השבוע:סרט-לילות ערב. ספר-מלחמת הבקיע-קוסם שוליה. תמונת השבוע:אין לי כוח
מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Nightwish-Eva
שיהיה לכולם שבוע נפלא:)

אלאנקה

New member
קוסם שוליה..

משום מה זה מוכר לי
.. וככה?! בוגדת בדריזיט?! תיבושי לך!!!

מי בוגד בדריזט?../images/Emo3.gif

פשוט קוראת ספר חדש...חחח ואממ אני מניחה שאם קראת את סדרת מלחמת הבקיע זה יהיה לך מוכר..חח

למעלה