סופ"ש קסום

A t a s h i

New member
גם אני. D:

שיר השבוע של נייטוויש: Eva, בהחלט. שיר השבוע לא של נייטוויש: Fireflight - It's You. אלבום השבוע: After Forever - After Forever. להקת השבוע: Nightwish, Within Temptation. משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת. משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ. לסיים עוד שתי בגרויות? ציטוט השבוע: "נו, You must agree, תגרי (Tagree) אותו!". לינק/אתר השבוע: אין. סרט/סדרה/ספר השבוע: 'שודדי הקאריביים - בסוף העולם', אני מניחה. מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Ueickap - You Against Yourself.

אלאנקה

New member
ראית שודדי הקריביים?!../images/Emo2.gif

אוף, כל העולם ואחותו הולך-חוץ ממני
.

Super Alonit

New member
גם אני עדיין לא ראיתי../images/Emo7.gif

לשתינו יש חסכים רציניים, ראי ערך 300.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifגו'ני דפ!!!|כתר../images/Emo99.gif

ואגב, ראיתי היום את שלישי- הוא טוב
בעיני הראשון עדיין יותר טוב, אבל השלישי הוא מתחרה ראוי, ובטח שהוא הרבה יותר טוב מהשני... צחקתי המון
וראיתי את ג'וני דפ

Super Alonit

New member
למה אתה מגלה את הסוף?!

יש אנשים שעוד לא ראו את הסרט. אתה יודע, כאלה בלי כסף למשל...

lacrimosa girl

New member
^^^

שיר השבוע של נייטוויש:
וונדרלאסט, אווה [תודו בזה! זה נייטוויש! ><] שיר השבוע לא של נייטוויש:
המממ דה הייר של אלת'ריה אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:
כלום, היה חרא משהו רע שקרה השבוע:
הייתי כל השבוע בבית >< משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:
היתה מתכונת בתנ"ך, הלך בסדר דווקא אבל סתם כואב לי הראש, והיום נתקעתי בפקק בדרך לבצפר בלי בטריות באמפי. איזה פקק יכול לעזאזל להיות ביום ראשון ב6 וחצי בבוקר בקרית מלאכי? ><><>< חצי שעה זזנו חצי מטר ליד התחנת דלק ההיא ._. ציטוט השבוע:
אין כל השבוע הייתי בבית המחורבן שלי לינק/אתר השבוע:
האתר הרשמי סרט/סדרה/ספר השבוע:
האוס תמונת השבוע:
אני בבצפר מה את/ה שומע/ת עכשיו?:
רעש במחשבים וזמזום בראש שלי ואני רועדת בלי סיבה ברורה, לא מקור כאילו אני מפחדת ממשהו =/

dralan

New member
אוקי אני

שיר השבוע של נייטוויש: אווה וסליפינג סאן שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני אלבום השבוע: אושנבורן להקת השבוע: נייטוויש ואפיקה משהו טוב שקרה השבוע: אין לי כוח משהו רע שקרה השבוע: אין לי כוח משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: זה לא פייר!!! עד שיש לי בית ריק בסופשבוע הקרוב אפחד לא בא כי יש בגרות בתנ"ך יום ראשון הבא!!!!! }-[ ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: תפוז כנראה סרט/סדרה/ספר השבוע: אין/CSI (קאמה, מניפת קרב ורמח בעזרת קטאנה!!!!
) / "האקדוחן" של סטיבן קינג תמונת השבוע: קטאנה, למי שלא הבין את השורה הקודמת
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: בן דוד שלי מתאמן בגיטרה

למעלה