סופ"ש קסומיייי

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסומיייי../images/Emo203.gif

איפה אלונה נעלמה שוב?
אני דורשת שהיא תחזור לאלתר
שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: משהו חדש השבוע?: סרט/סדרה/ספר השבוע: ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: ציטוט השבוע כללי: תמונה שעשתה את השבוע: מה שומעים עכשיו?: שבוע מעוללללללה ומדהימי לכולם
וב"ה גם יהיה לנו מפגש השבוע

r e a d e r

New member
סליחה על הבורות, אבל...

זה כמו השאלון? מקום להחוות דעה? אם כן: שיר השבוע שלי הוא AMARANTH אלבום השבוע: (כי השבוע רק שמעתי אותו לראשונה) DARK PASSION PLAY (ואוו אני צפוי) משהו טוב שקרה השבוע: הכרטיס להופעה של נייט משהו רע שקרה השבוע: לא ניצלתי כרטיסי VIP בחינם לכפר המוזיקה משהו שמצפים שיקרה שבוע הבא: שבוע ירי ראשון של הטירונים והטירוניות החמודים והצעירים שלי משהו חדש השבוע: מכנס בן-**** מPULL AND BEAR ספר השבוע: אחרי שסיימתי את ה"פ 7? נראה לי children of hurin (אם באמת ככה כותבים את זה... הבן של טולקין לא שפוי) ציטוט השבוע: המממ... ה"פ7: (זהירות! אולי זה קצת מספיילר) ("the time has come for slytherin house to decide upon its loyalties") (מינרוונה מקגונגל לסלגהורן, הקרב על הוגוורטס) תמונה שעשתה את השבוע: התמונה עם הכרטיס של נייט, ראו שירשור היכן קונים כרטיס, הודעת יש לי כרטיס יש לי כרטיס) מה שומעים עכשיו: meadows of heaven... איזה כיף לחרוש על הדיסק החדש... ומה זאת אומרת לגביי מפגש השבוע? אפשר פרטים בבקשה?

סופ"ש קסום=)

שיר השבוע של נייט:קאדנס
שיר השבוע כללי:hi there deliala, מהאייפוד של אחי
אלבום השבוע:some kind of monstor,של מטאליקה. משהו טוב שקרה השבוע: סר ט בחינם,שייט(
),מלא גלידה
. משהו רע שקרה השבוע:לא ראיתי את דנה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:יש מפגש שאנ י לא אהיה בו
משהו חדש השבוע?:חצאיות שאנטי
סרט/סדרה/ספר השבוע:האנטומיה של גריי,הירוס
,ודוקטור הו. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה:החתימה שלי
ציטוט השבוע כללי:אין. תמונה שעשתה את השבוע:כנ"ל. מה שומעים עכשיו?:מאוורר,עד לפני חמש דקות קאדנס
שבוע מעוללללללה ומדהימי לכולם וב"ה גם יהיה לנו מפגש השבוע

The Fantasy

New member
הו איזה חמודה את../images/Emo23.gifאיימ סורי שלא ראיתי אתכן

בסוף
תתנחמי בעובדה שעוד חודש [
] אני מתגייסת, אז יהיו לי נסיעות חינם, אז אני אוכל לנסוע אליכן בכל זמן שאוכל

../images/Emo24.gif

חסר לך שלא תבואי לבקר
מתברר שאני מכירה קרובת משפחה של משפחת אברג'ל (הם ממושב 10 דקות מפה
),אני אשלח אותם בעקבותייך

The Fantasy

New member
עוד חודש ועשרה ימים../images/Emo7.gif

שיר השבוע של נייט: המ STD אני חושבת שיר השבוע כללי: 30STM-End Of The Beginning 30STM-The Mission The Used-On My Own Tori Amos-Crucify ושירים של ג'סי מקרטני
נו מה הייתה לי נוסטלגיה
ויש לו שירים חמודים
אלבום השבוע: 30STM-ABL כי התחדשתי בו
משהו טוב שקרה השבוע: אשדוד, יונתן ואיילת
, מרי וליז
, אנשים שאמרו שהתגעגעו אליי כשלא הייתי
אה וסבתא השתחררה מהבי"ח
[עכשיו צריך לקוות שהכל יהיה טוב כדי שהיא לא תעבור צינטור] משהו רע שקרה השבוע: לא פגשתי את אילנה ועלומה
וגם את סער בסוף
והמ לא יודעת מה עוד. אה שהייתי חולה לאיזה יומיים חחח משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מפגש
מקווה שעוד מפגשים, יומולדת לחברה טובה AKA קשת
ולא יודעת, שיהיה שבוע טוב. משהו חדש השבוע?: כן
A Beautiful Lie של 30STM
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-מיומנה של אישה שחורה כועסת, קולד מאונטיין סדרה- שנות ה70 [לבת דודה שלי יש הוט אז חרשתי על זה
], גיבורים
נגמרה העונה
וסקינס. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: המילים של while your lips are still red
ציטוט השבוע כללי: לא זוכרת
תמונה שעשתה את השבוע:דפנטלי זאת
מה שומעים עכשיו?:זואי 101

The Cat Woman

New member
בואנ'ה דניאל....!

לפני שניה הייתה פרסומת פה בצד של כנס ספרות פנטזיה, רציתי להעתיק לך קישור אבל זה נעלם לי O_ס אז בגלל שאני יודעת שאתה ועוד כמה בפורום מתעניינים בזה- תדע שקיים דבר כזה בקרוב
אם אראה שוב את הפרסומת הנעלמת החצופה הזו אני אשים לך קישור.

The Fantasy

New member
פרארד זה מה שהולך שם../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

ואני מניחה שעדיין לא הבנת
אז זה ג'רארד וואי הסולן של MCR ופראנק איירו הגיטריסט, בנשיקה לוהטת
תקראי לי אימו, תקראי לי מוזרה, But i like it

למעלה