סופ"ש קסומיייי

../images/Emo45.gif

את לא יודעת,ביום רביעי,שהייתה ההצבעה,ראיתי שהג'ורי הצביעו,והלכתי למחשב,כי בעונות קודמות חושפים את המנצח פרק אח"כ. פתאום,אחותי באה אליי -"ארל ניצח" -"לא נכון,אומרים מי מנצח רק בפרק הבא" -לא,אמרו עכשיו |אומרת כמה הצבעות|" -"
."

Liquid Dreams

New member
XD

ראיתי את זה ביוטיוב כבר לפני איזה שבועיים וסירבתי להאמין. אם אני הייתי חלק מהמושבעים הייתי כותבת יאו מן בתור מחאה

Liquid Dreams

New member
אמגד XDDDDDDD

זו: http://www.deviantart.com/deviation/60355792/ שימי, כלבה שהחליטה על דעת עצמה לדחוף לשון לפה שלי. זה מה שהיה לחברה שלי להגיד על הסיפור: Mr Squeaky-Clean אומר/ת (20:08): היתה לך בת זוג כוסית לפחות פעם ראשונהXD XDDDDDDDD

lacrimosa girl

New member
להלהלהלהלה, להלהלהלהלה

מי יודע מאיפה זה?
שיר השבוע של נייט:
אממ סוון דייז...פואט, ועוד כמה
שיר השבוע כללי:
פאסאד אוף ריאליטי, אפיקה אלבום השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
היה שבוע נחמדי :) משהו רע שקרה השבוע:
לא ראיתי דנה ;__; משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
שני ימים מרוכזים במד"א + שני שיעורים רגילים ._. משהו חדש השבוע?:
כלום =/ סרט/סדרה/ספר השבוע:
אין ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה:
אין ממש, אולי אבק כוכבים ציטוט השבוע כללי:
XDDD נסיעה למד"א, יום חמישי: |אני|: ~עומדת בתחנה ומחכה לטרמפ~ |חבריי לקורס ולשכונה-להלן שפירא פאמילי|:מחכים לטרמפ בכניסה ליישוב. |אני|: ~רואה אותו לבן עובר~ ~האוטו עוצר~ ~הראש של המדריך שלי במד"א מציץ החוצה~ |מיכאל|: הא, רוצה טרמפ?
בכלאופן, עלינו ובלהבלה. |מיכאל|: אז ככה, תופסים טרמפים? ואיי איזה טרמפ מדוגם סידרתי לכם [הוא חזר על הביטוי "טרמפ מדוגם" 4-5 פעמים בנסיעה של 6 דקות.
] |ברקע|: דנה אינטרנשיונל. |שושנה|: זה לא השיר הקודם שהשמעת לנו [מתייחסת לטרמפ האחרון שהוא הקפיץ אותנו, כטובה לאבא של שפירא-פאמילי. הוא השמיע לנו אינפקציה. "אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן..."
] |מיכאל|: ברור, זה רשת גימל. |אני|: איף, איזו ירידה ברמה...~פוצחת בנאום בן 40 שניות על למה רדיו זה השפלה ולתת ל30 יאפים לקבוע לך מה תשמע זה כ"כ מפגר וכו'~ |מיכאל|: יופי, עכשיו בעברית? |אני|: ._. |מיכאל|: תגידו, איפה ההארדיסק שלי? הוא בתוך תיק ירוק. ~מתחילה מהומה במושב האחורי, חיפושים אחר ההארדיסק, כשלבסוף הוא נמצא ונח אחר כבוד על ברכיי.~ |אני|: יש לי מגנט בכיס. |מיכאל|:
|אני|: הוא ממגנט פינים.
|כולם|:... |הודיה|: ואיי, צפוף כאן... |מיכאל|: צפוף? איך צפוף? זה אוטו משפחתי, לא קטן!!
|אני|: כן, אבל מאחר שמשפחה בישראל לא בדיוק מונה 5 נפשות האוטו שלך קטן.
|מיכאל|: תגידו, מה עלומה לקחה?
ובשיעור עצמו: |מישהי|: אני צריכה טיפקס! |מיכאל|: לתעלומה [O_O] יש. |אני|: יש לי?
|מיכאל|: אני יודע? הכל יש לך, גם אלכוהול... |אני|: זה דווקא יש לי~ ~מבט גאה~
תמונה שעשתה את השבוע:
מה שומעים עכשיו?:
עכשיו כלום, אבל קודם בטרמפ הביתה שמענו גותיק מטאל ביידיש. O_O

Itay Simons

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של נייט: Sahara שיר השבוע כללי: Anna Ternheim-Lovers Dream ותודה לענבר
משהו טוב שקרה השבוע: הוחלט על טיסה לאמסטרדם?
משהו רע שקרה השבוע: לא חושב שקרה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: כלום
משהו חדש השבוע?: דרכון?
סרט/סדרה/ספר השבוע: שיקגו
סטאר וורס-נקמת הסית'
ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: From Now on...you'll be....Darth Vader! לא בטוח אם זכרתי נכון.. (זה מסטאר וורס
) ~שמישהו ירביץ לי~ ציטוט השבוע כללי: היו לי ושוב שכחתי
תמונה שעשתה את השבוע:
מה שומעים עכשיו?: Edguy-Teras of A Mandrake

Itay Simons

New member
וציטוטים:

*משהו כמו 4 בבוקר, בפארק* אני: "יו, תראי, ברווז!" ידידה שלי: "איתי....זה חתול..." בחיי שזה נראה כמו ברווז.
ואתמול, בסנוקר: (שיחקתי נגד ידידה, ולי נשאר רק השחור אז התחלתי לנסות להכניס אותו, והרי צריך להודיע לאיזה חור אני מתכוון להכניס אותו) ידידה שלי: "לאיזה חור?" אני: "שלך!"

Run for a Fall

New member
סופ"ש P:

שיר השבוע של נייט: Meadows of Heaven שיר השבוע כללי: כנ"ל מאוהב| אלבום השבוע: Dark Passion Play :p לא יכול לחכות לשמוע אותו בלי הקריין המעצבן הזה משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיס לנייטוויש! D: והיה שבוע חביב :p משהו רע שקרה השבוע: לא זוכר משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: פשוט עוד צעד לחזרה לבצפר המגעיל :( משהו חדש השבוע?: כרטיס ^^ סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי לא סרט ולא סדרה ולא קראתי ): ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: Search for beauty find your Shore... ציטוט השבוע כללי: אין לי מושג :p תמונה שעשתה את השבוע: אין S: מה שומעים עכשיו?: Bye Bye Beautiful וזה התחלף לFools of Damnation של אפיקה

למעלה