סופ"ש קסומיייי

The Fantasy

New member
זה סתם פוזה על הבמה ../images/Emo3.gif

אחד מהם נשוי אם אני לא טועה, ולשני הייתה ארוסה עד-לא-מזמן. לכי תדעי, אולי הם נפרדו מבנות זוגם כדי להתחבר אחד לשני...
חחח סתם נו P:

mary06

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של נייט: SLEEPING SUN, FANTASMIC, EVER DREAM שיר השבוע כללי: Falling Sparrow, Headbanger's Ballroom-Masterplan Evergrey - Madness Caught Another Victim זה כל כך נתקע לי בראש ghost opera,mourning star,Blücher נו שיהיה כל השירים חוץ מLOVE YOU TO DEATH מגוסט אופרה של קמלוט
אלבום השבוע:Kamelot-Ghost Opera גאונות!! ןDIRT של אליס אין צ'יינס אבל רק כי קניתי אותו (נזכרתי אחרי 15 שנה..) משהו טוב שקרה השבוע: דנה
ממ כסף, להתחיל לחפש נופש בחול :) וסוף סוף סיימתי משהו שנמנעתי ממנו הרבה זמן.. משהו רע שקרה השבוע: ממ לא משהו רציני.. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מצפה שיהיה טוב. משהו חדש השבוע?: דירט :) סרט/סדרה/ספר השבוע: אוף כל הסדרות ביס מסתיימות, אבל מתחילות חדשות שבוע הבא..על טבעי
ממ וספר THE INNOCENT-HARLAN COBEN התקדמתי בערך 100 עמודים ביומיים..רק עוד 100..מתה לעבור כבר לג'ון גרישם. מה שומעים עכשיו?:mourning star kamelot שבוע נעים לכם

Maverick Spirit

New member
../images/Emo3.gif

< לשעבר אימורטל ספיריט> שיר השבוע של נייט: Nemo שיר השבוע כללי: jimmy eat world- the middle אלבום השבוע: אין. משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בטיול די כיפי
משהו רע שקרה השבוע: ידידים, משפחה וכד'. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חופשה משהו חדש השבוע?: כינוי (?) סרט/סדרה/ספר השבוע: אין. ציטוט השבוע כללי: אביה: יש לך חולצה נוספת? אני: כן, היא יצאה היום מהארון
תמונה שעשתה את השבוע: משה שומעים עכשיו? two more years- bloc party סופ"ש מצויין מהנה ורגוע לכולנו...

Amir Noy

New member
אנלא אוהב כאלו צמידים../images/Emo3.gif

אני בכללי לא אוהב צמידים..... אני בקטע שם מגני זיעה שחורים
נמנ...זה נראה כאלו ליד אחת יש 4 אצבעות

Liquid Dreams

New member
להלהלההלהלהההה

שיר השבוע של נייט: אין
שיר השבוע כללי: soulmate- natasha bedingfield דנה, זו היית את שרשמה אותו פה לא מזמן, נכון? שיר מדהים
אלבום השבוע: Vinland Saga של ליבז אייז[אמגד אימא תרגמה לי את כל הקטעים בנורבגיתXD] Make Some Noise משהו טוב שקרה השבוע: משקפיים חדשים, סוף סוף. גם הכנתי עוגה
וקניתי שני דיסקים[אלבומי השבועP:] משהו רע שקרה השבוע: משקפיים חדשים -.- אני מתעוורת >: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אממ לאדעת
משהו חדש השבוע? משקפיים, דיסקים
סרט/סדרה/ספר השבוע: סקינס
! יואו איזו סדרה טובה. אממ גם הישרדות, סעמק, דרימזונה. ציטוט השבוע משיר/סיפור או כדומה: there's enough for everyone, but I'm still waiting in line. ציטוט השבוע כללי: היה לי אחד ממש טוב ושכחתי X_X אבל חברה שלי אמרה "לשוש" במקום "שלוש" באיזה לילה מאוחר ושתינו לא הפסקנו לצחוק בגלל זה++ אממ, כן, אנ ייודעת שזה גרוע.
תמונה שעשתה את השבוע: הממפף http://mayalintu.deviantart.com/gallery/
מה שומעים עכשיו? כלום

The Fantasy

New member
אכן אני../images/Emo99.gifשיר ממש עצוב ויפה../images/Emo7.gif

גם הקלטתי אותו והעליתי ליוטוב, אבל זה לא ממש מעניין

The Fantasy

New member
אבל אבל לא צריך../images/Emo7.gif [וואי זה נראה כאילו המאוהב

ששמתי בהודעה הקודמת, היה על עצמי
] וזה על אחריותך בלבד
חבל עלייך בגיל כ"כ צעיר
[וואו זה באמת גרוע
איכס
]

Liquid Dreams

New member
אכן../images/Emo99.gif

יאו מן לשלטון! יאו מן היה צריך לזכות, בלע. לאף אחד מהאנשים בגמר לא הגיע>< דרימזונה בוגד רמאי שקרן קסנדרה סתם עלובה והסתבכה ממש עם המושבעים XP ארל בגד ביאו בסוף;[ ורק יאו מן מגניב ומגיע לו
ואקסטרים מייקאובר
אחת התוכניות המדהימות.

למעלה