דנה!!../images/Emo23.gif
חיוך!
אוהבת. שיר השבוע של נייט:
פואט
וSTD
שיר השבוע כללי:
טורי איימוס
אני רוצה הופעה ;[ וציטוטים הזויים מהעבודה שלי וממד"א, כמובטח:
[אני עובדת במתנ"ס אצלנו ביישוב, סוג של מזכירה. מקלידה מסמכים.] אתמול, הרכז של יישוב כלשהו אצלנו בא אלי, מביא לי מסמכים להקלדה והולך לחפש אינטרנט |שחר|: עלומה, תפעילי לי את האינטרנט! |אני|:~מפעילה לו את הנט~ ~לאחר 5 דק'~ |אני|: שחר- סיימתי! |שחר|: ~בא לשבת לידי~ |שחר|: תגידי, איך אני נוסע לאומן? |אני|:
[מצנזרת: WTF? שחר דוס] |אני| :אה...~הולכת לנט, מחפשת לו "טיסות אומן" ובורחת~ לפני יומיים הקלדתי את ספר הטלפונים של כל המועצה. [מלא עבודה
] אז ככה: שם המשפחה הכי נפוץ:
מגידיש. מקום שני:
גואטה. השם הפרטי הכי נפוץ:
אברהם, יצחק, יעקב, משה ושלמה. [חתיכת דמיון יש ליישובים הדוסים ה-"אוריינטאלים" שלנו.P:] שם פרטי+משפחה הכי נפוץ:
עמוס מגידיש. יש 11 אנשים בשם הזה בכל מועצה אזורית שפיר, מתוכם 5 במושב אחד, 3 באחר ועוד 3 מפוזרים. ועכשיו- אם נניח קרה אסון ואני מחפשת מגידיש עמוס כלשהו-
איך לעזאזל אני מוצאת אותו?? ןמד"א.
|מיכאל|: סיפור מקרה לא חשוב. |אני|: ~נאנחת~ [זוכרים את ההחייאה של תומאס? D=] אחרי כמה דק': ~אני עושה החייאה~ |אני|: טוב, אה, תתקשרו למד"א, או משהו... |מיכאל|: או משהו? |אני|: או שתכנסו לתחנה ותנתקו אותם מכוס הקפה שלהם
|מיכאל|: קפה זה לחלשים.
|אני|: ~מראה סימני התנגדות~ ואז-לא עוברים 20 עיסויים- מיכאל דוחף אותי הצידה. |מיכאל|: תהיי יציבה! |אני|: ~יציבה~ ועוד סט- ושוב, דוחף אותי הצידה. |אני|: אבל הייתי יציבה! |מיכאל|: נכון, אבל כיף להפיל אותך P: ואז הוא עשה את זה עוד פעמיים >< [והחלק הכי מעצבן היה כשהוא ניסה להדגים ~עלי~ איך מעסים בלי לשבור צלעות, וחוץ מהעובדה שהוא שוקל איזה 130 קילו אני די לא סובלת שנוגעים בי ><] והשיעור היום: החייאת תינוקות. |אני|:~מתחילה לעבוד על התינוק~ |מדריכה|: הוא הפליץ. |אני|:
ציטוטי מיכאל- המדריך שלי:
"כרס זה נכס - ונכס צריך לטפח!" "אלוהים נתן - והנט"ן לקח" "הוא לא מרגיש, זו בובה" [זה אולי לא מצחיק, אבל לחזור על זה ב~כל פעם~ שמישהו עושה החייאה משפר משהו P:] "הי קוף, כמה קלוריות יש בבננה?!" וזהו עם ההצפה