סופ"ש....

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש....

שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: תמונה שעשתה את השבוע: צמצמתי לכם..

dralan

New member
חח טוב שהשארת משו P:

טוב, לא שמעתי מוזיקה מיום שני (X_X) אז אין לי מה לענות... הו כן וקוראי ה``פ, היזהרו מספויילרים! לי כבר הרסו, הזונות :p

danduuu

New member
כלום, פשוט אמרו שזה חפרני מדי וארוך ובלה בלה

אז קיצרתי שלא יתלוננו.

Liquid Dreams

New member
קוקיתתת../images/Emo24.gif

לא צריך ככה, אפשר גם להחזיר למה שהיה קודם... [ודניאל אתה כזה לא קשור
]

dralan

New member
תפוזבל >< שוב התעלל בהודעה שלי

אמרתי שם פחות או יותר מה שאמרת :p

lacrimosa girl

New member
דנה!!../images/Emo23.gif

חיוך!
אוהבת. שיר השבוע של נייט:
פואט
וSTD
שיר השבוע כללי:
טורי איימוס
אני רוצה הופעה ;[ וציטוטים הזויים מהעבודה שלי וממד"א, כמובטח:
[אני עובדת במתנ"ס אצלנו ביישוב, סוג של מזכירה. מקלידה מסמכים.] אתמול, הרכז של יישוב כלשהו אצלנו בא אלי, מביא לי מסמכים להקלדה והולך לחפש אינטרנט |שחר|: עלומה, תפעילי לי את האינטרנט! |אני|:~מפעילה לו את הנט~ ~לאחר 5 דק'~ |אני|: שחר- סיימתי! |שחר|: ~בא לשבת לידי~ |שחר|: תגידי, איך אני נוסע לאומן? |אני|:
[מצנזרת: WTF? שחר דוס] |אני| :אה...~הולכת לנט, מחפשת לו "טיסות אומן" ובורחת~ לפני יומיים הקלדתי את ספר הטלפונים של כל המועצה. [מלא עבודה
] אז ככה: שם המשפחה הכי נפוץ:
מגידיש. מקום שני:
גואטה. השם הפרטי הכי נפוץ:
אברהם, יצחק, יעקב, משה ושלמה. [חתיכת דמיון יש ליישובים הדוסים ה-"אוריינטאלים" שלנו.P:] שם פרטי+משפחה הכי נפוץ:
עמוס מגידיש. יש 11 אנשים בשם הזה בכל מועצה אזורית שפיר, מתוכם 5 במושב אחד, 3 באחר ועוד 3 מפוזרים. ועכשיו- אם נניח קרה אסון ואני מחפשת מגידיש עמוס כלשהו- איך לעזאזל אני מוצאת אותו?? ןמד"א.
|מיכאל|: סיפור מקרה לא חשוב. |אני|: ~נאנחת~ [זוכרים את ההחייאה של תומאס? D=] אחרי כמה דק': ~אני עושה החייאה~ |אני|: טוב, אה, תתקשרו למד"א, או משהו... |מיכאל|: או משהו? |אני|: או שתכנסו לתחנה ותנתקו אותם מכוס הקפה שלהם
|מיכאל|: קפה זה לחלשים.
|אני|: ~מראה סימני התנגדות~ ואז-לא עוברים 20 עיסויים- מיכאל דוחף אותי הצידה. |מיכאל|: תהיי יציבה! |אני|: ~יציבה~ ועוד סט- ושוב, דוחף אותי הצידה. |אני|: אבל הייתי יציבה! |מיכאל|: נכון, אבל כיף להפיל אותך P: ואז הוא עשה את זה עוד פעמיים >< [והחלק הכי מעצבן היה כשהוא ניסה להדגים ~עלי~ איך מעסים בלי לשבור צלעות, וחוץ מהעובדה שהוא שוקל איזה 130 קילו אני די לא סובלת שנוגעים בי ><] והשיעור היום: החייאת תינוקות. |אני|:~מתחילה לעבוד על התינוק~ |מדריכה|: הוא הפליץ. |אני|:
ציטוטי מיכאל- המדריך שלי:
"כרס זה נכס - ונכס צריך לטפח!" "אלוהים נתן - והנט"ן לקח" "הוא לא מרגיש, זו בובה" [זה אולי לא מצחיק, אבל לחזור על זה ב~כל פעם~ שמישהו עושה החייאה משפר משהו P:] "הי קוף, כמה קלוריות יש בבננה?!" וזהו עם ההצפה

blacknwhite

New member
אכן עבודה הזויה לגמרי../images/Emo12.gif

(מאחלת לך הרבה החיאות לתומאסים
)

ש נ י1

New member
קיצרת../images/Emo12.gif

אם אומרים שזה חופר מדיי אז אויי תחזירי את זה לאיך שהיה בהתחלה... כי עכשיו זה קצר מדיי
שיר השבוע של נייט: Wishmaster
Planet Hell Bye Bye Beautiful שיר השבוע כללי: Arwen - fantasy or reality Children Of Bodom - Sixpounder Sonata Arctica - The Harvest Sonata Arctica - Fly With The Black Swan תמונה: סתם כי מתחשק לי

blacknwhite

New member
דנה, בובה, את לא צריכה לקצר ככה!../images/Emo23.gif

אני לא יודעת מה עם אחרים, *אני* אהבתי את החפרנות
שיר השבוע של נייט: מלא
אולי גת'סמאן. הצלחתי סוגשל לנגן אותו בפסנתר!^^ אה, וביי ביי ביוטיפול
שיר השבוע לא של נייט: עוד יותר מלא
chasing the dragon של אפיקה מדהים! ו... חברה שלי (שאני עכשיו אצלה
) מצאה לי תוים של beauty and the beast, אבל השיר מהסרט (tale as old as time) ולמדתי לנגן את זה וזה כזה יפה!
(תודה דנה(חברה שלי)
) תמונת השבוע: אין לי כוח
ודווקא השבוע זכרתי ציטוט טוב!
את צריכה להחזיר את זה!
"שקד, היית קונה סמים מפיל?" (גור ביציאה גאונית
) וזהו להשבוע
אני הולכת להנות מהארי פוטר 7. דניאל, אתה חייב ללמוד להזהר מספוילרים
ורד- מלא מזל טוב מותק!
ודנה- תאריכי את הפינה שוב
בבקשה
לאב יו

dralan

New member
קצת בעיה שרשימת האנשים שמתו כתובה

בעמוד האחרון של מעריב והאח הקטן שלך מוצא את זה ומתחיל להקריא בהתלהבות לכל מי שבסביבה /tapuzforum/images/emo46.gif

blacknwhite

New member
האהא! אני הייתי רחוקה מהבית, מהאחים, וממעריב!

(אני כבר בעמ' 250 ומשו, וזה עד כה מגניב
לא ישנתי כמעט בכלל הלילה... את הספר קיבלתי ב3 בבוקר, ואז עוד לקח איזה חצי שעה עד שהתחלתי לקרוא, ואז קראתי כמה שעות, ואז השמש זרחה אז החלטתי שהגיע הזמן לישון לאיזה שעתיים
)

LadySilkworm

New member
היי, גם אח שלי גילה לי ספויילרים.

אני עדיין צריכה לקרוא את הספר השישי בכל מקרה.. P:

למעלה