טוב נו++
שיהיה ארוך. שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: Higher Than Hope, דאמ זה שיר ממש מדהים. תאהבו אותו. שיר השבוע כללי: אעמ לא משהו מסוים להקת\אמן השבוע: פינק, קניתי עוד דיסק שלה
וגם נטשה בדינגפילד שקניתי את הדיסק הראשון שלהXP אלבום השבוע: ^^^^^^^ אדם שעשה לכם את השבוע: המשפחה והחברים
אני אוהבת אתכם. משהו טוב שקרה השבוע: שוודיה3> משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מסוים מאכל השבוע: אממ ספגטי בולונז של דודה שלי משהו חדש השבוע?: דיסקים^^ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: higher than hope my cure lies. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "ההההההההיום יום הולדתתת היום יום הולדתתתתתתת היום יום הול-א-דת למא-א-יהההההההה" זוערXD לינק/אתר השבוע: אממ
http://mayalintu.deviantart.com/ סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: אפולו 13, סדרות: סימפסונס ופאמילי גאיי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: ביצ'ס, יש לי רק עוד יום וחצי להיות כאן
תמונה שעשתה את השבוע: ע"ע לינק השבוע שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: טוב תכלס זה כן כיף לחזור הביתה.. וחברה אמרה שהיא תבוא לי הביתה עם עוגהD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הביתה
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהעוגה תהיה טעימה כפרעליה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נועהלהD: ופוצי שליייי;-; שיר שפתחתם איתו את השבוע: Higher Than Hope סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אוף. מצד אחד זה ממש כיף לחזור הביתה ומצד שני זה כל כך מבאס>< לא כיף.