סופ"ש....

דנה, מה את מקשיבה להם?../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייטוויש: - שיר השבוע כללי: Porcupine Tree - Lazarus, Trains. להקת\אמן השבוע: Porcupine Tree. אלבום השבוע: Howard Shore - The Two Towers, Porcupine Tree - Deadwing. אדם שעשה לכם את השבוע: חברים שלי
והמשפחה
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד, הופעת בלט, יומולדת. משהו רע שקרה השבוע: דאון רציני... מאכל השבוע: עוגת שוקולדP: משהו חדש השבוע?: חח כסף... סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם. תמונה שעשתה את השבוע: סופסוף סיימתי את הציור שלי :) שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש כמה דברים:) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: פסיכומטרי>< אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יש כמה חברים שאני רוצה לראות:) שיר שפתחתם איתו את השבוע: Porcupine Tree - Trains.

היויו

New member
אם את רוצה טיפים לגבי הפסיכו...

בואי נגיד שהיה לי ציון טוב (הלכתי להדרכה,אבל לא קיבלו אותי
) ו... אל תיפגעי, אבל הציור נראה יותר כמו Strider מ"שר הטבעות".(אראגורן). הנה , תסתכלי פה, ותגידי שאני טועה...

היויו

New member
יצאתי טמבל, נכון?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רק עכשיו אני קולט שזה לא שניסית לצייר את תומאס ויצא לך אראגורן, אלא שציירתאת אראגורן...
איזה טמבל אני . נו אין למה לעשות. ככה זה אחרי מעט שעות שינה ולפני 3 מבחנים מתימטיים בשבוע אחד. לא כיף לי
אבל אחלה ציור
(וזה רק לי נדמה, או שבעצם באמת תומאס דומה לאראגורן?
)

חחח זה אכן אראגורן,

אפילו כתוב למעלה
אני גם שמתי לב לזה במהלך העבודה... תודה רבה =]

Super Alonit

New member
ורד את כישרון מטורף את...

זה פשוט מדהים בייב:] העיניים והפה במיוחד הרשימו אותי. אגב, מצטערת שלא כתבתי לך עדיין ברכת יומולדת.
אני אכתוב לך אחת בקרוב:] סורי על הדיליי העצום, לא הייתי בפורום בכמה ימים האחרונים.

Liquid Dreams

New member
טוב נו++

שיהיה ארוך. שבוע שעבר שיר השבוע של נייט: Higher Than Hope, דאמ זה שיר ממש מדהים. תאהבו אותו. שיר השבוע כללי: אעמ לא משהו מסוים להקת\אמן השבוע: פינק, קניתי עוד דיסק שלה
וגם נטשה בדינגפילד שקניתי את הדיסק הראשון שלהXP אלבום השבוע: ^^^^^^^ אדם שעשה לכם את השבוע: המשפחה והחברים
אני אוהבת אתכם. משהו טוב שקרה השבוע: שוודיה3> משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מסוים מאכל השבוע: אממ ספגטי בולונז של דודה שלי משהו חדש השבוע?: דיסקים^^ ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע: higher than hope my cure lies. ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] "ההההההההיום יום הולדתתת היום יום הולדתתתתתתת היום יום הול-א-דת למא-א-יהההההההה" זוערXD לינק/אתר השבוע: אממ http://mayalintu.deviantart.com/ סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: אפולו 13, סדרות: סימפסונס ופאמילי גאיי סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה: ביצ'ס, יש לי רק עוד יום וחצי להיות כאן
תמונה שעשתה את השבוע: ע"ע לינק השבוע שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: טוב תכלס זה כן כיף לחזור הביתה.. וחברה אמרה שהיא תבוא לי הביתה עם עוגהD: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: הביתה
משהו שאתם מקווים שיקרה: שהעוגה תהיה טעימה כפרעליה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נועהלהD: ופוצי שליייי;-; שיר שפתחתם איתו את השבוע: Higher Than Hope סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אוף. מצד אחד זה ממש כיף לחזור הביתה ומצד שני זה כל כך מבאס>< לא כיף.

blacknwhite

New member
אני כ"כ מכירה את הרגשה של סוף טיול...

מצד אחד, הטיול כ"כ מדהים ואתה ממש ממש לא רוצה לעזוב את המקום היפה שאתה נמצא בו, מצד שני, כבר מתחילים להתגעגע הביתה.... בכ"מ, אינ שמחה שאת מאושרת

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifHigher Than Hope../images/Emo99.gif

סוף כל סוף מישהו מעריך כמוני את השיר הגאוני הזה

LadySilkworm

New member
טוב, הנה. P:

שיר השבוע של נייט: angels fall first שיר השבוע כללי: devics- come up ומלא מלא של סיסטרס אוף מרסי. תמונה שעשתה את השבוע: כמובן שאין.. וסתם קליפ שיש לי חשק להוסיף: זה קליפ שכל פעם שתצפו בקטע מסויים משר הטבעות השני תתחילו פשוט לחשוב על השיר P: טוב אני די אתפלא אם הרבה פה לא ראו את הקליפ כי הוא די מפורסם, אבל בכל זאת http://www.youtube.com/watch?v=Tin6NJqQQsM XD

The Cat Woman

New member
דנה, אל תקשיבי לאף אחד פה.....

תמשיכי את הפינה בנוסח הקבוע שלה, מי שלא נוח לו ולא בא לו לענות- שיקצר לעצמו! אני קיצרתי לעצמי כמה פעמים ויש פעמים שאני בכלל לא עונה. מי שלא נוח לו- יכול לעשות את אותו הדבר.

למעלה