סופ"ש....

Amir Noy

New member
../images/Emo207.gifמישהו ראה את התמונה הזו של טאירה?../images/Emo12.gif

ציצי טאירה ז"ל

The Cat Woman

New member
למה לעזאזל אתה קורא לה טאירה?!?!?!?!

ט-א-ר-י-ה Tarja אני לא ארשה לך לסלף את שמה של אהובתי! אל תקרא לה טאירה, היא לא איזה סוג של נמר

Kezia

New member
אתם כל כך גרועים

נסעתי היום לתל אביב במיוחד מירושליים כדיי לפגוש את הפורום ואנשים פשוט לא באו. היו איזה 4 אנשים ואף אחד לא בא בתירוץ שאף אחד לא בא (מעניין למה..?) אתם כזה פורום חלש...

TheImpactBoy

New member
היי היי עד לפורום!

נששששששמה, אם היית קורא ברחברי הפורום, היית רואה שהמון לא תכננו לבוא, אז מה השוק?!

Kezia

New member
למען האמת

אני לא צריך שהמון אנשים יבואו כדיי להנות במפגש. מספיק לי שמעט אנשים בטווח גילאים שקרוב לשלי יגיעו (וזה דווקא נראה היה לי שהולך לקרות).

למה קיצרת?תחזירי../images/Emo88.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של נייט:אין מוזיקה=( שיר השבוע כללי:כנ"ל להקת\אמן השבוע:אין אלבום השבוע:כנ"ל
אדם שעשה לכם את השבוע:עלומה
,אמא
,סבא
וחברות שהכרתי בסמינר
משהו טוב שקרה השבוע:התקבלתי
משהו רע שקרה השבוע:סבא עבר ניתוח לב
מאכל השבוע:אוריאו,שוקולד,והאוכל שאכלנו בחדר בשבת כמו חבורת מורעבתP: משהו חדש השבוע?:ה"פ,בתאוריה
ציטוט *משיר/כדומה* שמסמל את השבוע:אין ציטוט שעשה לכם את השבוע: [לא משיר] מהסמינר היו מלא,שכחתי חלק
|תמר נכנסת לחדר|היי,בא לכם שוקולד? |אני,עינב,אור,דגנית ושלומצי|כן!!! (זה 5 בנות מורעבות,תחשבו בעצמכם את הרעשP: |מוריה המדריכה|אתן מכירות את זה שאתן מנסות לשכנע את עצמכן שזה בסדר ללבוש מכנסיים,כי אין בנים וזה טיול? |כולן|מסתכלות אחת על השנייה,מנסות לא לצחוק (שתבינו,כל הבנות שהיו שם הן מקיבוצים דתיים,וללבוש מכנסיים זה רגיל לחלוטין) לינק/אתר השבוע: אין. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע האחרון ואין עליו שאלה:הניתוח של סבא עבר חלק,ואני כ"כ שמחה! תמונה שעשתה את השבוע:אין שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:עבודה =) משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:צום=( משהו שאתם מקווים שיקרה:הממ לא יודעת אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:גם לא יודעת. שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: פנטסי.קון!

למעלה