סיכום שבועי

McLeaFLY

New member
*מעתיקה מהקומונה*

איך עבר השבוע?אחלה משו טוב שקרה לך השבוע:היומולדת :D משו רע שקרה לך השבוע:לא זכור לי ^^ שיר השבוע בכללי: cinema bizarre-love songs (they kill me) cinema bizarre-she waits for me muse-time is running out my chemical romance-skylines and turnstiles mcr-desert song britney spears-gimme more XDD the used-blue and yellow שיר השבוע של ט"ה:sacred תמונת השבוע(לצרף):שייסה הבלונדה משו שקנית/קיבלת השבוע:מני D: ספר/עיתון-סרט/סדרה השבוע:ראש 1!! אדם השבוע:דניאל ואופיר D: ציטוט/משפט השבוע: דניאל:ג'רארד הוא חרגול אני:ופראנק תרנגול XDD דניאל:את יודעת שפיט יותר נמוך מפראנק? אני:אין דבר כזה מוחעחעאאהה דניאל:אני מציירת את שימפנזה וחברתו אני:ג'רארד ואישתוו ביץ'!

Leb Die Sekunde

New member
אשכרה../images/Emo2.gif

לאה ככה? רררר ס'.. פשוט ... אין מילים.. את מתדרדרת מותק קודם ג'רבע עכשיו הויא? [שילוב של הוא והיא הבנתם האא האא סתם אני לא משו עכשיו
] לילט אני צריכה לדבר איתך :-ם[לאה כן] חחח

SpongBobit

New member
סברינה הכוסית !D: | תקראו !../images/Emo195.gif

איך עבר השבוע? כיףףף
משהו טוב שקרה השבוע: יום כיפורXD
משהו רע שקרה השבוע: לא זכור,בעצם נראה לי שיעור מתמטיקה
,אה ושעורה בעין..תודה לאל היא יורדת..D:
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Ich Breche Aus
Break Away
התאהבתי לגמרי
שיר השבוע בכללי: ממ.מפחדת להגיד
השיר הזה של סינימה ביזאר(
),הוא מדבק פשוט !ובטח היה עוד משהו..אולי ליאונרדו בביצוע של נדב קדמון,ולא עובדת בשביל אף-אחד בביצוע של אליסה.
משהו מצחיק שקרה השבוע:חברות שליD:
בילוי השבוע: יום כיפור
ציטוט השבוע: אוה,היו מיליון ! אני אתן לכם קישור לבלוג של חברה שלי שרשמה את הכלD: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=278632&year=2007&month=9 והשניהD: ttp://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=435600
תמונת השבוע:
התמונה הכי יפה שלו,רציני.
התחדשות השבוע: המ.חולצה מדהימהD:, פוסטריםD:::::,ו..המ..mp4 חושני^^
ו- תוכניות לשבוע הבא : סוכות!!111111לספור ימים להופעה!להפגש אולי עם רעותיD: "
I feel so claustrophobic here. Watch out! Now you better disappear. You won't make me stay. I'll breakaway! Breakaway!"

PerfectSP

New member
אררררררר!אני כל כך שונאת את זה!! ../images/Emo190.gif

אני כל כך שונאת שעורה בעין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פעם היה לי,ואחרי שבוע זה נראה כאילו נעלם,ואז זה חזר!!!! אחרי איזה שבועיים שלושה בערך זה ירד רק!!!!!! והיה לי את זה הרבה פעמים
שמחה שזה עובר

Leb Die Sekunde

New member
אעעעע לאונרדוו

כמה חרשתי על השיר הזה אבל רק בביצוע של נדב קדמון הייתי שם עם חברות והתנפלנו עליו והוא כזה פיצי XDD ונתן לנו חיבוקים וזה חחח כל הפלאפון שלי תמונותXD" ס'חמוד הוא
לילה טוב לכולםםם חזרתי מביביסיטר ראשוןן הגיע הזמן לא?! חחחחח אני חוסכת *גאה*

rocket

New member
עונה (באיחור)

איך עבר השבוע? סביר משהו טוב שקרה השבוע: הצתלמתי לטלויזיה (ופספסתי את התוכנית!!!) משהו רע שקרה השבוע: פספסתי את התוכנית בערוץ 24 :/ שיר השבוע של טוקיו הוטל: reden שיר השבוע בכללי: welcome to the black parade משהו מצחיק שקרה השבוע: כל מני קטעים שהיו בביקורים אצל אנה.. בילוי השבוע: חתונה, יום הולדת, טיול קצת למדבר... ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש
התחדשות השבוע: לא קניתי כלום השבוע. אין כסף ^^ ו- תוכניות לשבוע הבא : לנסוע למרכז להופעה

I L O V E MCR

New member
סליחוזמי על האיחור../images/Emo129.gif

איך עבר השבוע?בסדר משהו טוב שקרה השבוע:לא יודעת משהו רע שקרה השבוע:קביים>< שיר השבוע של טוקיו הוטל:כל סקרים. שיר השבוע בכללי:איי נאבר טולד יו וואט איי דו פור לבבינג -מכ"ר משהו מצחיק שקרה השבוע:לא יודעת בילוי השבוע:בית חולים[?] ציטוט השבוע:ידיד שלי מתחיל להתחרפן. המורה: אדיר? איפה אדיר? ידיד שלי:אדיר נדרס על ידי אופנוע המורה:נעה? איפה נעה? ידיד שלי: נעה נפלה במדרגות כי אבא שלה דחף אותה [מה שחצי נכון כי נפלתי במדרגות אבל בעצמי] אני: אני פה. המורה: נטע? ידיד שלי: נטע.....נטוע מתה! -כל הכיתה על הרצפה- *מישו דופק בדלת* חברה שלי:איפה נטע?? כל הכיתה : נטע מתה!! ואז מתים מצחוק. תמונת השבוע:סתם...אני S: התחדשות השבוע:התנפחות של הרגל שלי? ו- תוכניות לשבוע הבא :סתם כלום.

למעלה