סיכום שבועי

chikogirl

New member
עונהה=]

איך עבר השבוע? אממ רגיל כמו כל שבוע משהו טוב שקרה השבוע:די הכל משהו רע שקרה השבוע:לא ממש קרה שיר השבוע של טוקיו הוטל:wir_sterben_niemals_aus שיר השבוע בכללי:daddy little girl משהו מצחיק שקרה השבוע:שילדה רשמה בפורום אחר שהיה שכבה עם ביל פחח הרגהה אותיי=] בילוי השבוע:בית=]אחרי זחזרתי מהפנימיה=/ ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע:=] התחדשות השבוע:קפוצון,כובע של ניו ארה 4 טבעות עגילים ומגני זיעה של ניקי ו- תוכניות לשבוע הבא : לעשותת חיים חחחח אין משו יוחדד

LiHiLuSh

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo210.giflch כי ככה אמרתי../images/Emo70.gif

lch כי ככה אמרתי
איך עבר השבוע?
אחלה מצויין
משהו טוב שקרה השבוע:
אהא הייתי במפגש יחצניות הלכתי עם ילדות שלא הקראתי ומסתבר שאחת מהם הייתה איתי כיתה ז' חח מדליק וסידרתי לחברה אחת שלי הסע למפגש הזה גם והיא באה ישש %$&*^*^%&% ואזז פגשתי עוד מלאה ילדים נחמדים שם ^_____^ חח וגם את ולירה שלי אההא
ונממ זהו אה כן והייתי חולה יום וזה היה טוב כי לא הלכתי לבית ספר חעחע אז למדתי רק 3 ימים ^^
משהו רע שקרה השבוע:
היתי חולה ועוד משהו משהו בן זונהה קרה חלק מהפוסטר לש טוקיו הוטל שטלתי ליד הדואר מחשימו אבל השלט עדין שם רק ככה בעמצב מהצד קרעו אותו ומחר אני ידביק אותו שוב><
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
פחח
איזה לא
שיר השבוע בכללי:
וואי יש כולך הרבהה איזה לא -אין לי כוח ליכתוב אותם
-
משהו מצחיק שקרה השבוע:
ווא יהרבה גם במפגש יחצנים :]]לא זוכרת ספציפי
בילוי השבוע:
המפגש יחצניות ויצא ביום כיפור עם חברים להליכה
ציטוט השבוע:
"מו"
מו מה מי
תמונת השבוע:
בילבילוןןן החמוד שליי |מואהב|
|מאוהב ברמוות ענקיות|
התחדשות השבוע:
אמ האמת כלום נירא לי אמ אמ אמ כן כלום ^^ למערי חח
ו- תוכניות לשבוע הבא
וואי יש הרבהה אמ ללכ תליקנות בגדים להופעה של טוקיו הוטל אואו
סיימתי כי ככה lch אמרתי

LiHiLuSh

New member
חח אופס תיקון כפול *../images/Emo122.gif

אה בעצם לא תיקון חח XD יעני רמשתי ככה lch במקום ICH או Ich שזה אותו דבר

הסיכומון שילי..=)

איך עבר השבוע? נחמד.. משהו טוב שקרה השבוע: ארוחת צוהריים בקניון עם חברות ושדיברתי עם אמא שלי על ההופעה ואני כמעט בטוח הולכת!! משהו רע שקרה השבוע: אני מצוננת!=( שיר השבוע של טוקיו הוטל: ראדי סט גו בגרמנית-שיר מדהים! שיר השבוע בכללי: הרבה... משהו מצחיק שקרה השבוע:צעקתי על המורה למתמטיקה בילוי השבוע: ציטוט השבוע: ארוחת צהריים בקניות עם חברות תמונת השבוע:-----> יש המון אבל אני שמה רק אחת.. התחדשות השבוע: מממ לא משו מיוחד החדש מבולגן, זה לא קורה לי הרבה..=) ו- תוכניות לשבוע הבא : לקנות מכנסיים..=) שבוע טוב לכולם!

harel600

New member
../images/Emo203.gif אני ../images/Emo203.gif

איך עבר השבוע : מעולה !@#%
משהוא טוב שקרה השבוע: אממ... קיבלתי 90 בבוחן באלגברה :)
משהוא רע שקרה השבוע : רבתי עם ידידה שלי הכי טובה שאני מכיר אותה כבר שנים מאז הגן =/
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Through The Monsoon
שיר השבוע בכללי : Through The Monsoon (חחח... XD)
משהוא מצחיק שקרה השבוע: התנגשתי בטעות בסופר עם המחנכת שלי והיא התחילה לצעוק אלי כמו משוגעת ><'
בילוי השבוע: יום כיפור D: יצאנו כולם לטיילת וכולם היו שם והיה מה זה כיף D:
ציטוט השבוע : "הירוק של השכן דשא יותר" חבר שלי השיכור אמר את זה !!
תמונת השבוע: -------->> איזה חמוד יש לו קוףף !@#$
התחדשות השבוע : קניתי את הדיסק החדש של טוקיו הוטל ואני לא מפסיק לשמוע אותו
תוכניות לשבוע הבא: אממ אין לי אני ספונטני XD אני שונא תוכניות

Leb Die Sekunde

New member
וואוו שמע חבר שלך חכם ברמותת

אין פשוט גאון!!!1 -NOT- XDDD אין לו קוף הוא מטלם עם קוף חח יש לו כלבD:

harel600

New member
אממ לא יודע

אני בעונש !! |באססההה| אבל יש מצב וכוללל הביצפר שלי הולך כולם הולכים ואני גם רוצה אבל כמה בערך יבואו לשם ?

chocolate chips

New member
עונה...=]

איך עבר השבוע?לא טוב...
משהו טוב שקרה השבוע:אילת..[נראה לי] משהו רע שקרה השבוע:אני חולה..
שיר השבוע של טוקיו הוטל:רידן
שיר השבוע בכללי:הרבה.. משהו מצחיק שקרה השבוע:--- בילוי השבוע:--- ציטוט השבוע:--- תמונת השבוע:--- התחדשות השבוע:3 דיסקים-דה בלאק פארייד הדיוידי של mcr והרגלים רעים של יוני בלוך אה וגם חולצה של טוקיו..=] ו- תוכניות לשבוע הבא :להבריא...
תאחלו לי בהצלחה??

PerfectSP

New member
אני לא לומדת מהיום!!יש לי גשרDD: ../images/Emo190.gif

איך עבר השבוע?אחלה בחלה
משהו טוב שקרה השבוע:המממ.הצום היה קל
משהו רע שקרה השבוע:המממ.יצאו לי העיניים בצום כל פעם שראיתי את המסטיקים שלי
שיר השבוע של טוקיו הוטל:אה... Jung und nicht mehr Jugendfrei וגם אבא שלי אמר לי לפני שבועיים סופסופ מה זה בדיוק יוגנדפריי
שיר השבוע בכללי: Good Enough-Evanescence
משהו מצחיק שקרה השבוע:אה...המ,הציטוט של תומרXDDDDDDDDDD [שגיליתי שזה היה תומר ולא יובל
] בילוי השבוע:בבצפר?!
ציטוט השבוע:'אבל 10% מהשיעורים אנחנו בכלל לא צריכים ללמוד!' תמונת השבוע:דיויד מחליק את השיערXDDDDDDDגג התחדשות השבוע:המממממממ.נדה
ו- תוכניות לשבוע הבא :יש חופששששששששששששש!!!!!!!!!!יש גשר!!אז מהיום-סוכות!!DDDD:

X Slider

New member
../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? - וואלה פנאן
עבדתי לא מעט, היה את הראיון, שידרו אותו, ויום כיפור..
משהו טוב שקרה השבוע: הראיון והכתבה
משהו רע שקרה השבוע: הראיון והכתבה גם, כי יצאתי קצת אוטיסט לא?XXD שיר השבוע של טוקיו הוטל: Screeeeeeeeeam שיר השבוע בכללי: שרית חדד - חופשיה
בילוי השבוע: יום כיפור בדרכים! ו- תוכניות לשבוע הבא: לקחת את הכרטיס, לסיים לעבוד, לנהוג פעם ראשונה בלי מלווה, הופעה של יוני בלוך, ערב סוכות עם המשפוחה ו... זהו! לא מספיק?

YuviR

New member
הממ.. שלי :]

איך עבר השבוע? נחמד+ משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה :]]] משהו רע שקרה השבוע: הממ.. כלום...! שיר השבוע של טוקיו הוטל: stich ins gluck שיר השבוע בכללי: the court of the krimson king... אה וגם את יפה של עידן יניב
משהו מצחיק שקרה השבוע: אני וחברה שלי המצאנו קאבר מדהים לאת יפה של עידן יניב בילוי השבוע: המסיבה :]]] ציטוט השבוע: "שיואו את יודעת שהחלב שלנו פג תוקף 3 ימים לפני ההופעה?!?" תמונת השבוע: ->> התחדשות השבוע: הממ... כלום, אין לי גרוש על הישבן (
) בגלל ההופעה ו- תוכניות לשבוע הבא : הממ... להתלהב עוד קצת מההופעה.. ו... לצאת לחופש, ו... להשתפר במפוחית

למעלה