סיכום שבועי

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifסיכום שבועי../images/Emo203.gif

איך עבר השבוע? משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שיר השבוע של טוקיו הוטל: שיר השבוע בכללי: משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : שבוע מעולה לכולם!

Mrs Kaulitz

New member
עונהD:

איך עבר השבוע? מעולה תודה ששאלת! משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: נינטשתי בסופרלנד:p חחחחחחח שיר השבוע של טוקיו הוטל: ch ben da שיר השבוע בכללי: one last kiss משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: אהמ בעקרון לא קרה לי השבוע שום דבר מעניין ... מזל טוב ללידר שהיה לה יומולדת!@#!@$#$^%$^ התחדשות השבוע: גופייה יפפפפפפההה^^ בצבע ירוק זית 2 שרשראות ו- תוכניות לשבוע הבא : טקס אש טקס אש

PerfectSP

New member
כנסו,מקבלים פה עוגיות!!D: ../images/Emo190.gif

איך עבר השבוע?אחלה משהו טוב שקרה השבוע:חיחי,מצאתי בלוג של חברה שליXD משהו רע שקרה השבוע:המממD: שיר השבוע של טוקיו הוטל: By Your Side,Freunde Bleiben,Spring Nicht שיר השבוע בכללי:By Your Side משהו מצחיק שקרה השבוע:שמצאתי את הבלוג של חברה שליXD בילוי השבוע:לא ללכת לבצפר!
ציטוט השבוע:חחחחחחחח הרגה אותי זאתיXDD *|שהם: "אל תכתבי: בלהבלהבלה,בלהבלה''בלהב'.בלהבלהב. אלא בלהבלהבלה, בלהבלה' 'בלהבלה'. בלהבלהבלה" תמונת השבוע: אמממ אינליכוח אני במהירה,אולי אח"כ
התחדשות השבוע: אהה...המממ... ו- תוכניות לשבוע הבא :אולי ללכת לת"אD: אני צריכה לקנות דברים
ואמ...לא ללמוד!D:

../images/Emo191.gif אה! הבנתי אותך ! וכשנגיע את תפילי

אותם למטה ותצפי שאני אפול למטה כדי לקחת אותם, נכון ?! אז- חהחה!אני לגמרי עושה את זה XD

PerfectSP

New member
DDDDDDDD: ../images/Emo190.gif

יאללה, באמת מי בא שבוע הבא לת"א?? מיני מפגש או משו?P: משעמם לי תחת בשביתההה אני רוצה תל אביב עם אנשים!D:

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif קקטוס.

איך עבר השבוע? מעולה
משהו טוב שקרה השבוע: ת"א עם הבננות, יומולדת ללידרוש
משהו רע שקרה השבוע: כל מיני חזרות מטופשות, ביל חולה וביל קיבל אגרוף:(
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Reden אין ספק.
שיר השבוע בכללי: Ich Liebe Dich-Kyra
משהו מצחיק שקרה השבוע: אתם חייבים לקרוא את הוועידות שאני ואחותי עושות באמצע הלילהXDD
בילוי השבוע: ת"א אתמול.
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: מת"א
התחדשות השבוע: שתי שרשראות ושני מפרטים שהפכו לשרשראות.
ו- תוכניות לשבוע הבא : טקס אש איי גס שבוע מעולה לכולם! קראת? תגיבי!

animfanatic

New member
שלי

איך עבר השבוע? רגוע... משהו טוב שקרה השבוע: אחותי קנתה לי פוסטר של טוקיו הוטל...חחח משהו רע שקרה השבוע: לא היה דבר כזה. שיר השבוע של טוקיו הוטל: An deiner Seite (Ich bin da) שיר השבוע בכללי: Hysteria של מיוז. משהו מצחיק שקרה השבוע: בילוי השבוע: נסעתי לדודים שלי מאשדוד. ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא: אין לי תוכניות זה קורה ספונטנית.

PerfectSP

New member
אני מתה על התמונה הזאת../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

בילעעעעעע33333>

3has3

New member
תנין!~ D:

ובמילים אחרות - מנשה!~ ובמילים אחרות - מסכמת D:
איך עבר השבוע?
אממ. טוב. הוא היה השבוע הכי חרא בעולם. ואז רק משהו שיפר לי את המצברוח... D: זאת אומרת משהו שקרה היום
משהו טוב שקרה השבוע:
מה שקרה לי היום
משהו רע שקרה השבוע:
רבתי עם אחותי, נשרפתי בשיעור ספורט, היה לי בוחן בערבית, היה לי בוחן במת', המורה נתנה לנו מלא שיעורים במת' ואני לא ממש מצליחה, ביל חולה, רבתי עם כל העולם ואישתו, הייתי אצל הרופא שיניים
והכי חשוב! כבר אין לי את החברים שאני יכולה לפרוק להם. פשוט אין! מישהו?
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
רידן D:
שיר השבוע בכללי:
אוקיי. שוב D: מלא שירים של סימפלאן, מלא שירים של לינקין, מלא שירים של פאניק, מלא שירים של פוב ועוד מלא שירים אחרים XDD
משהו מצחיק שקרה השבוע:
אממ... אני לא ממש זוכרת D: אולי זה שראיתי פוסטר של ביל וצעקתי:"איכססס ביל" (כן, אני יודעת שאני לא אמורה לכתוב את זה פה. אז בבקשה לא לסקול אותי XDD ) והייתה שם מעריצה XDDD והיא באה לחנוק אותי
(היא באמת באה לחנוק אותי XDD זה לא סלנג XDD היא באה אליי ככה עם הידיים XDD )
בילוי השבוע:
ת"א - משהו בילוי. נתקעתי עם אחותי המפגרת
ואתמול, קניון - הכל היה מלא ערסים
ציטוט השבוע:
מה שיש בזה המצחיק D:
תמונת השבוע:
תקראו תקראו! זה משהו שהיה בעיתון XDD "להקת פאנק רוק בדרך לתהילת עולם מחפשת: מתופף ו/או [!] מתופפת כמו של גרינדיי להתקשר בין שתיים לארבע בלילה! לא בשבת" ואז יש את האי מייל הפוך XDD אז התקשרנו ולא ענו (כי לא התקשרנו בלילה, כמובן XDDD ) ואז כזה אני יורדת מהרכבת והוא מתקשר אליי XDDD
התחדשות השבוע:
דיסק
של פלייאן וויט טס
(היי זייר דלילה - למי שמכיר D: ) וגרביים שחור אדום עד הברך (שיש בפוקס XDD ) ופיג'מה
ו- תוכניות לשבוע הבא
:
אממ... לא שידוע לי D: לחפש מישהו אולי |גבות| הודגש באמצעות מדגישומטיק
*זה היה מעייף XDD *

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקראתי ועוד איך../images/Emo13.gif אעעעעע

יש לנו שיר אהוב של טוקיו משותףף!

למעלה