תנין!~ D:
ובמילים אחרות - מנשה!~ ובמילים אחרות - מסכמת D:
איך עבר השבוע? אממ. טוב. הוא היה השבוע הכי חרא בעולם. ואז רק משהו שיפר לי את המצברוח... D: זאת אומרת משהו שקרה היום
משהו טוב שקרה השבוע: מה שקרה לי היום
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם אחותי, נשרפתי בשיעור ספורט, היה לי בוחן בערבית, היה לי בוחן במת', המורה נתנה לנו מלא שיעורים במת' ואני לא ממש מצליחה, ביל חולה, רבתי עם כל העולם ואישתו, הייתי אצל הרופא שיניים
והכי חשוב! כבר אין לי את החברים שאני יכולה לפרוק להם. פשוט אין! מישהו?
שיר השבוע של טוקיו הוטל: רידן D:
שיר השבוע בכללי: אוקיי. שוב D: מלא שירים של סימפלאן, מלא שירים של לינקין, מלא שירים של פאניק, מלא שירים של פוב ועוד מלא שירים אחרים XDD
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ... אני לא ממש זוכרת D: אולי זה שראיתי פוסטר של ביל וצעקתי:"איכססס ביל" (כן, אני יודעת שאני לא אמורה לכתוב את זה פה. אז בבקשה לא לסקול אותי XDD ) והייתה שם מעריצה XDDD והיא באה לחנוק אותי
(היא באמת באה לחנוק אותי XDD זה לא סלנג XDD היא באה אליי ככה עם הידיים XDD )
בילוי השבוע: ת"א - משהו בילוי. נתקעתי עם אחותי המפגרת
ואתמול, קניון - הכל היה מלא ערסים
ציטוט השבוע: מה שיש בזה המצחיק D:
תמונת השבוע:
תקראו תקראו! זה משהו שהיה בעיתון XDD "להקת פאנק רוק בדרך לתהילת עולם מחפשת: מתופף ו/או [!] מתופפת כמו של גרינדיי להתקשר בין שתיים לארבע בלילה! לא בשבת" ואז יש את האי מייל הפוך XDD אז התקשרנו ולא ענו (כי לא התקשרנו בלילה, כמובן XDDD ) ואז כזה אני יורדת מהרכבת והוא מתקשר אליי XDDD
התחדשות השבוע: דיסק
של פלייאן וויט טס
(היי זייר דלילה - למי שמכיר D: ) וגרביים שחור אדום עד הברך (שיש בפוקס XDD ) ופיג'מה
ו- תוכניות לשבוע הבא
: אממ... לא שידוע לי D: לחפש מישהו אולי |גבות|
הודגש באמצעות מדגישומטיק
*זה היה מעייף XDD *