סיכום שבועי

lidya150

New member
../images/Emo9.gifגם אני רוצהצהההה../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?נייס נייס נייס,הרבה קולה ונחשים
. משהו טוב שקרה השבוע:אהמ אהמ ... חברה שלי חזרה מחולון ? XD משהו רע שקרה השבוע:רבתי עם ידיד טוב שליי >,< שיר השבוע של טוקיו הוטל:Spring Nicht אוו Dont jump (מקווה שרשמתי נכון
) שיר השבוע בכללי:Within Temptation's - Frozen (נוסטלגיה בקטנה
) משהו מצחיק שקרה השבוע:וואוו הרבה !@@##$#%##$% בילוי השבוע:ללכת עם ידיד הכי טוב לקולה,גרעינים,נחשים XDDD ציטוט השבוע:ללאא'דעעתתת תמונת השבוע:
התחדשות השבוע:מצית של טוקיו הוטל D: ו- תוכניות לשבוע הבא:להיות קצת בבית כבר התחיל להיות חופר להיות בחוץ וגם קררררר%!@#$%

Simple Dani

New member
|מדוזה|מואה D:

איך עבר השבוע? קורע XD משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בת"א ועשיתי שלושה חורים+הליקס D: והייתי 3 פעמים בקניון D: , מסיבת הפתעה מוצלחת לחברה. משהו רע שקרה השבוע: הייתה לנו פעולה כ"כ מרגיזה S: אוח. שיר השבוע של טוקיו הוטל:lass uns hier raus שיר השבוע בכללי: hey ther delylah משהו מצחיק שקרה השבוע: הסיטואציה: אנחנו יושבים בקן במעגל, שני אנשים מתמסרים בבקבוק מים הדר: "נו מה זה פה דמקה?!" מה הפאקינג קשר לדמקה XDDD בילוי השבוע: ת"א, קניון.. בלה בלה. ציטוט השבוע: שנה שעברה היו לנו בקן שתי קומונריות וקומונר. שי: נו שלושת הקומונריות משנה שעברה!! *כולם מתפוצצים במצחוק* דליה: הקומונריות?! שי: נו, כן! רותי, שגיא[שזה בן!] וג'וליה! חח ילד טיפש באמאשלי XD תמונת השבוע: אלכס המדהים
התחדשות השבוע: שלושה חורים+הליקס, פוסטר מדהים של טוקיו!!
, צמידים, צעיף, מגן זיעה, חולצה ועוד כל מיני דברים בקונים מת"א P: ו- תוכניות לשבוע הבא : לא משו מיוחד ><

Simple Dani

New member
|מדוזה|כן!!! D: את מכירה אותה?!../images/Emo12.gif

אה דורקי את בפולין, מקווה שאת נהנת!!!!

למעלה