סיכום שבועי

נועמייי

New member
../images/Emo221.gifאממ אני עונה ..

איך עבר השבוע? סבבה לגמרי :] .
משהו טוב שקרה השבוע: השביתההה :] ..
משהו רע שקרה השבוע: מממ.. בעיות בנים =| .
שיר השבוע של טוקיו הוטל: Wo Sind Eure Haende ללא ספק..
שיר השבוע בכללי: Jonas Brothers - S.O.S. ו... ממממ.. גם Wo Sind Eure Haende של טוקיו הוטל :):).
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ וואי היו לי כמה יציאות ממש מפגרות השבוע! לדוגמה: "רגע רומא זה איפה שיש את מגדל פיזה??? הא לאא זה באיטליה" XD .
בילוי השבוע: יומולדת של חברות אתמול והיום הופעה :).
ציטוט השבוע: אממ נראלי היציאה המפגרת שלי.
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: אמממ כלום =|
ו- תוכניות לשבוע הבא: פולין :) . סופש לפרצוף חברים :).

PerfectSP

New member
חיחיי תמונה יפהD: ../images/Emo190.gif

נראה כאילו היא צולמה מעיתון בגלל החתך הזה בטום

dorkiflitz

New member
פיל ורוד באמצע החדר!

אין לי כוח להשקיע..
איך עבר השבוע: גדוש בסידורים לפולין משהו טוב שקרה השבוע: השביתה! זה ממש כיף לסיים בצפר ב9 וחצי XD או לחילופין להתחיל ללמוד שעה אחת ביום ב1 בצהריים
משהו רע שקרה השבוע: הורייים!!! שיר השבוע של טוקיו הוטל: אמ.. אין אחד ספציפי. נראלי עדיין wir streben nimlas aus
שיר השבוע בכללי: 1973 של ג'יימס בלאנט משהו מצחיק שקרה השבוע: כל מה שהיה בבצםר עם חברות שלי והכנס מטוס
ביולי השבוע: שופינג
ציטוט השבוע: "לא לעלות במעלית בשום פנים ואופן! זה מקרה של חיים ומוות!!!" XDDDDDגג\ תמונת השבוע: אנוכי התחדשות השבוע: ארון חדש לפולין XD ו- תוכניות לשבוע הבא: פוליןןןןןןןןןןןןן

dorkiflitz

New member
איזה?

1973? אם זה אז זה שיר השבוע שלי כל כל השבוע בערך שמעתי גלגלצ והם חורשים על שירים שצורה אובססיבית.. ואם זה השיר של טוקיו, אז הוא לא שמור אצלי במחשב.. סורי.

3has3

New member
1973!

יש לי את כל הדיסקים זה בסדר D: אבל אני חייבת את זה XDD ואין לי אימיול

dorkiflitz

New member
גם לי אין אימיול. הוא מתפגר כל פעם מחדש..

"אינך מחובר לשרת" כוסאימאשלךך חמור מטומטמם! אגב, יש לנו פה בנהריה מסעדה שהלוגו שלה זה החמור של האימיול.. זה כזה מצחיק XDDD

PerfectSP

New member
תפנימו שאימיול זו חרא תוכנה אנשים!!D: ../images/Emo190.gif

אני לא מתעסקת איתה בכללP: אם אתם רוצים יש את התוכנות של הטורנטים,שזה תוכנות אבל להורדות גדולות יותר, כמו דיסקים,דיסקוגרפיות,סרטים סדרות וכו',שלזה הן מצוינות, או שיש איזה תוכנה שדומה לאימיול וקצת יותר טובה לדעתי שזה ליימוואיר
אני מתעסקת רק עם הורדות גדולות

למעלה