שבוע קסום

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifשבוע קסום../images/Emo203.gif

וואי ממש מצטערת על האיחור, פשוט כל הסופ"ש לא היה לי זמן ו/או כוח לפתוח את הפינה, והיום ניסיתי לפתוח אבל האינטרנט נכבה בדיוק כששלחתי את ההודעה
! בכל מקרה, הפינה מוקדת למאיה-לינטו
כי הבטחתי לה וכי אני אוהבת אותה
[אה וגם לענבר הקטנה ואילנה, כי גם הן שמו לב שהפינה חסרה
] שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: משהו חדש השבוע?: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: ציטוט השבוע כללי: סרט/סדרה/ספר השבוע: קליפ היוטוב השבועי: תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם

The Fantasy

New member
טוב עונה ראשונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: נראה לי קראונלס או משהו כזה..קיצר שירים מווישמאסטר
שיר השבוע כללי: Incubus-Anna Molly Incubus-Drive Incubus-Love Hurts My Chemical Romance-My Way Home Is Through You Celine Dion-Have You Ever Been In Love Ivri Lider-Jesse Madonna-Frozen אלבום השבוע: לא נראה לי שהיה אחד ספציפי משהו חדש השבוע?:המ דברים לצבא [
] וחולצות, ושלושה ג'ינסים חדשים וכרטיס אדי! דבר טוב שקרה השבוע: -ראיתי טיטאניק סופסוף אחרי כמה שנים טובות
-הייתי בשוק וקניתי קצת בגדים
-הייתי בים עם חברות שלי
-ג'ינסים -יומולדת לחברה ממש טובה שלי [קשת-למי שזוכר אותה פה עדיין] -מפגש עם חברים היום, שארבעתם מפליגים מחר לכמה ימים [
אוף] דבר רע שקרה השבוע: -בדיקת דם
לקחו לי מהכף יד!!!!!!!! וזה כ"כ כאב
ואחרי זה הייתי חולה כל היום [היום של המפגש] -התבטל המפגש -כל מיני דברים אחרים משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: -מחר קייקים עם ההורים ואחי
-רביעי-מפגש 30סטמ+יום קידום
-יום חמישי-מפגש פורום HIM
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: Feel Anna feel Love is hard but still It's a pain you can dill Feel Anna, feel [מתוך שיר שאני כתבתי..פשוט הוא היה לחברה שלי וכ"כ סימל את השבוע] ציטוט השבוע כללי: ניקול-לתת הכל!
[בדיחה אישית] סרט/סדרה/ספר השבוע: על טבעייייייייייי#$%%@#%@#
וסקראבס, וסקינס, ועוד מליין סדרות
סרט-טיטאניק!!!! קליפ היוטוב השבועי: זה
http://www.youtube.com/watch?v=vnBuLl-4Qp8 תמונת השבוע:אני ודני שלי
מה שומע/ת עכשיו?:את המאוורר P:

Liquid Dreams

New member
יאאא אני לא היחידה שרואה סקינס ../images/Emo23.gif

זו סדרה ממש טובה >:

LadySilkworm

New member
איך אפשר לקחת מכף היד? S:

ברררר.. רק לחשוב על מחטים עושה לי צמרמורת. P:

The Fantasy

New member
זה כואב../images/Emo10.gif! וזה מפחיד!

פשוט אף פעם לא מוצאים לי את הורידים ביד, יש לי עור עבה לא רואים ורידים
, אז היא הוציאה לי מהכף יד! וזה נורא! [זה לא כזה כואב אני סתם עושה סיפור מכל דבר כי אני פחדנית XD]

LadySilkworm

New member
חחחחח גם אני פחדנית

ובדיקות דם ממש מפחידות אותי.. וגם זריקות. ברררר שלמדנו על ורידים ועורקים השנה בביולוגיה בכלל לא הקשבתי כי זה עושה לי צמרמורות...

The Cat Woman

New member
אז אני שניה, אני מניחה...../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייט: ghost love score כמעט בכיתי בגללו היום.
שיר השבוע כללי: Enigma- Why
אלבום השבוע: אני מניחה שמשהו של enigma, יצא לי לשמוע הרבה השבוע.
משהו חדש השבוע?: אממ... החצאית שקניתי בעין השלישית?
דבר טוב שקרה השבוע: שיקרה- בלשון עתיד- הכסף.
דבר רע שקרה השבוע: אמ... כנראה זה שלא אוכל להגיע לראות אתכם ביום רביעי. אבל זה לא כזה "רע" בטירוף. יהיו עוד ימים...
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: המשמרות קריעה שנתנו לי... :S
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: ציטוט ממש ארוך מ"הנסיך הקטן" ספר גאוני: "אם מישהו אוהב פרח, שיש רק אחד כמוהו בין כל מיליון-מיליוני הכוכבים, די לו להביט בכוכבים כדי להיות מאושר. הוא אומר לעצמו: `אי-שם הפרח שלי נמצא...` אבל אם כבשה תאכל את הפרח, יהיה זה עבורו כאילו כל כוכבי השמים חַשְׁכו באחת!"
ציטוט השבוע כללי: אין לי, אז אתן ציטוט מGLS שיכול לגרום לי לבכות עם האורקסטרה... my fall will be for you my love will be in you if you be the one to cut me- i'll bleed forever !
סרט/סדרה/ספר השבוע: ג'יי ובוב השקט מכים שנית
/ לא זכור לי שראיתי סדרות השבוע... אז שיהיה סיינפלד וחברים/ יונים בטרפלגר שעדיין לא סיימתי.
קליפ היוטוב השבועי: זה בלוג ממש עצוב, יש שם גם את קליפ היוטיוב השבועי שלי...
תמונת השבוע:
עם החצאית מהעין השלישית
כולי בטורקיז.
מה שומע/ת עכשיו?: כלום...

The Fantasy

New member
גם את לא נרדמת כמוני? ../images/Emo6.gif אני אמורה לקום ב8

בבוקר, ועוד לא הלכתי לישון [ותראי את השעה!!]. אמא שלי הולכת להרוג אותי מחר
והתמונה ממש יפה
כלומר את

Liquid Dreams

New member
קוקית איי לאב יו טו ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של נייט: הממ רוב וואנס :] שיר השבוע כללי: סולמייט של נטשה
אלבום השבוע: N.B. של נטשה, קניתי אותו אתמול D: ולאבלורן של ליבז אייז שגם אותו קניתי אתמול
משהו חדש השבוע? נממנמ למעלה
דבר טוב שקרה השבוע: מפגשווית'יייין
היה כה כיף D: דבר רע שקרה השבוע: אממ לא יודעת משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: מחר מפגשציצים D:::::: ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: whatever walks in my heart will walk alone ציטוט השבוע כללי:
אממ ככה, אימא שלי עשתה סדר בקופסא של משחות ותרופות שהיא מצאה, זרקה דברים פגי-תוקף וכאלה. על הקופסא של אחת מהמשחות כתוב ככה: "לטיפול מקומי בדרמטוזות המגיבות לקורטיקוסטרואידים במיוחד במצבי היפרקרטוזיס", שזה מצחיק גם ככה XD אבל בצד כתוב בכתב היד של אבא שלי: "משחה לעקיצות" XDD הממ אבא שלי ניסה להסביר לי ביום שבת שהוא דואג לי כשאני נוסעת לתל אביב לבד, ויצא לו משפט כזה מוזר
"כשתהיי אימא או אבא תביני" XDDDD ציטוט ממספרים[
] "אני אתן לך את העצה שנתתי לכל הגאונים שהכרתי" "והיא?" "אל תהיה אידיוט" XDDD סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: הארי פוטר החמישי[זה אחלה סרט!><], סדרה: הממ, קיילXY, פרמדיק, סקינס ובערך כל מה שמשדרים ביסטארס1+2
יס3 לרוב זה גרוע חוץ מקייל והאוס. ספר: השביעי
קליפ היוטוב השבועי: אין ++ תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו? לא שומעת

blacknwhite

New member
חכי... *מתישהו* גם יבוא הניתוח../images/Emo6.gif

הוא כבר יחסית מוכן... עם קצת מזל, עד סוף השבוע הוא כבר מוכן לגמרי

אני:)

שיר השבוע של נייט:Sleepwalker
שיר השבוע כללי: Chevelle-Panic Prone Battlelore-Valier - Queens Of The Valar אלבום השבוע:אין משהו חדש השבוע?:נהה
דבר טוב שקרה השבוע:הרבה..
דבר רע שקרה השבוע:לא משנה..
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב:אנערף ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה:"יש כמה אמיתות שלעולם אין לומר אותן בקול.אפילו לא בלחש.ובדרך כלל אלה בדיוק האמיתות שיש לזעוק אותן בקול מגגות הבתים." ציטוט השבוע כללי: (אנחנו צופים במשחק כדורגל.אמא שלי מגיעה לשבת איתנו ) אמא שלי:"למה הוא עזב לבני סכנין?"(שואלת על שחקן כדורגל שהוא חייל של אבא שלי) אני:"כי במכבי ייבשו אותו על הספסל.בעצם,גם פה מייבשים אותו על הספסל." שכן שלי:"למה מייבשים?הם נותנים לו לשתות!".
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-שעת שיא 3 ספר-שטיח הנשמות האפלות קליפ היוטוב השבועי:הממ..משהו שחברה שלי שלחה לי..לא מוצאת את זה עכשיו. תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות
מה שומע/ת עכשיו?:שומדבר...

למעלה