שבוע קסום

הציטוט

מתוך ספר שנקרא "בית היער".כתבה אותו סופרת בשם מריון בריידלי.האמת שהספר הזה לא משהו.הפסקתי לקרוא אותו באמצע.הציטוט הזה פשוט קרץ לי.
ולשם האיזון-הספר "ערפילי אבלון" של מריון בריידלי פשוט מדהים.מומלץ בחום

גם אני שמתי לב שחסר):

אבל לא הייתי פה בסופ"ש אז חשבתי שאולי פספסתי אותה P: שיר השבוע של נייט: לא משהו ספציפי. שיר השבוע כללי: Dream Theater - One Last Time, Evergrey - Different Worlds. ועוד כמה שאני עצלנית מכדי לכתוב. אלבום השבוע: בואו נגיד שהתחדשתי בכמה דיסקים
בינתיים הספקתי לחרוש בחדר על סינס פרום א ממורי. משהו חדש השבוע?: צורב דיוידי! ^ דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי כמה אנשים ממש טובים, התקדמתי (אוקיי, התחלתי) בציור שילי. דבר רע שקרה השבוע: בדיקות וחולאים. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: סימולציה עוד יומיים >< *מתה* ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: ב-Different Worlds יש כמה שורות כל כך חזקות.
סרט/סדרה/ספר השבוע: הארי פוטר החמישי, פשוט נוראי; אידיוקרטיה; ועוד דרמה נחמדה עם ניקולס קייג'/האוס דה!/המדריך לטרמפיסט באנגלית. קליפ היוטוב השבועי: ?! אם בא לכם אז תחפשו את Porcupine Tree - Lazarus. מה שומע/ת עכשיו?: Beyond Twilight - Ecstasy Arise

dralan

New member
אויש התקופה הזו של הסימולציות כ``כ

מציקה >< בהצלחה עם זה

dralan

New member
פעם ראשונה שלי מהפלא

שיר נייט: 7 דייס ופלאנט הל שיר לא נייט: Ever Frost של סנטנסד ציטוט: כשראינו ה``פ 5 לפני שבוע, היה קר באולם. אחד החברים אומר ``יו מה זה הקור הזה, בטח יש כמה סוהרסנים באולם!`` *מצביע על כיסאות ריקים* XDDD סדרה: האוס, 4400, CSI ספר: שליפת השלושה של סטיבן קינג (נועה, צדקת - הוא הרבה יותר טוב מהראשון!!) וכבשן הנשמה /tapuzforum/images/emo99.gif קליפ: תחפשו ביוטיוב Potter Puppet Pals in Mysterious Ticking Noise. זה פשוט הרג אותי מצחוק! XD

dralan

New member
תראי גם את שאר הסרטונים שבצד

רובם גם די מצחיקים

Itay Simons

New member
אממ

שיר השבוע של נייט: Ocean Soul שיר השבוע כללי: Five Bolt Main-Pathetic אלבום השבוע: לא יודע
משהו חדש השבוע?: המ, לא יודע
דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר זה היה מזמן
המ, פגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן, אני מניח.. דבר רע שקרה השבוע: כולם מתגייסים לי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: קרה כבר. ידידה טובה התגייסה היום :( [בעצם, שתיים] ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין לי :p ציטוט השבוע כללי: סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד, טופ מודל (זדיינו, זה יפה
) קליפ היוטוב השבועי: לא זוכר, היו כ"כ הרבה
תמונת השבוע: ארג אני בתגובה מהירה, אין לי כוח
מה שומע/ת עכשיו?: הרבה "טאם טאם טאם!" של המסנג'ר

The Cat Woman

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך... siksi miksi !!!

זה בפינית, מעניין מה זה אומר... זה נשמע כ"כ מצחיק
זה מהשיר Kuolema Tekee Taiteilijan אגב... אני מתה לדעת את הפירוש שלו!!!

blacknwhite

New member
בבקשה../images/Emo9.gif

(אני מקווה שהלינק יעבוד. אם לא- באסה
) http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/once.html#10 הפירוש ממש יפה
לא שומדבר שנשמע כמו הsiksi miksi הזה
(אגב... הידעתם שאם אתם חושבים שאתם מקלידים בעברית- אבל אתם בעצם מקלידים באנגלית- התוצאה נראית קצת כמו פינית? XD)

The Cat Woman

New member
חחחח תודה... ../images/Emo3.gif אבל עדיין לא הבנתי

מה זה בדיוק סיקסי מיקסי
("ערבוביה סקסית"
גדולללל!!!!!!!)

The Cat Woman

New member
חחח אני לא. בדיוק כמו שאתה לא קשור...

עם ה"טופ מודל הבאה"
רק רציתי להמחיש את חוסר הקשר
סתם כפרעליך, הכל ברוח טובה!!! *עוד חצי שעה CSI מיאמיייי דלקו לא מת!!!
*

למעלה