שבוע קסום

blacknwhite

New member
יש! מוקדש לי!../images/Emo9.gif

עכשיו אני מאושרת D: שיר השבוע של נייט: 7 דייז
ועוד כל מיני... אוור דרים ופוראוור יורס
שיר השבוע כללי: Living a lie-epica נדבקתי אליו לגמרי אלבום השבוע: DPP כמובן!
(כן, כן, אני אוהבת אותו) וthe divine conspiracy שחרשתי עליו ברמות משהו חדש השבוע?: נמנמ.... ההכרה שאני עוד שבוע הולכת לפנימיה
ו300 ש"ח
(עבדתי היום שוב... עוד 40 P: ביחד עם ה-260 משבוע שעבר...) דבר טוב שקרה השבוע: כסף!
הרבה חברים, ביליתי מלא
ודיברתי מלא עם אנשים (שירה!D:) דבר רע שקרה השבוע: היום אני מרגישה די רע... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: מחר מפגש שציצ
מחרתיים מפגש איתכם!!!
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: "I cannot cry cause the soulder cries more" במיוחד מהיום. ציטוט השבוע כללי: אמא שלי מפחשת את הארנק בכל מיני שקיות וכאלה... "ענבר, איפה הארנק שלי?" "אמא, הוא ביד שלך
" והיו עוד כל מיני אבל אני לא זוכרת... סרט/סדרה/ספר השבוע: אין קליפ היוטוב השבועי: ? הקליפ של אמרנת'? לא יודעת... תמונת השבוע: אין מה שומע/ת עכשיו?: כלום, הרגע חזרתי הביתה ואין לי כוח

Amir Noy

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: Higher Than Hope
/ Wanderlust
/ Passion and the Opera
שיר השבוע כללי: Sonic Syndicate - Only Inhuman
/ Within Temptation - Ice Queen
אלבום השבוע: Within Temptation - Mother Earth
משהו חדש השבוע?: חולצת BFMV
דבר טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם מאיה ועם נאור
דבר רע שקרה השבוע: מת לי המחשב?
אבל הוא קם מהמתים!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: מפגש שציצים!!!!
ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: נאור אוהב רגל קרושה
ציטוט השבוע כללי: "אני אוהב רגל קרושה ואני אפילו לא פולני"
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט - שעת שיא 3
סדרה - פאמילי גיא
קליפ היוטוב השבועי: אמרנת' (היחיד שראיתי
) תמונת השבוע: אין
מה שומע/ת עכשיו?: The Pharoah Sails to Orion

Liquid Dreams

New member
פאמילי גאיי ../images/Emo99.gif

"אתה אוהב רגל קרושה ואתה בן פחות מחמישים?
" "ואני אפילו לא פולני
"

The Fantasy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif השרשור הזה היה אחד המצחיקים../images/Emo6.gif

Liquid Dreams

New member
*קרדיט לנאור ולאלעד על השרשור הקורע*

איכ, רגל קרושה
אתמול במפגש [סעמק היינו רק ארבעה אנשיםXD] נאור ניסה לשכנע אותי שרגל קרושה זה טעים בזמן שאכלתי להנאתי דבר טעים כמו צ'יפס. זה עושה ממש רע לבנאדם שמדברים איתו על ג'לי רגל בזמן שהוא אוכל. ><

LadySilkworm

New member
אפשר לענות גם עכשיו? P:

שיר השבוע של נייט: amaranth שיר השבוע כללי: arcana- my cold sea אלבום השבוע: משהו חדש השבוע?: נופ דבר טוב שקרה השבוע: רק התחיל P: דבר רע שקרה השבוע: פספסתי חברה שבאה לירושלים והכל בגלל האינטרנט הארור הזה.. והמורה למתמטיקה שלי התקשר אליי ואני חייבת לעשות את התרגילים האלה. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: לדבר עם אמא... ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין ציטוט השבוע כללי: אין סרט/סדרה/ספר השבוע: סימפסונס, הסרט דוגמה של קווית סמית [גאוני והזוי XD] קליפ היוטוב השבועי: לא ממש נכנסתי ליוטיוב תמונת השבוע: שלי, עם עריכה קלה של צבעים.. לא החלטתי אם אני אוהבת אותה יותר או את המקורית. מה שומע/ת עכשיו?: כלום.

LadySilkworm

New member
היי, מגניב P:

התמונה שלי מקושרת לנייטוויש D: אבל איך התמונה? P:

ש נ י1

New member
אניייייי../images/Emo151.gif

שיר השבוע של נייט: לא שמעתי ואתם השבוע שיר השבוע כללי: Rhapsody - Eternal Glory אלבום השבוע: לאיודעת אבל גיליתי שראפסודי טובים
משהו חדש השבוע? חברה דדשה
וחולצה וכפככים
דבר טוב שקרה השבוע: אילת
היה כיייף! דבר רע שקרה השבוע: ביאסתי קצת את חברה שלי
אבל זה יעבור משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: אין משהו מסויים ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: אין ציטוט השבוע כללי: אוווף יש לי כל כך הרבה אבל אני לא זוכרת... טוב אני בטוח אזכר מתישהו ואכתוב קליפ היוטוב השבועי: - תמונת השבוע: יותר מאוחר כשישלחו לי אני אשים שבוע מעולהה לכווולם!

shirlapes

New member
בחתיכת דיליי...

שיר השבוע של נייט: sleeping sun
שיר השבוע כללי: vex red - untitled אלבום השבוע: bjork - post משהו חדש השבוע?: קיבלתי מתנות ממש יפות מהאנשים במשרד: בובת חתול (מתה על חתולים!!!) עם כיס שבתוכו יש מלאאאא מכתבים קטנים מהרבה אנשים שעבדתי איתם ועוד בובת כלב ששמים על המקלדת...זה בגלל שאני מקלידה באוויר = לא שפוייה, עפ"י הבנות. דבר טוב שקרה השבוע: הרבה כאלה, להתחיל לפרט?
דבר רע שקרה השבוע: לא מצאתי עבודה עדיין... משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: למצוא עבודה? ציטוט השבוע מתוך שיר/סיפור/כדומה: you sleep to rest your head, but me - I sleep to dream ציטוט השבוע כללי: סיפרתי לידיד שלי על השאלות לאנט, תראו את התגובה שלו: "את אנט תשאלי איך לצאת מסגנון ה'דיווה' ואיך זה שהיא לא אחת" ...הוא גם מאיים עליי במכתב, חוצפה!
סרט/סדרה/ספר השבוע: נשואים פלוס?
קליפ היוטוב השבועי: לקוח מתוך המשחק הראשון בסדרת C&C - האם עשרות מהנדסים ינצחו טנק-להבות אחד? שווה צפייה, גם אם אתם לא מכירים ת'משחק. http://www.youtube.com/watch?v=YuD40EXE7CA תמונת השבוע: טרם שיתפתי את כל הפורום בזה, אבל once גורם לי לעשות דברים משונים...אחד מהם - לצייר, שנים שלא ציירתי (וכן, המצלמה שלי ממש מחורבנת, ככה זה כשהן במבצע). מה שומע/ת עכשיו?: prodigy - voodoo people

tbents

New member
איחור ענקייי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: The Poet And The Pendulum שיר השבוע כללי: נראה לי זה...^ אלבום השבוע: DPP משהו חדש השבוע?: לא
דבר טוב שקרה השבוע: היה חפש את המדריך בקניון, והתחפשנו..ואני הייתי הכי מאגניבה ביקוםםםםם [כולם אמרו אפילו
] דבר רע שקרה השבוע: לוזוכרת שומדבר רע:) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה בשבוע הקרוב: שאני אתחיל את העבודות שאני צריכה להגיש תחילת שנה..וגם, מתחילה י"ב, הלפפפ >< ציטוט השבוע כללי: דוד שלי, דפוקקקק
"זה נראה לכם שאתם בירידה, אבל אנחנו בעצם בעליה- זה אפטיה אושלית"
או שהלכנו אליו ליומלדת של הבת שלו, ולקחנו אותו מהעבודה-לומשנה..קיצר הוא אומר- "בטח כולם כבר הגיעו לפנינו, ואבא של חגית[אישתו] יושב בצד ובולע את כל מה שיש על השולחן. אח"כ צריך לקחת אותו שיעשה גרפסלע"
הבנאדם מטומטם
אה, עוד פנינת חוכמה.. נסענו איתו לבית קברות ואני שמתי חגורה אז הוא אומר כזה: "את לא צריכה לשים חגורה, אנחנו בדרך לבית קברות. בדרך לבית חולים תשימי חגורה" אך, הבנאדם צריך להיות סטנאדפיסט! סרט/סדרה/ספר השבוע: ראיתי הרבה סרטים! Next, Even Almighty, סוף סוףףף שודדי הקאריביים 3!!!! וגם שרק 3!!!
תמונת השבוע: זוכרים ת'חפש ת'מדריך מלמעלה? הנה אני
מה שומע/ת עכשיו?:חדשות ><

למעלה