שרשור ירוק

Fanty S

New member
אולי יום אחד תפרצי למשרדים של

משרד הפנים או וואטאבר ותשמידי את תעודת הלידה שלך + את המסמכים במחשב ואז תוכלי להנפיץ תאריך

../images/Emo47.gif אנחנו שוב בראשי! ../images/Emo47.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

בהפרשים נורא קצרים מהשרשור הזה לשרשור הקודם (האדום)
מגניב ממש
!!! יש כבר רעיונות לעוד שרשורים צבעוניים? (אני זוכרת שפעם הקדשנו שרשור אלטרנטיבי לצבע הלבן)

ZombifiedArbok

New member
~Me gusta

כל הכבוד לכולכן! יש מצב שגם לי יש כמה דברים להוסיף לשרשור הזה, נראה אם יש לי כוח... תפוז קרציה. T: לגבי שרשוריי צבע נוספים - מה לגבי סגול? אני חולה על סגול. D:

StriX Starlight

New member
../images/Emo9.gif משהו קטן משלי..

... מתוך סט שצילם עבורי מוטי שמש בשוויצריה הקטנה. אחד הסטים החביבם עליי.

joyiasista

New member
אוהבת. מאוד.

(ואת בטח יודעת שאת יפיפייה אבל היה בא לי להזכיר את זה שוב)

hyperChen

New member
מה לא בוגר בגראס?

זה בצבע ירוק, לדעתי מתאים לשרשור מכיוון שהכותרת שלו היא "ירוק". רק הוספתי את הצד שלי בנושא.....

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif גם גוויות רקובות זה ירוק

אני לא נגד זה, אבל אני לא באמת צריכה להסביר למה סמים זה לא בוגר.

hyperChen

New member
מה!? איזה בולשיט. מה הקשר בגרות לסמים.......

אין שמץ של קשר... פשוט כלום. אם ככה אני אעלה תמונה של גופות רקובות פשוט לא יודעת לא עשה לי אסוציאציה כל כך מהירה.... לא תגידי העלתי חס וחלילה תמונה כחולה לשירשור ירוק.........! שהקדוש ברוך הוא יסלח לי. תביני- הומור זה לכולם!! למה צריך בכלל לדבר על בגרות או לא בגרות. BTW לי אין בגרות, ליטרלי... אין לי בגרות. אז אני כנראה אסכים לעצמי להעלות תמונות של גראס... ואני ממש לא רבה איתך...!

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif כבר שאמרתי, אני לא נכנסת לזה

ולא, זה לא מצחיק וזה לא בוגר, ממרום גילי ה"מופלג" אני אומרת לך שאפילו אין קשר בין התשובה שלך למה שאמרתי וכמובן שלא לריב

hyperChen

New member
|שיקוי../images/Emo70.gif../images/Emo203.gif../images/Emo5.gif../images/Emo191.gif../images/Emo153.gifalso very green

משקה האבסינט absinthe, אלכוהול מאד מאד חזק, 60-80 אחוז אלכוהול, (תחשבו שוודקה זה 40 אחוז) בעיקר מגיע בצבע ירוק. משקה מפורסם ויש סיפורים שאם מדליקים אותו ואז שותים הוא גורם להזיות... (אל תנסו בבית) המשקה מזוהה עם סמל של פיה, המשקה מגיע בהרבה צורות של בקבוקים...

Fanty S

New member
הוא לא עושה הזיות ../images/Emo3.gif

זה סתם מיתוס עתיק שכיום טוב להם לשיווק.

אורי נה

New member
הזכרת לי את הפעם היחידה ששתיתי אותוXD

"תשתי בזהירות, זה חזק ממש" "מה כבר יכול להיות ככ נורא בזה?" "60% אלכוהול" "נו טוב.. ננסה." *שותה* .."אומייגאד. קח את זה."

למעלה