שרשור ירוק

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif ואני גנבתי לה אותו ב2009

צילום ע"י אופל אפיקורוס

שרשור ירוק?? כן כןכ כןכן.?

אז... יש לי אובססיה קלה לירוק בזמן האחרון. צבע מדהים (בנוסף לשחור ואדום). אניווי, תראו מה עשיתי בשיער אתמול:)

איזה עיניים! ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

וכיף לראות את זיו פנייך
הפסים ממש מגניבים. אמנם העיניים שלך כחולות, אבל הירוק של החולצה והירוק שבשיער עושה לך אותן אפילו קצת ירקרקות. מוזמנת להציג את עצמך

חח

טוב אז אני שלי, התחלתי כיתה יב' לפני יומיים. אני בת 18 עוד חודשיים. מכיתה ז'\ח' אני אוהבת להתלבש בצורה אלטרנטיבית. לפעמים פחות ולפעמים יותר. מתחברת לסגנון הגות' בעיקר, אבל יש לי רגעי פאנק שכאלה. הממ מה עוד... אני אוהבת לרקוד במסיבות! אבל אף פעם לא הלכתי למסיבה גותית כי לא היה לי עם מי. מוזמנים לעזור לי עם זה:) ולא מזמן העברתי את תאריך יום ההולדת מה30.10 ל31.10. זה רלוונטי כי ה-31 זה כמובן ההלווין ואני מרגישה שהייתי אמורה להיוולד ביום ההוא. אני אוהבת סרטי אימה, סיפורי אימה וכל דבר מפחיד הופך למגניב מבחינתי. כמו ליצנים למשל, יש לי אובססיה קלה אליהם. נראה לי שזהו, תשאלו מה שאתם רוצים לדעת אם פספסתי משהו.

NyaPrawr

New member
העברת רשמית כאילו?

איך אפשר להעביר רשמית תאריך יום הולדת? @_@

לא

אני לא חושבת שאפשר בתעודת זהות. אולי יום אחד יהיה לי כוח להילחם על זה, כרגע לא. בינתיים התאריך שונה בשביל החברות, בשביל הפייסבוק וכל המקומות בהם ניתן לרשום את תאריך יום ההולדת שלך. בעיקר בשבילי, כי מהשנה הזו יציינו את זה בתאריך החדש.

למעלה