שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo203.gifשרשור ציפורי ../images/Emo118.gif לילה 18/08/11../images/Emo203.gif

noaxxx

New member
אז אני אשאל שוב בשרשור החדש...

רק לי זה נראה מוזר שקרן משתפת דווקא את אורטל?‬ קליי, אהבתי את הציפורים, שיהיה לילה טוב

ela501

New member
אורטל חוקרת וקרן מרגישה שזה בסדר לדבר איתה

אחרי זה אוטל תעשה מזה מטעמים

דידי 9

New member
אלה זה כבר לא משנה-העיקר קרן יודעת:) נגמר

מבחינתה הסרט של אורבך הגועלי והדוחה

רגע רק רגע

Active member
כבר בצהרים שתיהן ניהלו שיחה...

אורטל סיפרה לה על משמעות היותה קראית וכאלה. קרן גם אמרה היום בערב שהיא אוהבת לראות את אורטל נפתחת בפניה <נחשי מי קלקלה ת'מסיבה? רמז- השם שלה מתחיל באות ע'>

זאת ענבר שהתחילה להגיד

שהיא לא אוהבת את אורטל ככה נפתחת.. וקרן שאלה אותה.. למה.. ענבר התחילה לגמגם.. קרן אמרה.. לא יודעת זה סבבה לי ככה. משהו כזה.

שרון-ב-

New member
קרן אינטרסנטית

רואה שלא הולך לה עם איתן, גב בסימן שאלה גדול, מנסה להתחבב על בנות הבית כדי שלא תעמוד להדחה. השיחה שלה עם אורטל, אחת ההזויות בתכנית. זה היה לראות ולא להאמין. אפילו בתור שחקנית הייתי מפטר אותה

סלינה1

New member
כל היום היו סימוני טריטוריה ולכן גם הסימון

הזה. ליהיא סימנה שהיא נכנסת לטריטוריה עם גב וקרן אומרת למתחרה הראשית שהטריטוריה לא פנויה כי היא גורשה מהטריטוריה הקודמת. מי שרואה נשונל ג'אוגרפיק חושב שסימונים טבעיים

רגע רק רגע

Active member
האם גם קרן מעוניינת לפרוש?

לפני שהסאוהד הושתק והמצלמה עברה... היה ניתן לשמוע את קרן אומרת - "אני לא יכולה להישאר במקום כזה". זה קשור למקום בו היא נמצאת עם איתן מבחינת היחסים או לוילה עצמה?

JasPoint

New member
ההפקה הזאת הרוויחה את הרייטינג הנמוך ביושר

כזאת הפקה עלובה שמזלזלת בצופים בקביעות עוד לא יצא לי לראות. פשוט מגיע להם להיכשל.

רגע רק רגע

Active member
אני חושב שאתה סתם קשה איתם...

איך נדע למי ל-SMS... אם לא נראה את יוני מתהפך במיטה? איך נדע את מי לאהוד ... אם לא נראה שבבריכה אין גלים והרחצה מותרת? איך נדע מי הרשע בעלילה... אם לא נראה קלוז-אפ של מכונת הכביסה בלנדרומט? מיותר לציין שאני מסכים איתך, נכון?

אם הייתי מעונין לחזות בצנון שוכב,הייתי ניגש

לשוק האיכרים במחוז שקר כלשהו. ומאידך אם הייתי מעוניין לחזות בבלוטה מסנוורת הייתי ניגש לפארק המדע שקר כלשהו

למעלה