שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

טלומרז

New member
דניאל ואורטל לדעתי הכי חזקות מבחינת הקהל

היתרון של דניאל, שלה יש באמת את היכולת לגרום גם לגב וגם לאיתן להתאהב בה. הקהל תמיד יעדיף משהו אמיתי. אני לא יודעת איך גב יכול לגרום לאיתן לרדת ממנה, אבל יש לו מספיק זמן כדי לחשוב על תוכנית שגם תפריד ביניהם וגם תראה כאילו לא הוא גרם לזה. אני לא יודעת אם גב הגיע בשביל המליון, אבל בטח לא בשביל למצוא אהבה. לדעתי הוא פשוט קיבל סכום נאה כדי ליצור עניין ולצבור עוד קצת מאהדת הקהל אליו ופרסום שיגרור הצעות נוספות. הוא לא בונה על המליון לדעתי.

andy181

New member
זה נראה לי הזוי שגב ירצה ללכת על דניאל

כי אז זה באמת יהיה ה"רווקה" כפי שמישהו כבר כתב פה. ומה יהיה עם שאר הבנות יהיו עציץ? זה לא מעניין.. יהיה יותר מעניין לראות את גב בוחן את החברות של ליהי, קרן וענבר כאשר הוא יביע עניין בשלושתם.

טלומרז

New member
הקהל ברובו בז לבחורות שציינת

גב הגיע מהבית, צפה בפרקים כולל בשידורים של 24/7 ויודע טוב מאד ממי כדאי לו להתרחק כדי לא להרוס לעצמו את המוניטין. הוא לא טיפש ללכת עם ליהי שנחשבת כנגררת שהלכה עם גבר רק כדי להישאר בתוכנית ושהקהל כבר 3 פעמים העמיד אותה להדחה, או עם ענבר שהמוניטין שלה ירד מאד והיא שנואה כרגע, או קרן שנחשבת כרעה ותחמנית וחלק מציר הרשע לשעבר. הוא ירצה להיצמד לאחת הבחורות האהובות שהן אורטל או דניאל, או אחת הבחורות החדשות.

andy181

New member
ליהי באמת חלשה מאוד בחוץ אבל מעמדה

של ענבר כרגע לא ברור.. וכנראה שקרן יחסית חזקה. (הבנתי שצועקים לה מבחוץ, זכתה בחסינות ומציגים אותה כמסכנה בשידורים דבר שמוערר אמפתיה אצל אנשים).

noaxxx

New member
אחרי שאיתן זרק אותה,היא תעורר עוד יותר אמפתיה

על הפנים

noaxxx

New member
תחשבו על זה רגע, שאולי..

ההפקה קוראת כאן (מה שעושה רושם שקורה באמת). הם יקראו מה בא לנו שיקרה, ואז ינחו/יכוונו את גב לאותו כיוון. זה הסיכוי הכי טוב שלהם כרגע לקבל רייטינג. ולהכניס אותו לתוך השלישיה של קרן ליהי וענבר באמת יכול לעשות את העבודה. במצב הזה גם אורטל נשארת נקייה ומגיעה לגמר לבד.

דקל69

New member
נועה, גם אם ההפקה קוראת פה זה לא מה שיעלה

להם את הרייטינג מהסיבה הפשוטה שלא אנחנו בעלי הכוח שקובעים את מדד הרייטינג. מסכימה שאם יהיה עניין בתוכנית יותר אנדים יתחברו, ידברו ויכתבו ואז יווצר באז סביבה ואז אולי הרייטינג יעלה. אני מאמינה שחשבו כבר על כל הכיוונים מבחינת גב, לא סתם שמו אותו בחדר נפרד, זה בכדי שיכולו להדריך ולנווט אותו לפי הדרוש. ITS A PLAY וגב הוא שחקן מושלם, הוא חייב לספק את הסחורה ולא להנעל על מישהי כפי שקרה עם אורבך, אם לא רומנטיקה תצמח מהעניין לפחות בלאגן בין הבנות ואולי תחרות בינו לבין איתן. ככה זה פשוט לא מעניין, לא מאתגר ולא זורם. אין פה הדחות של הבית כל שבוע או משימות, תקציב וכו' שעל רקע זה יכולים להתגלע חיכוכים, סה"כ צריך לגרום ליריבות בין הבנות ותחרות על זוגיות.

noaxxx

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי עד הסוף..

אני מסכימה איתך שצריך ליצור עניין, ואם אנחנו כותבים שהכי מעניין יהיה לראות אותו נכנס לתוך השלישיה של ענבר ליהי (שדלוקה עליו) וקרן (שעכשיו פנויה מאיתן), אז אולי הם יכוונו אותו לכך, ואז באמת יהיה מעניין ו... וסליחה, פשוט השעה עושה את שלה..

sivan513

New member
אני לא מסכימה

לא רק לדניאל יש את היתרון הזה, קצת הפרזת יותר מדיי בערכה. דניאל הצהירה כבר בכל מקום שהיא מאוהבת באיתן, אז כמה אמיתי זה ייראה אם היא תתאהב פתאום בגב? אם יקרה (ואני ממש חושבת שלא) סיפור בין דניאל לגב זה לא ייראה אמיתי, ולא יסחוף את הקהל. חוץ מזה שלבנות כבר יש קהל מסמסים, ושום זוג חדש לא ישנה את הפופלריות שלהן, לדעתי.

דידי 9

New member
קוסטי, אם אתה שואל אותי-ההפקה מכוונת את

איתן וקשטי, ולא יהיה כלום מבחינת המיליון-לדעתי גב לא יתלכלך עם איתן, כי כבר נתנו לו מתחת לשולחן מה שצריך.הוא בא כדי להיראות ולהכנס לתודעה הציבורית יותר. זו הערכתי המלומדת מאוד:)

noaxxx

New member
קליי, יש לי רעיון לשרשור...

שרשור הקונספירציות הגדול... תראה מה הולך כאן... מה אתה אומר?

בוףברכה

New member
לדעתי..העונה עכשיו..או לקראת נפילה

תהומית..אוש..עליה..חדה.. הכל תלוי..בחדשות..,..,..גב האופציה..הבריאה עבורו היא להיתחבר לחדשה.. ..אם ..ילהקו לפחות..2 בחורות... בראש טוב... אז באמת..יכול להיות..מעניין.., ירעננו..ת'נוף..ות'אנרגיות.. ..

דקל69

New member
בינתיים פרק הכניסה של גב לא הניב רייטינג גבוה

סה"כ 11.3%, אפילו ירידה משבוע שעבר. אין עניין בתוכנית. צריך עלילה חדשה, צריך אקשן, אש, צריך חידוש ורענון. חייבים להכניס במיידית את הבחורות כדי שלכולן תהיה נקודת פתיחה חדשה. בחורות שגם לגב הן נעלם והוא יצטרך להתמודד איתן מבלי לדעת את ההסטוריה הקרובה כמו שהוא יודע על בחורות הוילה. צריך להכניס את החדשות גם כדי לשמוט את הקרקע מהבחורות הישנות והבטוחות במעמדן. צריך חידוש, יש עייפות גדולה ממה שמתרחש שם. אפילו הבנות כבר בשלום אחת עם השניה. צריך קרב תרנגולים ראש בראש - על כמה בחורות, ואולי אפילו על אותה בחורה.

גב בא בשביל הפרס

הוא לא בא בשביל למצוא בת זוג אין לו הרבה אופציות מהבנות: את ליהי, קרן וענבר לא אוהבים. דניאל עם איתן. אם אתי לא יהיה זוגיות. אז נשארה אורטל או אחת מהבנות החדשות. אבל הבנות החדשות לא יגיעו לגמר, זה כבר ידוע. החוקים של המשחק גם לא ברורים, מרוב שהם משנים אותם כל הזמן. לילה טוב

בוףברכה

New member
הכי...מצחיק..שאירית..וגב היו גם בוילה...

עושה..רושם שהביאו את..גב..כדי..לכפר על התוצאה..בהישרדות??.. ואח"כ..יכניסו את איתן..לתוכנית אחרת...ע"מ..לפצותתותו..על...התוכנית הזאת...

noaxxx

New member
../images/Emo9.gif יש מצב

אבל לא נראה לי שאיתן יסכים להיכנס לשום מקום יותר, אחרי הטוויסט שעשו לו כאן

דקל69

New member
גב הגיע בגלל ההכנסה מערוץ 10 שמשלמים לו

וכנראה גם כחלק מהחוזה. המחיון לא הובטח לו רק במידה ויספק את הסחורה ההפקה תלך לקראתו ותוביל אותו לזכיה. בכל מקרה גב מתוגמל בצורה אחרת. אהבה? פחחחחח, כאילו חסר לו. אם גב רוצה לעורר ענין הוא חייב לעשות בלאגן ולעורר את העניינים בוילה ולהפוך את התוכנית סביבו, אבל לגב יש בעיה הוא אוהב לפעול מאחורי הקלעים ואותנו מעניין הפרונט.

Rach31

New member
הדרך היחידה של ההפקה לשנות את המסלול שבו

צועדת התוכנית הזאת היא להפיץ שמועה דרך ההפקה שגב הוא בעצם הרווק האמיתי ורק הוא מתחרה על המליון (כאילו שזו היתה הכוונה מלכתחילה) ואילו איתן לא אמור להיות מועמד לזכיה, כאילו וזו הייתה כוונת התוכנית מהתחלה לראות אם תהיה שם אהבה אמיתית או לא... הבנות יתחרפנו ודניאל תתהפך - היא תנטוש את איתן והוא יאכל תחת! (כמו שמגיע לו)

למעלה