שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

noaxxx

New member
לא נראה לי שמנסים להסתיר את זה, אלא רק

לשמור את הקטעים השווים לפרק. לגבי קרן, לא קלטתי לפני שהעבירו את המצלמה.

סיכום שיחה בן וגב לפי הסטטוסים

בן לגב: "אני חושב שאתה וליהי מתאימים" "אני מאוד לא רציתי להיכנס לקשר רומנטי עם בחורה בווילה, אבל זה התחיל פה עם ליהי, אני חושב שהייתה בינינו חוסר התאמה. אתמול איך שנכנסת באתי ואמרתי לה שהמשחק משתנה. אני מרגיש שהיא בענין שלך" גב מכבד את בן "היא לגמרי מחוץ לתחום שלי כרגע מתוך רספקט אליך" בן עונה לו: "כרגע אנחנו אפילו לא מסתכלים אחד לשניה בעינים וזה קשה לי, אבל אני מפרגן לך ומפרגן לה. אני יודע שמחוץ לווילה זה לא היה מזיז לי, יש לי בחוץ הרבה בחורות. הייתי רוצה להיות חבר שלך פה וגם שלה" בן: "ליהי היא היחידה שכדאי לך בכלל להיות איתה פה" וממשיך לפרט: "אורטל - לא. אתי- בטוח לא. ענבר - אין לי מושג מה אתה חושב עליה. קרן - עדין בכאפות מאיתן אי אפשר לדעת מתי היא תצא מזה" בן : "דחייה זה לא נעים" "זה מאוד קשה להרגיש שאין לך פה אינטימיות עם בחורה, חוץ מליהי אין פה אף אחת שעושה לי את זה. הליטוף והחיבוק חסרים. אני מעריך את מה שאמרת לי אבל באינסטינקטים שלי אני חושב שהיא בענין שלך"

שתי הדרכים היחידות להחיות את הריאלטי הם:...

ב ל א ג ן!!! והיחיד שיכול לעשות אותו באמת הוא גב פשטי. שתי הדרכים הן. 1.גב יורה כמו משוגע לכל הכיוונים בפן הרומנטי(כולל אתי כן). 2.גב הולך על הביג פרייז-דניאל. תסלחו לי חברים וחברות אבל אהבת- אמת בתחת שלי בריאלטי,אני כצופה רוצה אקשן!!!, ולגב יש את הכריזמה להכניס את דניאל לבלבול.. החסרון מבחינת גב-כנראה איבוד המיליון.אבל ההפקה לא סתם הכניסה אותו,היא רוצה מהפכה,והיא רוצה אותה בקרוב.

דקל69

New member
חחח- גב ואתי - ממששששששששששששששששש

אם גב ילחם עם איתן על דניאל זה כבר לא הרווק, יותר בכיוון הרווקה. אופציה נוספת זה גב הולך על טריו - שלושת החברות הטובות: ליהיא, קרן וענבר ואז יהיה בלאגאן אמיתי. חוץ מזה שיכניסו כבר את החדשות והכל יתערבב, יש שם מספר בנות שמיצו עצמן ואם זה לא יילך לכיוון הרומנטי שיסגרו כבר את התוכנית. עם כל הכבוד לא צריכה את גב בשביל לשחק א,ב, - ארץ-עיר, ומשחק האותיות. גב - 3 ימי החסד נגמרים מחר!!! בהשרדות תקפת מכל החזיתות, תתחיל לפעול, עכשיו אתה אפילו כבר לא בסכנת הדחה.

זה בדיוק העונה ה2-"הרווקה" ו3 חברות,אני ממליץ

על אביגיל שרעבי,בחורה בקלאסה אמיתית. לגבי הלקיחת זמן של גב,אל תדאגי התקיפה תבוא בקרוב,גב מכין ומרחרח את השטח בינתיים,הוא שומר על אש קטנה כמה בנות,ומשחק בגז כראות עיניו. שימי לב גם שברוב השיחות שלו שם במיוחד עם הבנים,הוא יותר לוקח ידע מאשר נותן\מעביר. השאלה היחידה שמעסיקה אותי לגביו היא האם הוא בא לקחת את המיליון נטו,ועקב כך יתנהל בזהירות מירבית או שהוא בא לעשות בלאגן ושסכום כסף מסויים כבר הובטח לו.

noaxxx

New member
מעניין, אולי בכלל הוא כבר קיבל את הפרס שלו..

מההפקה, לך תדע כמה שלמו לו בשביל להיכנס עכשיו

יש מצב...כמו כן יש גם אפשרות

שההפקה הבטיחה לאיתן לזכות בסוף התכנית במיליון אחרי שלא היה מרוצה מזה שגב נכנס ואולי אף רצה לעזוב, אז שיחדו אותו...וכדי לשכנע את גב להיכנס, כמו שכתבת ההפקה שילמה לו מראש סכום נאה...

בוףברכה

New member
מה שהניע את גב..בהישרדות..היה..רוחן...

לדעתי...יש מצב הוא יצמד לאתי..על תקן רוחן.........(שניהם..מומחים ..בלנקות..ליכלוך..גם אתי גם יניב..

noaxxx

New member
הפוך, היא נצמדת אליו,

היא מנסה להישאר חיונית במשחק, כי הרומנטיקה לא תביא אותה אל הגמר. לא סתם היא סידרה לו את הארון והמיטה אתמול.

סלינה1

New member
הקהל אוהב את הדמויות העממיות

אם הקהל לא יאהב את שני הזוגות יש מצב שהיא תהיה השלישית. היא מתחילה לצבור פופולריות אחרי שעזבה את קרן.

noaxxx

New member
אז את חושבת שבגמר יהיו דניאל אורטל ואתי?

אם משאירים בצד לרגע את הבנות החדשות כמובן

סלינה1

New member
בגמר יהיו גב ואורטל ואיתן ודניאל ומולן מישהי

או אתי או ענבר.

noaxxx

New member
אם אורטל תעשה קצת חשבון, היא תבין ש...

עדיף לה להגיע לגמר לבד. ככה יש לה סיכוי לצאת עם מיליון במקום עם חצי מזה ו'זוגיות' שלא תתפוס לאורך זמן.

סלינה1

New member
לא בטוח שגב לא חזק אצל הקהל בחוץ

גב השיג מיליוני אסמסים בהשרדות. אורטל משיגה 16000 או משהו כזה.

סלינה1

New member
העלו לגמר 3 והקהל בחר 2. זרקו את יניב רוחן

היו מיליוני אסמסים אבל רוחן קיבל הכי פחות למרות שכל פתח תקווה סימסה לו וראש העיר התערב בשבילו. מבין גב פשטי ואירית רחמים המושבעים בחרו את אירית רחמים.

noaxxx

New member
אני חושבת שנסחפת קצת עם המיליוני סמסים,לא?../images/Emo13.gif

סלינה1

New member
הם אמרו אבל אולי הם ניפחו. פה יש מעט מאוד

פה ב 20000 שח מקבלים מיליון.

למעלה