שרשור ציפורי
לילה 18/08/11

דקל69

New member
כרגע מללא ספק אורטל הכי חזקה מבחינת

הסקרים והSMS, גם ללא זוגיות על הפרק. לא נכנסת לכל הספוקלציות למי מצביע לה, אבל אין ספק שהיא מועמדת רצינית לזכיה. אלא אם כן ההפקה תעוות את הנתונים ותחליט להפטר מימנה. מה שכן, ככל שהיא נפתחת מגלים בחורה נבונה, אמיצה, חריפה (למרות שהיא לא חדת התבטאות) ממש הפתעה טובה. ובעיקר - ישרה עם עצמה לגבי איך שהיא מרגישה ומתנהלת. להטיח בפני אתי בפרצוף שהיה עליהום על ליז, לעמוד מול ענבר ולשטוח בפניה כל מה שהרגשנו ליחס של ענבר איילת, סיבת ההעמדה להדחה את איילת בשביל לנער אותה, כל זה מראה שיש עסק עם בחורה לא טיפשה ולא תמימה. היא גם מתחילה להכנס קצת ללב, נראה לי שמצאתי פייבוריטית, לאחר כ"כ הרבה זמן.

דקל69

New member
לענבר יש מסמסים קבועים ולא נראה לי

שהיחס הזה ישתנה בגלל התהליכים והשינויים שעברה שם. ביחס להצבעות משבוע שעבר היא נשארה במקומה. אורטל מעט הגדילה את ההצבעות, ההפתעה הגדולה היא ענת שמ2.5 אלפי קולות הגיעה ל- 7000 קולול, מה שמראה שעוד מאמץ קטן והיא היתה נשארת על חשבון ענבר. טל ברמן ציין שיה מהפך כל הזמן בהצבעות. אני מאמינה שאורטל היתה גבוהה כל הזמן, והמהפך חל בין ענבר וענת. לדעתי יש לענבר מצביעים קבועים שימשיכו איתה ללא קשר למעמדה בוילה ובמעשיה. השינוי שיכול להיות זה שהשאר שהיא עברה אותן (קרן ודניאל) יעקפו אותה ויסמסו להן יותר מבעבר. אני מאמינה שכוחה של אתי ירד וליהיא חלשה ממילא כך שענבר שוב לא תמצא עצמה מועמדת להדחה.

noaxxx

New member
רק עוד דבר אחד קטן..

יש מצב שהמצביעים של ענת, יעברו עכשיו לענבר, ואז לא בטוח שקרן ודניאל יעברו אותה. היתה הזדמנות פז להעיף אותה, והתפספסה.

טלומרז

New member
קחי בחשבון שהרבה סימסו לענת כדי להעיף את ענבר

ולכן ענת קיבלה יחסית לפעם הקודמת הרבה אסמסים. בנוסף, אוהדי קרן וליהי גם סימסו לענבר וענת, ואם יהיה מצב שענבר תעמוד מול קרן וליהי, יהיו לה פחות קולות. יש פה כל מיני תאוריות אפשריות.

noaxxx

New member
נכון, צודקת ../images/Emo13.gif וכל התאוריות זה בור בלי תחתית

טלומרז

New member
כן, כל הכבוד לאורטל מכל הסיבות שמנית

אני עדיין לא ממש התחברתי אליה, אבל אני מעריכה אותה וכרגע היא תומכת בדניאל, שהיא הפייבוריטית שלי, אז הצבעתי לה בהדחה הקודמת. הפייבוריטית הקודמת שלי היתה ענבר
וזו פעם ראשונה שאני לא נדבקת לפייבוריט מהתחלה והולכת איתו עד הסוף (אני תמיד סולחת לפייבוריטים שלי למרות שהם לפעמים מפשלים, והם תמיד זוכים בסופו של דבר). הפעם אני ממש לא יכולה לסבול את ענבר ומתה שהיא תעוף.

דקל69

New member
לא היתה לי סימפטיה מיוחדת לענבר מההתחלה, אם

כי היא די ריגשה בשיחה עם איריס, ועדיין הטון הבכייני לא קנה אותי כי ראיתי את הבטחון והזריקת זין שהפגינה כלפיי הכל וגם את מידת ההתנשאות. דניאל בשלב שהתחלתי לצפות די התחבבה עלי (בערך 3 שבועות מתחילת התוכנית), אהבתי את שמחת החיים, האופטימיות, הקוליות, הרגשות שהפגינה עד השלב שבו היא די לקחה בעלות על איתן, כרגע זה סוג של הולד איתה, אבל היא עדיפה על רובן כמעט. אורטל בשבוע האחרון מתגלה לי יותר ויותר ואני אוהבת במה שאני צופה אצלה, אפשר לומר שזה בין דניאל ואורטל כרגע. אורטל לא ניסתה בכל דרך לחזור למשחק, היא די לקחה צעד אחורה מבכל ופשוט היתה שם, משהו בזרימה שלה צורם לי אבל אני מתחילה להבין את הקשיים שלה להפתח, אם בהתחלה ראיתי בזה סוג של משחק כרגע אני מבינה שהיא בעיקר שומרת על עצמה מהכל שם. וכמובן, אני רשאית לשנות את דעתי (אם כי במקרה של אלירז ושפרה זה היה מיידית), נגיד על עמיר באח 3 שיניתי את דעתי תוך כדי צפיה, ובקשר למפשלים - אני ממש לא מחפשת את הפייבוריטים שלי מושלמים, זה לא הקריטריון, אבל מספיק לי שסוג החיבור יהיה מקסימלי ואז אני נאמנה להם. ובקשר לזוכים - זה ערוץ 10 בובה, מעולם לא זכה פייבוריט שלי בערוץ הזה. כמעט בשום תוכנית, הזוכה שלי משם כרגע הוא המנחהירון ברובינסקי, מנחה מעולה וכריזמטי. אני מתפשרת על אורטל כזוכה, אבל נראה לי שבסוף נקבל אחת כמו קרן זוכה בערוץ הזה, אני לא אופטימית - תמיד דוחפים את הזוכים המאוסים ןהמעושים..

טלומרז

New member
לגבי ערוץ 10

עד עכשיו לא זכו הראויים כי לא הקהל בחר אלא חבר מושבעים קנאי שלא מפרגן למי שזוכה באהדת הקהל. הפעם אני מקווה שזה שונה. הבעיה העיקרית היא שיעור ההצבעות הנמוך, שלא בעיה כ"כ להטות בשביל זכיה במליון (מה זה כמה עשרות אלפי קולות כדי לקבל מליון?).

דקל69

New member
מסכימה איתך. אבל עדיין ערוץ 10 הוא זה שגרם

לכך שנוהל ההצבעות יהיה כזה שרק בארץ יצביעו ואז אחת כמו אירית תוכל לשחד חלק מהמושבעים (מה שטענו גם במקרה של שי הראל) ובמקרה של נעמה שפיתחה קשר עם כל המושבעים ופשוט חיזרה אחריהם וישבה להם על הגב, כך שהם די נותנים את הפירצה לזיופים והטיות משחק. גם ההודאה של אירית שלילה לפני הגמר ישבה להצביע כל הערב מפלא' לפלא' בהחלט מרמז למה שעלול לקרות בהמשך. גם ההצבעה החופשית בוואלה היא בעייתית כי ניתן להשתמש בתוכנות (כמו שקראתי). הפרש שך 1000 קולות בין אחת לשניה הוא מזערי וגם 7000 קולות בין הראשונה לאחרונה הוא אפסי. ושוב, מעבר לקולות הכל תלוי בעריכה, אל לנו לשכוח זאת. בכל אופן, אני לא אופטימית לגבי הזוכה הרצוי בתוכנית.

noaxxx

New member
רק צריך לזכור שבגמר כמות הסמסים יותר גדולה

הרבה מהצופים מסמסים רק בגמר. זה קורה בהרבה תכניות ריאליטי. וגם, עוד נק' לגבי הטיית הקולות בהישרדות, מעניין שתמיד באים בטענות לאלו שכביכול הטו את ההצבעות כמו אירית, למה לא באים בטענות לאלו שמכרו את עצמם, ונתנו שיסובבו אותם, (תמורת עבודה או כל דבר אחר לצורך העניין), ועל סמך זה נתנו את הצבעתם?

דקל69

New member
חחח, התגעגעתי אליו האמת, מוזר שהוא עוד

מתעסק בו. נכנס לו ללב חזק הבחור, כמו לנו... חחחח הוא עוד מצלם וכאלה, או שמתעסק רק בהשמצות? לילה טוב, חתולי... ד"ש למוטי.

Rach31

New member
הדרך היחידה היא שהיא תזרוק אותו...

אם יעשו פליפ ויגרמו לבנות לחשוב שהפורמט הוא כזה שאיתן בכלל לא מועמד לזכיית המליון אלא שזו הייתה הטעיה בכדי לראות אם תצא אהבת אמת (בסגנון אהבה או כסף) אז זה ידחוף את דניאל להתרחק מאיתן או לחילופין יעמיד את מערכת היחסים שלהם במבחן...

andy181

New member
אם גב יבחר באורטל הוא יקבל את המיליון

אבל השאלה אם הוא מוכן לוותר על הרגש וללכת רק על הכסף ולהעמיד פנים במשך חודש וחצי (לפי דעתי הוא ואורטל לא הכי מתאימים). אם לא אורטל האופציה הנותרת היא קרן.

טלומרז

New member
הקהל לא יאמין לגב שהוא התאהב באורטל

ולכן אם יש זיוף רגשות הוא לא יכול לזכות. גם אין סיכוי שיאמינו לו שהוא התאהב בקרן. הקהל יבחר כבר לתת את המליון לאהבת אמת או לבחורה בודדה, ולא לזוג מזויף שיעורר גועל.

andy181

New member
לא כך כך מסכימה לגבי זה..מי אמר שדווקא

אחד מהזוגות יקבל את המליון? לפי מה שנאמר כל מתמודדת שתגיע לגמר יש לה סיכויי לקבל את המליון, לצורך העניין גם לאתי. אורטל יכולה לזכות במליון גם בלי שתבחר ע"י גב או איתן בגלל התמיכה הרבה שיש לה בחוץ (בסקרים היא בפער גדול מעל כולם). לגב "שווה" לבחור בה בגלל שהוא יודע כמה היא אהובה בחוץ וזו דרך קלה להרוויח חצי מליון. לקהל של אורטל ממש לא אכפת אם גב מעוניין בה או לא הוא יסמס לה בכל מקרה בגלל שהוא אוהב אותה.

טלומרז

New member
הקהל בהחלט יכול לבחור באורטל למליון

אבל לא חצי מליון בשיתוף עם בחור שמזייף רגשות אליה. למה לאורטל להסכים לחצי מליון אם היא יכולה לקבל מליון וגם לצאת מזה בכבוד ולא בתור זו... שמזייפת קשר בריאליטי.

andy181

New member
אורטל אולי יודעת שהיא אהובה בחוץ אבל קשה לי

להאמין שהיא בטוחה במאה אחוז שהיא כרגע הכי חזקה בבית, אז למה לה כביכול לקחת את הסיכון הזה.. חוץ מזה, גב יכול לשחק את המשחק ולהעמיד פנים שהוא באמת מעוניין בה והקהל "יפול" בפח הזה. אופציה נוספת שנראית כרגע תלושה מהמציאות זה שבאמת הוא יפתח רגשות אמיתים אליה.

למעלה