The Silent Weekend

ATWA

New member
טרלהלה

I'M BACK IN TOWN שיר/י השבוע של ווית'ין: לאר שמעתי וויתין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים של קווין1!@!@!#$# אלבום השבוע: קווין
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Queen - Show ust go on דבר טוב שקרה השבוע: צללתי כמעט כל השבוע
דבר רע שקרה השבוע: חזרתי להרצליוש
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דיאטת מים? תמונת השבוע: זה ממש הצחיק אותי

ATWA

New member
הא, וחוץ מקווין -

change the world - eric clapton aereosmith - crazy doves - here it comes soad - roulette james morrison - this boy muse - unintended new born feeling good השירים היחידים שהעבירו לי את הנסיעה

LadySilkworm

New member
~פעילות בפורום~

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: devics- come up אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: therion- to mega therion דבר טוב שקרה השבוע: צילום :) דבר רע שקרה השבוע: נמ נמ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להסתפר כבר!! אתר השבוע: אין :p מאכל השבוע: בשר עגל...ממ... XD ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: ערוץ 8\שודדי הקאריביים3\ונדטה תמונת השבוע: אין:)

PerfectSP

New member
כה,אף פעם לא נראה לי מעניין... ../images/Emo190.gif

פעם נכנסתי לזה וזה לא עניין אותי

A t a s h i

New member
עונה. D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross.
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - The Last Song I'm Wasting on You, Ueickap - My Condition, Nightwish - While Your Lips are Still Red. אלבום השבוע: Evanescence - The Open Door. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Delight - Reasons. דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת למורניות!~ 3> ולא הייתה חזרה. מעולה. ^^ דבר רע שקרה השבוע: לא הייתה חזרה. מטריד. :X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ. לא יודעת. כלום. :X אתר השבוע: אע. תפוז? מאכל השבוע: פופקורן!~ ספר השבוע: הארי פוטר והמשמם. נו, השביעי. סרט/סדרת השבוע: 'רטטוי'!~ אחד החמודים. ^^ ו'האוס', כמובן. 3> תמונת השבוע: אין לי כוח. :X

ZuLi90

New member
שנים לא נכנסתי לפה D:D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: DW, enter,HOS, forsaken. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: the dresden dolls - the achronisem אלבום השבוע: The Dresden Dolls מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום >< דבר טוב שקרה השבוע: יש עבודה באיזשהוא בר ליד הים... קריעת תחת D: אבל לא נורא... :) דבר רע שקרה השבוע: לא מסתכל לאחור מה שהיה לעולם לא יחזור ! >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל יותר משמרות בעבודה החדשה ! אתר השבוע: אנונימוס! מאכל השבוע: קציצות ירק ושקשוקה טופו :) ספר השבוע:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה...! סרט/סדרת השבוע: טלויזיה ?! :p תמונת השבוע:

למעלה