The Silent Weekend

PerfectSP

New member
אה,והוא שומע בדר"כ בלאק ודת' מטאל,אז הוא קשוח

ואפל?
אתה יודע...המטאליסטים האלה. אבל מה,אני יכולה להודות לו על זה שהוא הכיר לי את ווית'ין טמפטיישן! בלעדיו לא הייתי מכירה...אולי כן...אבל עדיין

Amir Noy

New member
גם אני שומע דת' ואני קשוח../images/Emo11.gif

תחי Opeth!!!!!!! בלאק זה כבר מגעיל
נמנ...בכל מקרה... ~הולך לחקור את הבלוג שלך~

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אופת'...הא...מכירה אותם כבר מגיל צעיר...
חח....במבצע של ה-3 במאה בטאוור רקורס יש את החדש של ווית'ין וגם איזה אחד של אופת'D: פעם הוא היה שומע אופת'....עכשיו אני חושבת פחות... מכיר קוה וואדיס או ווינטרסאן או קלמהה?DD: אה!ואח שלי היה בוואקן שנה שעברה!D: *אם אתה יודע מה זה
*

Amir Noy

New member
ברור שאני יודע../images/Emo7.gif

וונטרסאן הם לא בלאק.. הם סוג של דת' מטאל מלודי שבדי עם השפעות של פולק מטאל...
ווינטרסאן אדירים פשוט
נמנ...ולפי מה הסקתי? לפי שאת רואה סמולוויל...את שומעת MCR
וסימפאל פלאן
...אי אפשר להתעלם מהתמונה ששמם.. Max Buskohl-Here Without You ...לפני השם של השיר הזה...אפשר להבין רבות.. והבלוג שלך מחזק את זה עוד יותר
אבל גם אני שומע בערך את כל הלהקות שכתבת בבלוג שלך(חוץ מ7..שהן לא משהו
) נמנ... ~מגיב~

PerfectSP

New member
שוש.אל תתחיל על סימפל פלאן.זהר ממני../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

בזכות סמולוויל החלטתי סופסופ להוריד את סימפל פלאן!XDDD אלוהים יודע מה הם ווינטרסאן,פשוט אותם אני יודעת שאח שלי שומע בנוסףD: ואני דווקא די אהבתיD: הא!אח שלי ראה את ווינטרסאן בהופעה חיה!!D: הם היו שנה שעברה בוואקן...:) ופולק מטאל זה מגניבD: הוא גם אוהב\אהב...אני כבר לא יודעת מה הוא אוהבD: אתה מכיר את פלוגינג מולי?הם אדירים!
ואני לא יודעת אם הם פולק...אני חושבת...אני לא יכולה להגיד בוודאות כי אני לא מכירה ממשD: חחח...מקס בוסקול
,אתה יודע מאיפה הוא?!הוא מגרמניה...והוא הופיע בכוכב נולד הגרמני...משם אני מכירה אותוXD ויש לו גם להקה...אבל הם שרים באנגלית.... והשיר הזה זה כובר לשיר מדהים של ת'רי דורס דאון
מה אתה כן שומע?D: כן...ולא גמרתי לרשום את כל הלהקות....כי אני תמיש שוכחת!והיה מאוחר ולא היה לי כוח להיזכר בכל הלהקות

PerfectSP

New member
זזתי לנגן בתופים..יש לי רק עד 11..../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

Amir Noy

New member
שווווושששש זה מגעיל../images/Emo5.gif

דת' ודום שליטה...
פריק
(הכל נאמר ברוח טובה
)

Amir Noy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמאיפה המשפט הזה מוכר לי?../images/Emo6.gif

../images/Emo180.gifוואי נאור! כל הכבוד 3>

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: tears & rain/James Blunt אלבום השבוע:Back to bedlam/James Blunt מה את/ה שומע/ת עכשיו: rooftops דבר טוב שקרה השבוע: שיחות נפש עם סופי עד 5 בבוקר על המרפסת 3> דבר רע שקרה השבוע: קשרי הלימפה שלי התנפחו וזה כאב ;; אבל זה עבר>< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שפיים, שקט P: אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: בראוניז שהכנו ספר השבוע: לאונרדו דה וינצ'י/צ'רלס ניקול סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: [ציירתי פארודיה לפטריק סטמפ אבל לא העלתי עדיין.. אז שבוע הבא^^]

אם כי באיחור קל...../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל מארד ארת'.. חח שיר/י השבוע לא של ווית'ין: האנימון סוויט- לאקונה קויל ועד כמה... אלבום השבוע: אמממ...מאדר ארת'... מה את/ה שומע/ת עכשיו: מישהו סוגר ריצ'רצ' של תיק [אני בסיפרייה של המכללה...
דבר טוב שקרה השבוע: אין ממש.... דבר רע שקרה השבוע: עוד אזעקות... משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאני אעבור את ההגשות שלי בשלום... אתר השבוע: תפוז? מאכל השבוע: פיצה D: ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: "חברים".
תמונת השבוע: --- נ.ב. יש כאן מישהו ששומע לאקונה???

למעלה