"דאנס, דאנס.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"דאנס, דאנס.."

- שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
נמ.

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): איזה שיר שנדבק לי מאיזה מישהו במייספייס. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " מתקרב מתרחק.נוגע לא נוגע, מתפרץ עליי ומטייל ברחובות, ואני לבד.אני וכל המחשבות." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אורי לעדי:"תדחפי טוש עמוק !ותגידי שהיה לך יום הולדת." - דבר שהשגתם השבוע: סקס. - מאכל השבוע: אוכל של סבתא. - משהו שעשה לכם את השבוע:סקס. - משהו שהרס את השבוע: החזרה הביתה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ספונטניות זה תמיד דבר טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חזרות והקלטות לשיר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: על הגשר הצר-שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתי. סתם: - תמונה:

animal bar

New member
"..אבא רד, רד..."../images/Emo6.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אלוף בלפשל - שיר השבוע (כללי): בקבוק עליי
- אלבום השבוע: פצעים ונשיקות - האדם שעשה לכם את השבוע: מאי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני עוזב, אני עוזב היום, לה לה לה לה לה לה לה..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אבא, רד, רד..."
קרע אותי
- דבר שהשגתם השבוע: מיתרים לגיטרה :p - מאכל השבוע: צ'יפס ש בורגראנץ'
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש
- משהו שהרס את השבוע: שנתקעתי בת''א עם שני שקלים וחצי |B - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתקשר אליו יותר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות חולה [מזה לא בא לי בטוב עכשיו בית ספר
] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה חולה, או שסתם לא נלמד, לא יודעת! העיקר לא בית ספר \: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המווון
סתם: - תמונה:

"תתקעו את הכדור על העץ למה לא ../images/Emo6.gif"

שיר השבוע (של שייגעצ) אם את בעניין. שיר השבוע(בכללי): slide אלבום השבוע: אין XD אדם שעשה לכם את השבוע: שוקו :) משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תגיד לי מה לאמר לך כי אני כבר לא יודעת" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "היא מתה היא מתה! " XD דבר שהשגתם השבוע: מכתב על הברזהD: מאכל השבוע: צ'יפס P: משהו שעשה לכם את השבוע: שתי גופיות חדשות^^ משהו שהרס לכם את השבוע: מבחן בידיעית הארץ, מקצוע כל כך מיותר. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להגיד לו כבר... משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יקרה כבר. שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת XD האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורטליקה! שבוע טוב:)

AvtipuS

New member
I think I found a flower in a field of weeds

- שיר השבוע (של שייגעצ): חמישה רבעים. - שיר השבוע (כללי): Billy Talent-Surrender - אלבום השבוע:Billy Talent II - האדם שעשה לכם את השבוע: הזה ששם את החותמת של ה"עובר" על הטופס של התיאוריה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):טוב זה לא ממש משפט- I think I found a flower in a field of weeds I think I found a flower in a field of weeds Searching until my hands bleed This flower don’t belong to me This flower don’t belong to me ?Why can’t she belong to me - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-אנערף. - דבר שהשגתם השבוע: עברתי תיאוריה.קיבלתי היום מסך 22 אינץ' של HP למחשב. - מאכל השבוע: מקדונלדס. - משהו שעשה לכם את השבוע: תיאוריה.מפגש. - משהו שהרס את השבוע: נמ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בילי טאלנט=גאונות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראה לי ש....כלום.רק שיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות במתמטיקה תלך סבבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Billy Talent-Surrender -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה: שרגא.

week

- שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי):נסיעה מהירה - אלבום השבוע:קלאסית - האדם שעשה לכם את השבוע:"ליל" ואיפוש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):הכלטובה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הכלטוב - דבר שהשגתם השבוע:בית קברות - מאכל השבוע:קריספיות ועגבניות - משהו שעשה לכם את השבוע:רוקי - משהו שהרס את השבוע:אנערף - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הכלטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:יום חמישי יעלם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עד העונג הבא/המכשפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ליאור סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
תרגיעי עם ה "רוסיה" ומהר.

מיכלי, זה מזה מעצבן אותי \: והתמונה של מאיה היא מרוקי

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifשורפת לי העין דד ../images/Emo7.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):ניו יורק - רפיח
- שיר השבוע (כללי): Umbrella - Rihanna feat. Jay Z שיר כזה מגניבב UB40 & Pretenders - I got you babe UB40 - every breath you take The Used - The Bird and The Worm Billy Talent - Peins and needles
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:כרגיל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You don't have to speak because i can hear your heart beat..."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוי. דווקא השבוע יש המון. הצחיקו: "זהה כדאי........" רוּדר: "איזה מים סרטן!@$!$#" רוּדר: "איזה חווום! אני בא הביתה, נכנס למיטה, מדליק מזגן, טייייייית." *עושה תנועה של לחיצה על כפתור בשלט המזגן. רוּדר: "איזה מים מחלה". ועוד המוןןןןן. ריגש: "תודה על שנתת לי להיות חבר שלך ושנתת לי את הימים הנפלאים האלה להיות איתך. מדהימה יפה פשוט אוהב אותך."
- דבר שהשגתם השבוע:קניתי בשנטיפי מלא דברים יפים! :]
- מאכל השבוע:אוויר. חח..סתם..שניצל תירס
- משהו שעשה לכם את השבוע:שנטיפיייייייייייייייי@#%!@$#$!!!!!!!!
- משהו שהרס את השבוע:מממממ....החום המסוייט הזה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פיס אנד לאב. חחחח.. סתםסתם
. ]סטיבלים זה ה-דבר.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שהוא ייגמר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאצליח במתמטיקה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:Hawthorne Heights - Decembers
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:המ.בואו נחשוב...
סתם:
- תמונה:

AvtipuS

New member
יש לך קינלי? שורפות לי העיניים

אינמצב שאת לא מכירה את רמי של ג'ירפות.

למעלה