"דאנס, דאנס.."

ססילייה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מי יפה שלי?!?!?! מייייייייייייייי?!
הולם אותך!

AvtipuS

New member
../images/Emo99.gif וואו.

איך לא ראיתי את זה עד עכשיו!? ומה את ברמב"ם ולא אומרת!? הלו!! לא משנה אל תחזרי לרמב"ם,תרגישי טוב

dannnnni

New member
..

- שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): אריק ברמן- ג'וני - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: ליזקע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם לא תנסה לא תדע - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ותפסיקי לחייך מתוך נימוס" - דבר שהשגתם השבוע: ממ בגדים - מאכל השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א - משהו שהרס את השבוע: - - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: באר שבע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ארלין גולד- לפקוח עניים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתקווה שאת נטע סתם: - תמונה: נוותר

Hezi The One

New member
תאוריה זה קל

- שיר השבוע (של שייגעצ):אין ואין ואין - שיר השבוע (כללי):את באה לבקר-משינה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:שכבת ארבל,אתם החיים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אם תרצי לדבר מחר אני חוזרP: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:וואלה תיאוריה היום - מאכל השבוע:לאדע - משהו שעשה לכם את השבוע:תיאוריה - משהו שהרס את השבוע:לא הרס,אבל חבל שלא זכינו בפסטיבל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:וואלה לאדע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טעם העיר ושיגמר המתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אהיה טוב במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאזוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאדע סתם: - תמונה

למעלה