"דאנס, דאנס.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאההה.חחחחח..

ברור שאני מכירה..פשוט לא קישרתי... ולא, זה לא קינלי

B a m b o o k

New member
כמה דפוק שנפלתי

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין
- שיר השבוע (כללי): אל המחט-שילה פרבר - אלבום השבוע: של דנה עדיני
- האדם שעשה לכם את השבוע: כולכם
+בר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וזה לא מקום לילדה כמוך ולילדה כמוני - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: אממ כלום>< - מאכל השבוע: מלפפון - משהו שעשה לכם את השבוע: פעילות של הליצנוער ומפגש
- משהו שהרס את השבוע: מתכונת במתמטיקה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאמינו
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהבגרות במתמטיקה תלך טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של רג'ינה ספקטור
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא
סתם: - תמונה:

a d i 8

New member
I Don't Love You,Like I Loved You Yesterday

שיר השבוע (של שייגעצ):
שיר השבוע (כללי):The Rolling Stones - Wild Horses
אלבום השבוע:Three Cheers for Sweet Revenge-My Chemical Romance
האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שהיה במפגש
משפט השבוע(משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):וואווו איזה אבסורד אותו מקרר וגישה כלכך שונה
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"תתדחפי טוש עמוק ותגידי שהיה לך יומולדת"
דבר שהשגתם השבוע:כאב ראש
מאכל השבוע:קונפלקס
משהו שעשה לכם את השבוע:המפגש
משהו שהרס את השבוע:לימודים
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מתמטיקה זה חרא של דבר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ציון עובר במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:יומולדת-ברי סחורוף
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כולם
סתם: - תמונה:

עדי D

New member
אעא. :)

שיר השבוע (של שייגעצ): אממ ערוץ הילדים. כי הם התחילו עם זה את ההופעה בשנטיפי וזה הכי כיפ. חח - שיר השבוע (כללי): אווו ראסטהה ליוןןןןןןןןן. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: פוצקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
4 ימים רצוףףףףףףף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : יואו יואו יואו יואו פםזית פה, פזית פה.. אה אה , אה אה.. אהאהאה.- דבר שהשגתם השבוע: אממ כלמני שטויות משנטיפי - מאכל השבוע: מנה חמה חחחחחחחחחחחחחח. - משהו שעשה לכם את השבוע: שנטיפי
. ונדיר חחח.. ופוצקק איף. - משהו שהרס את השבוע: חח בגרות במת':| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אלוהים אוהב בשר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור ת'בגרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר איתו המוןהמוןהמון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ כלמני. סתם: - תמונה:

אני

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): שרון צפון! (שיר הנושא למחנ"ק של הנהגת שרון צפון על לחן רוצה בנות http://zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=64166969344&troop_id=90801841) - אלבום השבוע: מכונת השירים הגדולה-חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע: אוהד חיטמן פורום שייגעצ - קהילות תפוז - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מזל שאלוהים ברא את הצופים, בן יהודה צור ורגבים כי כולנו ילדים של הצופים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לאדע בטח משהו שהיה במפגש - דבר שהשגתם השבוע: חוסר שפיות - מאכל השבוע: נערף - משהו שעשה לכם את השבוע: די כלום - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: די לתרבות המתמטיקה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים מתמטיקה, טעם העיר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה קל בבגרות ואלוהים יעזור לי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שרון צפון! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: האמת שאףאחד

moran916

New member
אניי../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ):דיילת באל על - שיר השבוע (כללי):עונות אביב גפן - אלבום השבוע:לויודעת... - האדם שעשה לכם את השבוע:דאפנה.. בזכותה הלכתי לשנטיפי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כולמיני.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אז איך בשנטיבבה.. הייתי שוטה עכשיו שתן של סוס..
היה ממש טובבב - דבר שהשגתם השבוע:32 במתכונת בהיסטוריה..
- מאכל השבוע:פיצצהה - משהו שעשה לכם את השבוע:100 במגן במתמטיקה
- משהו שהרס את השבוע:עוד שיעורים פרטים בהיסטוריה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:ללמודדדדדד זה חרא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות אהאהעעהעהא##@%^%^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור תבגרות.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה:

moran916

New member
חחח.. אני ממש לא מרגישה עם זה רע

תאמת זה די מצחיק אותי.. =]

חחחחחחח איזה מצחיק אתה../images/Emo194.gif

על כמה מגישים אותך? אני קיבלתי 71 ;[ והייתי אמורה לקבל 82! אבל טעיתי במדיניות המזדיינת! הלוואי שהיא תגיש אותי על 80 זה יהיה להיט

../images/Emo121.gifמה זה מצחיק.. אני ממש סטנדאפיסט!

היא <המורה> עוד לא אמרה מה המגן.. אבל יהיה בסדר בגרות חורף אהובתי

Dj SuNsHiNe

New member
יש לי שיער אדום!

שיר השבוע (של שייגעצ):---- - שיר השבוע (כללי): עביר לידר- הכוס הכחולה - אלבום השבוע: החדש של לינקין - האדם שעשה לכם את השבוע: הגר =) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואנה ילדה, הצבא עושה לך נאחס!" - דבר שהשגתם השבוע: עוד גימילם. וצבע שיער חדש =) - מאכל השבוע: אוכל!!! =) - משהו שעשה לכם את השבוע: גימלים - משהו שהרס את השבוע: 4 ימים ברמב"ם עם חום ובצום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רופאים צבאיים הם דבילים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להנות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להגיש טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אירוסמית- ג'ידד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כולם =) סתם: - תמונה: אני החדשה =)

למעלה