"זה כדאי לכם!!#@!@#$
"

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"זה כדאי לכם!!#@!@#$ ../images/Emo3.gif"

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: לנוחיותכם, המדגישומטיק
.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gifאחחח, איזה שבוע ../images/Emo23.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי):אמ..אמ..אמ.. אפרת גוש - לראות את האור. יוני בלוך - אחרי שאפרת התאבדה
- אלבום השבוע: אין
- האדם שעשה לכם את השבוע: ולד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש הרבה
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי. המוןןןןןןןןןן.
- דבר שהשגתם השבוע: הייתי אצלו לראשונה
.
- מאכל השבוע: פיצה
- משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש
והסופ"ש אצל ולד.
- משהו שהרס את השבוע: ריב קטן
.שעבר
.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רוּסים זה טוב
.וקצרין זה מקום יפייפה.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ..לאדעת. שיהיה כיף.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כסף.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך - קצין תורן
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הבנות...
סתם:
- תמונה:עודמעט אני אשים. מחכה שישלחו לי אותה
.

B a m b o o k

New member
בלופ

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): אמברלהההה
- אלבום השבוע:מוניקה סקס-חיות מחמד - האדם שעשה לכם את השבוע: אתם
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שהיה בערך במפגש
- דבר שהשגתם השבוע: כיבשה, שדונסקי, נמו חזר אלי וראיתי אתכם
- מאכל השבוע: לחם עם חמאה - משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש, הופעה של מאיר בנאי
- משהו שהרס את השבוע: לא עולה לי משו לראש - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני רוצה להתחתן עם משפחת בנאי!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחותי חוזרת!!!!!1111
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה כיף
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: משו של ANOUK -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בר
סתם: - תמונה:

ססילייה

New member
^_____^

-שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): Placebo-Sleeping With Ghosts - אלבום השבוע: Placebo-Sleeping With Ghosts
- האדם שעשה לכם את השבוע: אתם, חמודים שלי.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא קריטי D: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אל תתנהגי כמו מטומטמת.ניצלת את הזמן מספיק." [לא תבינו.
] - דבר שהשגתם השבוע: חידשתי את הקשר עם מל. - מאכל השבוע: איזה סלט שאסף יואב ואני הכנו היום בבוקר
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול. - משהו שהרס את השבוע: יום שלישי.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל בחיים זה לא נורא :] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לטייל עם מל ועומר קצת בין פאבים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Beatles-Love Me Do -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא

AvtipuS

New member
עלאק לייב עלאק ארת'

-שיר השבוע (של שייגעצ): מה את מבשלת. - שיר השבוע (כללי): אנערף. - אלבום השבוע: קספר-הו הו. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אנערף. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כלמיני מהמפגש. - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר נראה לי. - מאכל השבוע: אוכל. - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש. - משהו שהרס את השבוע: אנערף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנערף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנערף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל ציון טוב במתמטיקה ואנגלית. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אנערף משו של ג'נסיס שיש עכשיו בערוץ 10. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף. סתם: - תמונה:

מיכמיך3

New member
עד כמה זה כדאי לנו?

-שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו. - שיר השבוע (כללי): אריק איינשטיין ושלום חנוך - אדון שוקו. - אלבום השבוע: אין... - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה זה קפה ללא קפאין? זה כל הקטע בקפה הקפאין, קפה.. ==> קפאין, זה כמו שיהיה מיץ תפוזים נטול תפוזים." - דבר שהשגתם השבוע: עוד בובה לאוסף שלי. - מאכל השבוע: ארטיק מגנום. - משהו שעשה לכם את השבוע: הים. - משהו שהרס את השבוע: מפגש הפורום שהיה השבוע, לא ממש מצאתי אתכם ולא זכיתי לפגוש אתכם, ניהיה בלבול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם אם אתם מתבאסים ממשהו תנסו בכל זאת למצוא את הטוב שבזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס סיום של חברה שלי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה פחות משעמם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שוטי הנבואה - פאנן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד.. סתם: - תמונה: תסתדרו בנתיים בלי תמונה..

עדי D

New member
אעאע חזרתי מהמחנ"ק.../images/Emo9.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): becoming insane והשיר של המחנק. הכי חופרים בעולםםם חח - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: כל השבט הזה בערך - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : גבייי גביי אני שונא את גביייי - דבר שהשגתם השבוע: המון כיפ. - מאכל השבוע: 80000 טבעות בשר עם קיסונים כאלו חח. ופטלל המון פטללל - משהו שעשה לכם את השבוע: מחנק - משהו שהרס את השבוע: המרכזת שלי התקלחה איתי. והיא הייתה ערומה:SSSS - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבט תדהר אחיםם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד ולעשות ימבה כסף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת כיפ וים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל החברים שלא בצופים שלא ראיתי כבר 10 ימים!)*!&)!* סתם: - תמונה:

animal bar

New member
"זה מהמיטולוגיה היוונית."../images/Emo211.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): משקאות חריפים.
- שיר השבוע (כללי): שיר הפנימייה- פיטר רוט.
- אלבום השבוע: פיטר רוט- פיטר רוט.
- האדם שעשה לכם את השבוע: שחר חסון. :p
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "דם של חתולים, דם של חתולים!!!....נגמרו כל החתולים בשוהם.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "דחפו לו קרש לתחת אז הוא גדל מהר"
- דבר שהשגתם השבוע: הופעה של שחר חסון+חיבוק+תמונה איתו.
- מאכל השבוע: במבה! |ריר|
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של שחר חסון.
- משהו שהרס את השבוע: לא יודעת.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חיטיתי ניקיתי!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו שעולה בדעתי. -.-
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של שייגעצ בנמל!!!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: צעד קדימה- שחר אבן צור.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שייגעצ. [אם נפרק את זה לבני אדם אז אבי, יובל, שיקו ואסף.
]
הודגש באמצעות מדגישומטיק

טולייצ

New member
תצביעו לתחרות ../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי):Red Hot Chili Pepper - Snow - אלבום השבוע: יהושע-יהושע - האדם שעשה לכם את השבוע: שני ושיקמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - "אם היה לו זין..הוא היה דומה לברז הזה!"
- דבר שהשגתם השבוע: בן דוד חדש! - מאכל השבוע: סוכריות גומי
- משהו שעשה לכם את השבוע: סוף שבוע הכי כיף שיש :) - משהו שהרס את השבוע: השבוע המעייף בבסיס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עד מתי? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור אותו.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח להוציא גימלים,הרבה!
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: Christina Aguilera - Hurt -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הבן דוד החדש! סתם: תצביעו לתחרות www.sprite.co.il/?cID=46C42B40-D81F-41FB-B7C5-D3D80A92A456

shirki3

New member
גם אני!

-שיר השבוע (של שייגעצ): פעם ביומיים - שיר השבוע (כללי):מכיר אותו- יוני בלוך - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: ערן. 3> - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אומרים שאהבה באה רק מיליון לאחד. :| - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני וחברה שלי רואות איש חונה את האוטו שלו "מה הוא עושה?" "אממ, חונה?" "לאא, במה הוא עובד." XD בנינו, לא תבינו. D: - דבר שהשגתם השבוע: אכלתי הרבה, וגם מחשב חדש. - מאכל השבוע:אכלתי פלאפל נורא טעים ברמת גן. - משהו שעשה לכם את השבוע:ערן - משהו שהרס את השבוע:אמ, ההורים שלי? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אוכל זה אחת ההנאות הכי גדולות בחיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נוסעים לתל אביב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהבה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה אתה עושה שאתה קם בבוקר? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ערן. סתם: - תמונה:

../images/Emo176.gif :)

-שיר השבוע (של שייגעצ):
הממ.. - שיר השבוע (כללי):
בלוז כנעני - אלבום השבוע:
פםפםפםפםםם beat - king crimson - האדם שעשה לכם את השבוע:
אהההההה :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ישלך פנקאותות?!?!?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
מרי לא דג! - דבר שהשגתם השבוע:
אוהו - מאכל השבוע:
אוכל וזה - משהו שעשה לכם את השבוע:
אנשים שלי
- משהו שהרס את השבוע:
שום דבר לא הרס! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
"לצאת מהבית לחרוש את העיר, לשיר שירים שרק אתה מכיר" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
אווו היום אני וג'ק ספארו בב"ש :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיעבור בשלום וזה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
וואי. לאדעת XD אה כן נגיעות של ברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אווו....
לא וזה.

אפרת P

New member
נאשי../images/Emo112.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): השפן הקטן
- אלבום השבוע: אממ אין - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבה זה הסם הכי מוזר, הוא נהיה נורא כשלוקחים אותו לבד..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לך מוצץ? טוב ויש לך גם אותה.." - דבר שהשגתם השבוע: עבודה - מאכל השבוע: ספגטי - משהו שעשה לכם את השבוע: סופ"ש - משהו שהרס את השבוע: שלא יכולתי לנסוע לירושלים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ראו שישה סעיפים למעלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שישי יבוא וסופ"ש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יעזור לי לקוות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ואני רק רציתי לשיר - ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יעזור להשתוקק

lucy2211

New member
מה נשמע מה נשמע?

רגילה לפנים סוף סוף. מישו זוכר בכלל? חוץ מליל,ובנץ,וחזי,ועדי,ואממממממממממממממממממממממממממממממ מלא אנשים חחחח התגעגעתי מלא. סורי שאני לא פה,אני טוחנת כמו מניאקית צעירה. אז,מה חדששש?: שיר השבוע(של שייגעצ): לא בא לה שיר השבוע(כללי): אביתר בנאי- תאטרון רוסי אלבום השבוע-30 seconds to mars-butifall lie אדם שעשה לכם את השבוע: פישר חחחח יא פישר אחד. מאכל השבוע:צנימים עם גבינה ועגבניה חחחח משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של גוט נו שיים משהו שהרס לכם את השבוע: כל הזין במ.צ. מסקנה מהשבוע: לא לריב עם מקפלות מצנחים,הרי בסופו של דבר,הן אלו שמקפלות לך את המצנח וגם את הרזרבי! מסר לאומה:יש לי יומולדת ביום שבת! אההה

למעלה