"זה כדאי לכם!!#@!@#$
"

lucy2211

New member
לא זוכרת את הסיסמא חחחחח

מעבר לכך,הגיע זמן לכינוי חדש לא? חח

lucy2211

New member
גם אני התגעגעתיי!!!!

נמ נמ...איזו מין רגילה ולא עושים שום דבר?! מתי יש מפגש או משו?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כן הא?

רק ליל חזי בנצי ועדי. כאילו הילדה שדיברת איתה שלשום לא נחשבת, נכון?!?!?!?!
ביץ'. ];

week

-שיר השבוע (של שייגעצ):- - שיר השבוע (כללי): אני טקסט פוליטי/נושאי המגבעת - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:>< ואתם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הכלטובה - דבר שהשגתם השבוע: אנערף - מאכל השבוע:סלט - משהו שעשה לכם את השבוע: .. - משהו שהרס את השבוע: עע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שהכל לטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לדאעת היה משהו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הכל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד העונג הבא/המכשפות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כל העולם סתם: - תמונה:

dsol

New member
../images/Emo45.gif נושאי המגבעת ../images/Emo70.gif_../images/Emo189.gif

פרקשון

New member
דודי תעזור

ינגנו ברחובות? ירקדו ברחובות? או ינקו ת'רחובות? סעמק באלבום אין לי את הליריקס

dsol

New member
קופים עם חצוצרות ינקו את הרחובות_../images/Emo189.gif

פרקשון

New member
עוד שבועיים לבית../images/Emo13.gif

-שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): alien ant farm-attitude - אלבום השבוע: משוחח עם כיסא - האדם שעשה לכם את השבוע: חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני רוצה מכונית - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל היום רק טונה ולחם, נגמר העוף נשארה רק עצם - דבר שהשגתם השבוע: סיכת לוחם
- מאכל השבוע:פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: סיימתי מסלול - משהו שהרס את השבוע: אני אתגעגע לחברים שהלכו להיות מפקדים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צבא לא באמת כזה חרא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לשתות בשישי במסיבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שונה מתמיד, לטובה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חח כמה עצוב, מי שחלם גבעתי מי שנשם גבעתי מי שהלך עימנו בדרכים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה: סעמק באתי להגיד משהו

מיכמיך3

New member
אחלה תמונה, אהבתי.

וצבא זה כן חרא. אני אומרת זאת למרות שאני לא בצבא ובטח אתם אומרים למה אני בכלל מעזה לומר זאת.

lucy2211

New member
חחח,באמת איך את מעזה לומר את זה?

יש מקומות שחרא בהם(כמו גבעתי-עידן אהמ חחחח) ויש מקומות שטוב בהם. כמו בכל דבר בחיים. דיי אין לך זכות לומר את זה:) איזה כיף בצבאאאאאאאאא! (אני כזאת מורעלת,אללההה מדצי"ם)

מיכמיך3

New member
אני לא רוצה להגיד יותר מדי דברים ששמעתי

כדי שלא תפסו אותי במילה אבל... שמעתי כל מיני דברים שלא ממש עושים לי אישית חשק להיות בצבא ולהתגייס.

למעלה