"זה כדאי לכם!!#@!@#$
"

lucy2211

New member
כל הזין לך חח

ההחלטה הכי טובה שעשיתי בחיים שלי זה להתגייס. ועם ההחלטה הזאת ירדו 10 קילו חחח.:) חח מה שמעת? שישנים באוהלים? אוייי לאאאא. שנותנים הקשבים? אוי שיט. חח צבא זה כיף,זאת חוויה ומי שלא עושה את זה לדעתי מפסיד. אלהה צנחנים.

פרקשון

New member
אני מבין אותך סה"כ

אני יודע כמה שבנות נהנות בחברת בלונדינים הומואים לובשי חצאיות כל היום
ומיכל בואי בלי דיונים, אם לא ניסית לא ידעת

lucy2211

New member
חח כן.

תאכלס. איזה כיף זה להיות עם צנפים צהובים מוות.גרררררר.. שתוק אתה בכלל יא צעיר חחח,צעיר צהוב,סגול חחח. אתה יודע איזו לא צהובה אני. ועדיין הולכת עם כומתה בורדו. חחח סתם כפרהה.אני מתה על גבעתי.. "צנחנים,חושבים ואז יורים,גולני,יורים ואז חושבים,גבעתי חושבים שהם יורים והנח"ל? אחלה להקה"

פרקשון

New member
חחח איזה צהובים

עולים למסייעת סעמק, לטחון צעירות
מתחת לעץ של גולני ליד הנחל של הנח"ל מאחורי הגבעה של גבעתי יושב הג'ובניק ומזיין ת'חברה של הצנחן זה כבר עצוב

lucy2211

New member
חחחחח זה ממש עצוב.

וכל כך נכון.. חחח אני הכרתי כבר כמה ג'ובניקים שמזיינים חברות של צנחנים. אוו,כל כך נכון חח. אני רוצה חבר מהשייטת חחח. למה אף פעם לא מזכירים אותם? אתה יודע איזה שווים הם. הם היו אצלנו לקורס צניחה. הם ממש שווים. אני רוצה אחד. אני רוצה שייט!!!!!!!!!!!!!!!!

גוטשה

New member
*נדחפת*

בנטל בשייטת??? איזה סוס חוץ מזה אף פעם לא ידעתי אם כובתים בנטל או בן טל או ווטאבר אז עכשיו אני שמחה. *סיימתי*

מיכמיך3

New member
נכון, אני עדיין לא ממש יודעת אבל...

רק אמרתי ששמעתי כל מיני שמועות. תשימו לב שאפילו לא ציינתי מהן השמועות שסיפרו לי עליהן ואפילו לא התווכחתי על עובדות בשטח.

למעלה