"יש אחת בדימיוני, טובה ומתוקה.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"יש אחת בדימיוני, טובה ומתוקה.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא:

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"ואני מכוון אלייה, מתוך ענן שתיקה.."

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי): דין דין אביב-מוכרת לי מפעם Biffy Clyro - Saturday Superhouse Biffy Clyro - Living is a Problem Because Everything Die Jay Z - 99 problems Madina Lake - House Of Cards Maroon_5-Makes_Me_Wonder
Metallica - Sad But True Outkast - Miss Jackson Panic! At The Disco - Build God Then Well Talk טוב אינלי כוח עוד..
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:כן.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כואב לי" *שבוע התבכיינות*
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"זה השיר השני שלנו"
- דבר שהשגתם השבוע:עבודה!@$@#%
- מאכל השבוע:לא אכלתי השבוע
- משהו שעשה לכם את השבוע:אמממ..
- משהו שהרס את השבוע:ממממ..כלמיני
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מלצרות זה חתיכת קריעההה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:שנטיפיייי!#%#5
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי מגן 100 במתמטיקה [אה.בטח
]
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:דיןדין אביב-מוכרת לי מפעם
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נממממ.
סתם:
- תמונה כלשהיא:

עדי D

New member
אעאע.

- שיר השבוע (של שייגעצ):יש לה - שיר השבוע (כללי): Rage Against The Machine Killing In The Name Of - אלבום השבוע: אממ.. כנסית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איך אפשר לשכוח מישהי כמוך סתם ככה... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אניייי לאא מבינה מה יש פה לא להביןןן. - דבר שהשגתם השבוע: אממ קניתי עדשות. רק שיגיעו כבר. - מאכל השבוע: אמממ פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: כלומ מיוחד - משהו שהרס את השבוע: מתכונת במת'.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 5 אבנים זה אחד הקולים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ש-נ-ט-י-פ-י!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!^%!^%!&^%!!!11
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שנטיפי מושלם. חח. אא ולעבוד ת'מתכונת בהצלחה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: bother-stone sour -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כלמיני. סתם: - תמונה כלשהיא:

ותזעק ישראל וכל עריה יחדיו..

החושך דומיננטי על פני שעת הזריחה כאן הצבע הירוק אינו סמל לפריחה.. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
>< - שיר השבוע (כללי):
יונה לבנה - אלבום השבוע:
אין. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
:( - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
נעם מספרת בדיחה לליבנה: "פעם היו שתי תאומות, אחת יפה, והשניה הלכה לשמו"צ" ליבנה: "מתי?!" חח מיכל, לא אישי - דבר שהשגתם השבוע:
מכנס? - מאכל השבוע:
אוכל וזה - משהו שעשה לכם את השבוע:
.. - משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
שמרו על עצמכם.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
בטח יש לי מתכונות או משהו. לא זוכרת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיעבור -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אף אחד. סתם: - תמונה כלשהיא:
אין כוח

ססילייה

New member
מאבדים תחושה של זמן.../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - - שיר השבוע (כללי): איגי ווקסמן-לא מחכה יותר לדוור.
- אלבום השבוע: איגי ווקסמן-לא מחכה יותר לדוור XD - האדם שעשה לכם את השבוע:
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עננים נוטים לרדת מכיוון מערב, הוא מתקרב אליי בשקט ומלטף לי את הגב!"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) *פיליפ מקלל ומקלל ומקלל ומקלל ומקלל ברוסית* עדי:"רגע..אוקי..שניה..מה?!?!
" - דבר שהשגתם השבוע: סיגריות וקצת טקילא [כן כותבים את זה ככה!
] מבנצי D: - מאכל השבוע: מקדונלדס! - משהו שעשה לכם את השבוע: האודישנים ביום חמישי XDD - משהו שהרס את השבוע: העובדה שביליתי הבוקר עם האסלה קצת זמן איכות -_- - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשתו טקילה! >< פשוט אל! >< השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סוף השבוע.[הופעה של הג'ירפות
] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: >.< -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחיל השבוע
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שרק אפשר :) סתם: - תמונה כלשהיא:

אליההה

New member
בא ליייייייי :]

לא עשיתי הכול ... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): פקיד אפרורייייי - שיר השבוע (כללי): מכונת השירים הגדולה של חמי רודנר ... - אלבום השבוע: ........ לא יודעת .. - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שלי ענת-טס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "להפסיק לאכול עוגות !!!!!!!!" חחחח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ....... - מאכל השבוע: כל מיני מתוקים .. עוגות שוקולד וכו' .. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: יהיה טוב ! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא עוד לא התחילללל .

Forever NemeSh

New member
אני עוברת פה מידי פעם ../images/Emo3.gif היי היי.. ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של שייגעצ): אינטרקום - שיר השבוע (כללי): התקפת לב- אסף אמדורסקי - אלבום השבוע: 15 דקות - האדם שעשה לכם את השבוע: לאלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אי אפשר לשנות את כיוון הרוח אבל אפשר לשנות את כיוון המפרשים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אם אין לך משהו חשוב להגיד אז שתוק!" - דבר שהשגתם השבוע: שלפוחיות חדשות ברגל מהאימונים. - מאכל השבוע:שניצל תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: ב"ש - משהו שהרס את השבוע: בלבלות בקשר אליו.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סדנא ובטיזאדו!!!!!!!1 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הוא... :/ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחים שלי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סיון, אביב ושות'
(הנסיבות הנסיבות..
) סתם: - תמונה כלשהיא:

עונה

שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): "זמנים מוזרים" של המכשפות - אלבום השבוע: "עד העונג הבא" של המכשפות. - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היה חרא, יהיה טוב. נכון? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "הוא כזה גיי!" "מי? תומר?" "לא! המורה לספורט!" - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש וחסך בכדורי אופטלגין. - מאכל השבוע: כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע: נעמה - משהו שהרס את השבוע: עזבו, הסבר בבלוג שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחטאו! ניפגש בגהנום, כן? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של אבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מסיבה גדולה ולא סתם בולשיט כמו שנה שעברה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא פתחתי, אבל "עד העונג הבא" של המכשפות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה. אין לי כוח לתמונה. יום כתום.

../images/Emo121.gifנשתף את החיוך, נפיק רק טוב מהרע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב - שיר השבוע (כללי): אפגוש את אלוהים/התקווה 6 - אלבום השבוע:אני עוד לא יודע איך קוראים לו
אבל התקווה 6 - האדם שעשה לכם את השבוע: אין ממש, בעצם איתמר.. רק בגלל שהוא כזה סקסי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:ציונים סבירים במתמטיקה - מאכל השבוע:לחם עם שוקולדP: - משהו שעשה לכם את השבוע:מתמטיקהP: - משהו שהרס את השבוע:נשארתי אתמול בבית במקום לעלות לזכרון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:להתכונן למתכונות/בגרויות זה ממש משתלם! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום הסטודנט בעמק יזראל, מסיבה במוסד, מפגש <?> בעזריאלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ הו הו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הוא עוד לא התחיל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כולכם! אבל במיוחד את עדי
(עכשיו את חייבת להסכים
) סתם: - תמונה כלשהיא:

עדי D

New member
תן לי לחיות באשלי רגע. עדי.. הכוונה אלי?

חחחחח.. אם הכוונה לא אלי אל תגדי לי חחחחחח
.

../images/Emo121.gifאיך ידעת?../images/Emo23.gif

האמת שלא, התכוונתי לעדי נבוטה (ניסיתי להתחנף כדי לישון אצלה אחרי המסיבה במוסד, לא הלך לי
) אבל גם אותך אני אשמח לפגוש סוף סוף!

למעלה