"יש אחת בדימיוני, טובה ומתוקה.."

Hezi The One

New member
אין לי כח

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):משינה-אני צוחק איתך - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:לאדע... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:חזרות וזה - משהו שהרס את השבוע:אין גביע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מאני טיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לישון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אשן -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאזוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאדע סתם: - תמונה כלשהיא:

Niran2

New member
אתן לך את חייי

- שיר השבוע (של שייגעצ): לב מפלסטיק - שיר השבוע (כללי): היהודים - אין לך מקום - אלבום השבוע: הכנסיה - אוטוביוגרפיה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסתכלי עליי, אתן לך את חיי, רק שובי אליי" =/ - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: המחשב חזר מתיקון סופסוף אחרי שבועיים שם - מאכל השבוע: סלט טונה, כל יום לאכול אותו זה טוב
- משהו שעשה לכם את השבוע: הסינגל החדש של היהודים כמובן.. - משהו שהרס את השבוע: המתכונת החרא שהייתה בתנך =/ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנ"ך זה מקצוע משעמם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להיכשל גם באזרחות :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יוני בלוך - אחריות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: =/

animal bar

New member
"אני לא רוצה שתמצצי לי, שלא יהיה לך בלאגן ברי

אות!!" השבוע שעבר: היה אחלה :) - שיר השבוע (של שייגעצ): לא עניינכם
- שיר השבוע (כללי): יש לה - אלבום השבוע: משקאות חריפים - האדם שעשה לכם את השבוע: מאי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "צחוק הגורל מלטף את פניי בדרך..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): Wanna get HIGH - דבר שהשגתם השבוע: לא חשוב - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע: מה שהשגתי השבוע - משהו שהרס את השבוע: עשיתי פיפי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פאנקי טאון :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות+מפגש ישראבלוג - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפגוש שם את מאי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון סתם: - תמונה כלשהיא:

AvtipuS

New member
איזה שיר

וכמובן ההמשך, "אני לא רוצה שתמצצי לי, שלא יהיו לך בעיות אחרות" אינפקציה תעשו לי...הופעה כוסאומו המדינה הזאת בנאדם בא רוצה הופעה של אינפקציה וטרטר רב עם מי שצריך להוציא את ה DVD. חותמת?

יש לי אנטנות חבר!

- שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): סקס-מהשד"ק - אלבום השבוע: הוהו-מהשד"ק, שדים-איפה הילד, מסעות עם עצמי-איפה הילד, מכונת השירית הגדולה-חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע: המשלחת! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כרגיל: "מתוך שכרות נגלה לי אלוהים והוא צלב אותי באלף מסמרים חלודים"-מסמרים חלודים-איפה הילד - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חמשוש!!!!!!!! אתה חמשוש פעור!!! חמשוש פעור תחת!!! - דבר שהשגתם השבוע: משלחיסטים! - מאכל השבוע: גינס! לחם העניים! /שניצל זרחן של גדעון בחוות הצופים - משהו שעשה לכם את השבוע: סמינר משלחת! - משהו שהרס את השבוע: מגן באזרחות שדפקתי לחלוטין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משלחת ג'מבורי 2007 שליטעע וגדוד עידן עוד יותר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות באנגלית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלמיני -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רדיו/מוזיקה/עברית-טיפקס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליבי

../images/Emo121.gifיאללה נו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):ילדי הירח-שלמה יידוב - אלבום השבוע:צליל מכוון - האדם שעשה לכם את השבוע:שירה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): דנה: גלעד, מתי אתה בא איתנו להודו? אני: שניה אני אורז ובא. דנה: לא גלעד, אתה באמת צריך לבוא איתנו מתישהו - דבר שהשגתם השבוע:טלפון
- מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:מונטיפיורי - משהו שהרס את השבוע:עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תחייכו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הקלטות, שבועות בעיר, אולי שירה ואהוד ותמר או נטלי או אנערף מה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לפגוש אנשים בג'רוזלם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סיפור של יום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לא יודע סתם: - תמונה כלשהיא:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):כוחות הרשע - שיר השבוע (כללי): soon-דנה עדיני - אלבום השבוע:Big Girls-דנה עדיני
- האדם שעשה לכם את השבוע:רעיה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ירח בים יעזור, לסלק את החושך עם טיפה של אור" (טיפה של אור-אביתר בנאי) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אתה רואה בעיניך, שומע באוזניך" "כן! וגם בוהק בראשי
" - דבר שהשגתם השבוע:ירושלים
וראיתי את גלעד
דיסק של דנה עדיני
- מאכל השבוע:במבה - משהו שעשה לכם את השבוע:ירושלים ללא ספק! היה כלכך מצחיק וטוב - משהו שהרס את השבוע:לא עולה לי משו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ירושלים זה טוב
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מפגש, שיעברו המתכונות בשלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמתכונת במתמטיקה תעבור הכי טוב שאפשר... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:פרח-יהודה פוליקר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כולכם סתם: - תמונה כלשהיא:

B a m b o o k

New member
אז תספיקי../images/Emo11.gif

יאו גם אני צריכה ללמוד למתמטיקה
ולהספיק כי יום אחרי מתכונת

B a m b o o k

New member
שי../images/Emo99.gif

גם אני לאהוב ולהתגעגע
יום חמישי! וחסר לך שאתה שוב לא בא!

../images/Emo121.gifאני אשתדל!

בעיקרון בשלישי אני במוסד.. אז יהיה קצת קשה (פיזית וכלכלית) לחזור הביתה ב5-6 בבוקר ולחזור לת"א בצהריים אם רק היה לי אצל מי לישון באיזור המרכז.. אהמממממממממ

../images/Emo121.gifזה לא היה מכוון אלייך הפעם

זה היה מכוון אל כל הקוראים החביבים והאדיבים שבפורום זה, אז די לחוש
וכנראה שכבר הסתדרתי:)

למעלה