"יש אחת בדימיוני, טובה ומתוקה.."

a d i 8

New member
../images/Emo11.gif

נחמד אליי רק כי אתה צריך משו הא..?.. בסדר אין בעיה

../images/Emo121.gifנו עדי

את יודעת שאני אוהב אותך!:)
(מכוון לשתי העדי, ולכן משורשר אל עצמי... מתוחכם שכמותי)

nobody99

New member
הממ

- שיר השבוע (של שייגעצ):אין - שיר השבוע (כללי):Mika - Grace Kelly השיר המזדיין נתקע חזק במוח! - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:הממ:) המון אנשים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:החזרות כמובן - משהו שהרס את השבוע:לימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:סוף סוף נגמור הקלטה של שיר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו אחת כמו כל שבוע

AvtipuS

New member
לגמרי נתקע השיר הזה

הוא כל כך נתקע שהוא גרם לי להוריד תדיסק של מיקה הזה, ויש שם כמה דברים גם מהסוג שנתקעים במוח

עדי D

New member
מי חתיכי. ../images/Emo99.gif

ואע. בהצלחה עם השיר כפרעות. אני אדע את המילים ראשונה. אתה תראה.

mafins

New member
נמנמ =][=

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): היים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): רופטופס [לוסטפרופטס] - אלבום השבוע: דה בסט דאמנ טינג - האדם שעשה לכם את השבוע: דאגי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): את דומה לכלב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין >< - דבר שהשגתם השבוע: גופייה XD - מאכל השבוע: קורנפלקס XD - משהו שעשה לכם את השבוע: אלמוגי חח.. - משהו שהרס את השבוע: -----קק"ה------- חחח עזבו לא תבינו >< - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו למישהו תות אם אתם לא רוצים שהוא יאכל תות ----------------- סתם: - תמונה כלשהיא:יחיחי

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif מצ'עמם לי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): ---- - שיר השבוע (כללי): Linkin Park - What I've done - אלבום השבוע: --- - האדם שעשה לכם את השבוע: סיוון - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את המדריכה הכי הכי!" - אני אוהבת את החניכים שלי =) - דבר שהשגתם השבוע: נעלים חדשות =) - מאכל השבוע: פסטה - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה במוסד אתמול =) - משהו שהרס את השבוע: סתם משהו צבאי דפוק - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: גם להיות טובה מידי זה לא בסדר מסתבר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. אני נכנסת לשמירות =( - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיתבטלו השמירות! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Aerosmith - Jaded -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את האחד והיחיד. סתם: - תמונה כלשהיא:

AvtipuS

New member
אני אומר נעביר תמפגש למוסד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): אביב גפן-השיר שלנו,היהודים-אין לך מקום. - אלבום השבוע: אביב גפן-הכל הכל הכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואני ביקשתי את ליבך לקטוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כוסאומו המדינה הזאת, בנאדם בא רוצה ללכת למפגש ישרא לראות קצת נוף בעיניים ואין לו כסף!!! חותמת?" [אני מאלתר אתמול בלילה אחרי שחברים שלי הגיעו למסקנה שאין להם כסף לבוא למפגש],"מה קורה חווה?"-גם אתמול אחרי שנזכרנו שלמזכירה שלנו קוראים חווה. - דבר שהשגתם השבוע: מתכונת מוצלחת במתמטיקה. - מאכל השבוע: פיצה עם:פטריות,בולגרית,בצל,עגבניות,זיתים שחורים. [שילובים בלאגנים] - משהו שעשה לכם את השבוע:אנערף. - משהו שהרס את השבוע: גיטרה ז"ל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כוסאומו המדינה הזאת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תיאוריה יום שני,אולי אולי אולי מוסד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות באנגלית תהייה קלה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחיל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה שבא בא מה שבא סבבה. סתם: - תמונה כלשהיא:

איכס. המוסד חרא של מקום.

סתם חבורה של ילדי פוני מעפנים שרוקדים הארדקור ופאנקיסטים שחשים נאצים חחחחחחחחחחחחחחחח [מדברת מי שהיתה בו כבר 3 פעמים XD]

week

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):אילי כח - שיר השבוע (כללי):עד העונג הבא/המכשפות - אלבום השבוע:עד העונג הבא/המכשפות - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכעליאולי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הכל לטובה - דבר שהשגתם השבוע:חור - מאכל השבוע:צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע: סופש - משהו שהרס את השבוע:נסתם הנזם|: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הכלטובה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מוסד רוקי יום הולדת לטל מפגש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: - -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא:

למעלה