אני אומר נעביר תמפגש למוסד
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): קשה לי לחשוב. - שיר השבוע (כללי): אביב גפן-השיר שלנו,היהודים-אין לך מקום. - אלבום השבוע: אביב גפן-הכל הכל הכל. - האדם שעשה לכם את השבוע: אנערף. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואני ביקשתי את ליבך לקטוף" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כוסאומו המדינה הזאת, בנאדם בא רוצה ללכת למפגש ישרא לראות קצת נוף בעיניים ואין לו כסף!!! חותמת?" [אני מאלתר אתמול בלילה אחרי שחברים שלי הגיעו למסקנה שאין להם כסף לבוא למפגש],"מה קורה חווה?"-גם אתמול אחרי שנזכרנו שלמזכירה שלנו קוראים חווה. - דבר שהשגתם השבוע: מתכונת מוצלחת במתמטיקה. - מאכל השבוע: פיצה עם:פטריות,בולגרית,בצל,עגבניות,זיתים שחורים. [שילובים בלאגנים] - משהו שעשה לכם את השבוע:אנערף. - משהו שהרס את השבוע: גיטרה ז"ל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כוסאומו המדינה הזאת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תיאוריה יום שני,אולי אולי אולי מוסד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות באנגלית תהייה קלה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחיל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה שבא בא מה שבא סבבה. סתם: - תמונה כלשהיא: