"נמנעים מלהרגיש כי זה כמו מלח על פצע.."

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"נמנעים מלהרגיש כי זה כמו מלח על פצע.."

שבוע טוב בייביז!!
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה כלשהיא: ----------------------------------------------------------- לנוחיותכם, המדגישומטיק

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif"דורסים אתעצמנו כשדוהרים אל הנצח!"

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ):אין
- שיר השבוע (כללי): Ozzy Osbourne - I Just Want You The Fray - She Is The Academy Is... - We've Got A Big Mess On Our Hands Within_Temptation_-_What_Have_You_Done
- אלבום השבוע:אין
- האדם שעשה לכם את השבוע:כלמיני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נמנעים מלהרגיש כי זה כמו מלח על פצע."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אממ..אני לולד: "וואי תפסיק לשתות כמו איזה...רוסי!" XD
- דבר שהשגתם השבוע: הזמנה להופעה של אביב בעצמאות :]]
- מאכל השבוע: שניצל תירס,עדיין.
- משהו שעשה לכם את השבוע: השיחה שלנו אתמול :]] וזה שהי"ג, י"ד נראה יותר ויותר מציאותי. :]
- משהו שהרס את השבוע: למידה לתנ"ך.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קאמל זה טווווווב.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יבוא! הוא בא השבוע! *מתלהבת-מתרגשת*
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יבוא
חח סתם..שאני אצליח בתנ"ך
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוקי - אם לא עכשיו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו באמת...
סתם:
- תמונה כלשהיא:אחפש.

../images/Emo170.gif מרשמ-לאאאאא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):
ציפורניים מרוחות [באמאשלי!!] ויש לה חור גדול בלבבב ציפורניים מרוחותתת בלק כחולל והמבט של אומר הכל! - שיר השבוע (כללי):
פיייי המממ לילה לבן נראהלי - אלבום השבוע:
אואזיס. כולם. - האדם שעשה לכם את השבוע:
\: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
וואי.. הממ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אני: וואי יש לו הרבה כסף אם הוא ככה חרש את הארץ וזה [קיבוצניק, הק"מ עולה כסף..] בלונדה: לא, הוא נסע מהר וזה.. אז זה פחות. - דבר שהשגתם השבוע:
הרבה חוסר בשעות שינה - מאכל השבוע:
וואי... לאדעת. - משהו שעשה לכם את השבוע:
טיולים וזה. - משהו שהרס את השבוע:
חברה שלי עיצבנה \: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
מרוץ דנגור!!!!!!! ואחכ מסיבה וזה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה טוב!!~! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
נהדרת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
יותר מידי סתם: - תמונה כלשהיא:
חייבת? נווו... שניה.

ססילייה

New member
ראיתי את הבנצי היום ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

שיר השבוע (של שייגעצ): עושה ביד
- שיר השבוע (כללי): Will Young - Leave Right Now - אלבום השבוע: נו, ג'ירפות. - האדם שעשה לכם את השבוע: בנצי'לה-היום!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Its Hard To Know Just What To Do In Times Like This,It Hard To Know Just What To Say - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):אין -_- - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כסף D: - מאכל השבוע: הדבר הגיבנתי הזה שאסתי הכינה לי
- משהו שעשה לכם את השבוע: היום
ואתמול בערב!היה הכי מצחיק בעולם! - משהו שהרס את השבוע: החקירה הצולבת של אסתי (!) .סתם, זה לא -_- - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש לי דודה פאקינ' סטייל!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יוםעצמאות!כסף!חגיגות!בירה!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנאערף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Ana Johnsson - We are -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בר
סתם: - תמונה כלשהיא: עשן לפנים.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif אני ../images/Emo99.gif.

את מהממת. אולי תבואי לבקר אותי כבר?! אני במילא בחיפה כל הזמן =(

ססילייה

New member
../images/Emo41.gifלהתלהב, שלום!!!!../images/Emo41.gif

תכירו את הבייבי החדש שלי, הוא בן 3 או 4 שעות!! עמוס המלך!

אפרת P

New member
תתחדשי../images/Emo112.gif

אבל קיש זה משהו שנשאר אית לכל החיים יו נואו

ססילייה

New member
אני לא חושבת שהספונטניות קשורה.

גם אם הייתי מחכה חודשים עד לתאריך הקיעקוע הייתי עושה בידיוק את אותו הציור. מבינה?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif שלום לכולם =)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): מרלין מונרו - שיר השבוע (כללי): עדיין של MCR. - אלבום השבוע: MCR!! - האדם שעשה לכם את השבוע: ירדן! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Love hurts But sometimes it's a good hurt And it feels like I'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me Cause without love I won't survive - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הוא אמר שהוא אוהב אותי =) - דבר שהשגתם השבוע: אממ לאדעת. - מאכל השבוע: פסטה. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחה איתו. - משהו שהרס את השבוע: השיחה איתו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא להתאהב בבחור מתוסבך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יסתדר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: i want to love you -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו =) סתם: - תמונה כלשהיא:--->

טולייצ

New member
יו יו ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ) : את יפה - שיר השבוע (כללי): לא קל - היהודים - אלבום השבוע: נינט טייב-יחפה הוא לא יצא מהמערכת,משום מה
- האדם שעשה לכם את השבוע : ברק
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אבות ובנים-אביתר בנאי "תיכף אני ארצה שתלכו מפה שאוכל כבר ליפול בשקט.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - אממ..אין משהו ספציפי - דבר שהשגתם השבוע: גימלים
וכלב!!
- מאכל השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: המסיבה אתמול.. - משהו שהרס את השבוע: מישהו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בנים זה חרא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה כיף,למרות שסוגרים שבת
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר-תמיד אהבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מישהו
אין תמונה :)

dsol

New member
אולי תספרי מי זה ה"מישהו" הזה ../images/Emo3.gif ?_../images/Emo189.gif

למעלה