"נמנעים מלהרגיש כי זה כמו מלח על פצע.."

dsol

New member
../images/Emo99.gifהוו טוב לדעת !_../images/Emo189.gif

טולי אהובתי

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של שייגעצ): אין.
- שיר השבוע (כללי): נעה של הים - יזהר אשדות.
- אלבום השבוע: אביק תגיד לכםDDDD:
- האדם שעשה לכם את השבוע: פישי שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): היר קאם דה וואן אנד אונלי ראיידינג און א ביג פאט פוני, היר קאם דה וואן אנד אונלי אנד דיס איז האוו ווי פארטייי פרונט פרונט פרונט פאננה סייד סייד סייד פאננה באק באק באק פאננה אנד דיס איז האוו ווי פארטי!
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הצחוק החמוד ששני עשתה. הצחוק של שני זה נשמע כמו משפט, אז זה נחשב
- דבר שהשגתם השבוע: מחזור
- מאכל השבוע: אבוקדו:)
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה:)
- משהו שהרס את השבוע: אתמול בלילה -________________-
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פרונט פרונט פרונט *פאנהנה* סייד סייד סייד *פאנהנה* באק באק באק *פאנהנה* אנד דיס איז האוו ווי פארטי!$%*$^&)$^&#%&*#%
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ערב אהבה 07'#$^#$^*#%^&
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהערב ילך טוב, והכל יהיה בסדר:)
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא התחיל השבועD:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין איש מסויים
סתם:
- תמונה כלשהיא: חהחהחה! הכנתי את עצמיD: יצא דומה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אפרת P

New member
מה קרה?../images/Emo112.gif

היה ממש מעט שכל כשהביאו אותו לשומר הצעיר...

B a m b o o k

New member
אהאהאה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין לי אוויר - שיר השבוע (כללי): דניאלה-שלומי שבן - אלבום השבוע:יהושע - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"תגדלי כבר" - דבר שהשגתם השבוע: לחץ ולחץ והתפרצות על המורה למתמטיקה שוב
- מאכל השבוע:פיצה של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע:כלום - משהו שהרס את השבוע:כל התגבורים ועוד ריב עם המורה למתמטיקה וחפירה בטלפון של המחנכת ועוד ועוד ועוד. חרא שבוע היה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:יש לי חרא בצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רוק"צ שזה אומר קצת חופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמתכונת במתמטיקה תעבור בטוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע:רג'ינה ספקטור- high fedelity -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מי שיהיה ברוק"צ וגם מי שלא סתם: - תמונה כלשהיא:

AvtipuS

New member
יאללה הפועל ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין. - שיר השבוע (כללי): עברי-ליאונרדו. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: וואלה לא יודע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי כוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אז אמרתי מהההההההההה"
- דבר שהשגתם השבוע: ישארכרט צעיר. - מאכל השבוע: פיצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הפועל ברבע גמר
- משהו שהרס את השבוע: יותר מדי דברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פיצה זה טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נראה לי שרוקע"צ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אלך באמת לרוקע"צ. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ארקדי דוכין-חדר משלי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ברי סחרוף. סתם: - תמונה כלשהיא: עזבוווווווווווווו

פרקשון

New member
מחר צבא איזה כיף

שיר השבוע (של שייגעצ):
- שיר השבוע (כללי): הכל התחיל בנאצר - אלבום השבוע: פאנקייק-חלושס - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע: הבנתי איך מורידים שירים לאייפוד |מובך| - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אני בקומנדו הימי!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סרט ש סקס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופר! סתם: - תמונה כלשהיא: צעירה וקטנה מתגייסת

הצעירה והקטנה בתמונה

זו אני ביום שבו צה"ל חטף אותי מהאזרחות לזנות ל- לא מזהים מבינכם. :) קושקושששש!

dsol

New member
מה לא מזהים ?!_../images/Emo189.gif

אחד שחור גבוה ואחת קטנה ונמוכה
ובכלל.. רשום על התיק

../images/Emo121.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה זמן לקח לי למצוא אותך!
הייתי בטוח שעידן יושב, התיק על הרצפה לידו והוא מלטף איזו חיה או בובה או משהו
פאק

week

- שיר השבוע (של שייגעצ):אם את בעניין
- שיר השבוע (כללי):תיאטרון רוסי - אביתר בנאי
- אלבום השבוע:אביתר בנאי - אביתר בנאי
- האדם שעשה לכם את השבוע: אביה ואמא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכל לטובה!
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חיבוקים ונשיקות
- דבר שהשגתם השבוע:תחתונים מנומרים חזיות ותחתונים. ואסיפת הורים חיובית
- מאכל השבוע:קפה
- משהו שעשה לכם את השבוע: סופש אצל אביה עם יוני
- משהו שהרס את השבוע:אני לא יכולה ללמוד פסנתר /:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הכל לטובהההה
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום עצמאות נראה לי
|
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אפיק ממנו הנאה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתי נתנשק - אביתר בנאי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליל
סתם: - תמונה כלשהיא שלום

Tin Doll

New member
../images/Emo41.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): -. - שיר השבוע (כללי): OLP - Naveed, Opeth - To Rid The Disease, אביתר בנאי - יש לי סיכוי - אלבום השבוע: אביתר בנאי - הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי - מאכל השבוע: עוגיות. ]; - משהו שעשה לכם את השבוע: חבר שלי - משהו שהרס את השבוע: לימודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום העצמאות+סופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הופעה של הג'ירפות בשישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דיסק של מיוז. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חבר שלי. סתם: - תמונה כלשהיא: הכי חדשה, מאתמול.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה