"נמנעים מלהרגיש כי זה כמו מלח על פצע.."

Hezi The One

New member
אהההה

- שיר השבוע (של שייגעצ):להפסיק לאכול עוגות - שיר השבוע (כללי):אזר אזרD:D:D:D:D:D: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:יש כמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): בתנך אתה נח - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:על האש
- משהו שעשה לכם את השבוע:הבחינות חבר'ה,דאבללללללללל - משהו שהרס את השבוע:התנך - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:עלינו דאבלללללללללל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:רוקעצמאות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:תיאוריהחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לאדע,בוחן בתיאוריה סתם: - תמונה כלשהיא:

animal bar

New member
"אני התינוק בחיתול ששבר את הלול!" D:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אלוף בלפשל
- שיר השבוע (כללי): הממ, הר של בייגעלך
- אלבום השבוע: משקאות חריפים DUH! - האדם שעשה לכם את השבוע: הווטרינר המלך הזה!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כאילו שאני גיבור של ששת הימים אים אים!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "I liked the part where he stoped moving" - דבר שהשגתם השבוע: הודעות מאבי T: - מאכל השבוע: במבה! DUH! - משהו שעשה לכם את השבוע: לאקי בסדר ו"התכתבות" עם אבי. - משהו שהרס את השבוע: לאקי
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם יש לכם כלב גדול ואכזרי שימו לו רסן יא זונות!!!@#$%^& השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רוק''צ! DUH! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני פגוש את כל מי שאני רוצה ברוק''צ! D: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש לי הרגשה שזה גשם חזק או יחסים פתוחים T: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שאני רוצה לפגוש ברוק''צ ואבי! D: סתם: - תמונה כלשהיא: תראו מה קרה לכלב שלי!

למעלה