סופשבוע רגוע [בתקווה
]

../images/Emo204.gifסופשבוע רגוע [בתקווה ../images/Emo4.gif]

המדגישומטיק
שיר השבוע של שייגעצ שלכם: שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע: ו..תמונה שלכם
:

ססילייה

New member
יהיה רגוע.

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:לקפץ
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: Rise aganinst-Swing Life Away דפנה והעוגיות-דפקה פיק
קליפ השבוע:אל תעזבי את תל אביב-אסף אמדרוסקי
אלבום השבוע: לא דעת.
עצבון השבוע:כל המלחמה המטומטמת הזו.
הפתעת השבוע:נוסעים היום למרכז.
אולי.
תמונת השבוע: ו..תמונה שלכם :

ססילייה

New member
אני הכנתי ../images/Emo9.gif

היה לי שרוך לא משומש מדיקיס, עם כוכבים
חזרתי באמצע-והדבקתי על קשת פשוטה ושחורה. אם תרצי, נשאר לי עוד חצי שרוך. תביאי לי קשת רגילה ופשוטה-ואני אדביק לך עליה

../images/Emo204.gifיאאא...כןכןכןכןכן ../images/Emo9.gif

את באה ב-20, נכון? יופי. תביאי דבק או מש'ו ותעשי לי. טוב?
אגב, ממש יפה לך השיער ככה, כמו בתמונות

dsol

New member
אוי דפנה והעוגיות ../images/Emo99.gif_../images/Emo189.gif

ססילייה

New member
../images/Emo23.gif

עם כל האהבה שלי לאנשים חשובים לי מהצפון,ומשפחה וכאלה גולי הוא הדבר שאניה-כ-י דואגת לו בעולם.
והוא לא שמן.
הוא סקסי@#%@#%@#%@#%@#%
נו בא לי לבכות.

עיגולים שחורים במקום עיניים...

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: לקפץ שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: זה רק הלב שכואב לך-אביב גפו קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: ירח מלא-אביב גפן, singles-travis עצבון השבוע: מלחמה הפתעת השבוע: מלחמב תמונת השבוע: זה ו..תמונה שלכם :

dsol

New member
אני רוצה ../images/Emo186.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: אביב גפן - האמת קליפ השבוע: קצת פורקן קצת חום קצת אהבה - חיים צינוביץ' אלבום השבוע: צוללת - אפרת בן צור עצבון השבוע: כל מיני... הפתעת השבוע: לא יודע
תמונת השבוע: alexis blede
ו..תמונה שלכם : נוותר

יההההההההלי סובול../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: דניאל סלומון- אחרת קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: היהודים- פחד מוות עצבון השבוע: הקטיושות בצפון ;[ הפתעת השבוע: שהיהודים בתאטרון לא התבטל. פיו
תמונת השבוע: אהובי
ו..תמונה שלכם : לא צריך וזה.. שבת שלום.

למעלה