סופשבוע רגוע [בתקווה
]

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אני בבית^@#&@#^@#$

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: ניו יורק רפיח שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: ממ... סן חוזה- מוניקה סקס.. קליפ השבוע: לאדעת
אלבום השבוע: מוניקה סקס- פעצים ונשיקות עצבון השבוע: הוואנבי מלחמה הזאת#%*#&@# הפתעת השבוע: מורי ילדה ילד סופסוף*$&$&%@#%
תמונת השבוע: גלי יאסתומה איך אני יכולה לשים גם תמונה שלי וגם את תמונת השבוע?!%&@$%&@#&@#&@#%&# ו..תמונה שלכם :
אני שמה רק תמונה שלי
שאבא הרים לי את החולצה$^*#%&*#$

../images/Emo204.gifחחחחחח ../images/Emo6.gif XDXD

גמני חשבתי עלזה אח"כ
ומיכלי! את כוסית! ואני אוהבת כלכך איך שאת מתלבשת

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif נכון?!

גמני אוהבת איך שאני מתלבשת!
ישר משוק הפישפשים בת"א!
נלך לשם שתינו מתישו ונקה מלאנטע מכנסיים ענקיים ומשובצים^&*#&%^#$
גלי נשמה
אני צריכה לדבר איתך
!

../images/Emo204.gifחחחח...ביץ' ../images/Emo3.gif

איפה זה? באיזה איזור של ת"א? אולי ביומחמישי [אם יהיה , בע"ה, מפגש] אני אלך לשם..

סופ"ש...

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אין לי כוח שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:אביב גפן-סוף העולם קליפ השבוע: לא ראיתי השבוע קליפים אלבום השבוע:אין עצבון השבוע:אנשים לאמשנה הפתעת השבוע:פגישה מפתיעה תמונת השבוע:איזה שווה
ו..תמונה שלכם :תמונה מזה ישנה שלי. אני נראת סופר תמימה

dsol

New member
היי זה ההוא מ"על טבעי" ביס ...._../images/Emo189.gif

אח שלו יותר שווה
הוא סתם נראה סיסי

dsol

New member
אוי נכון !_../images/Emo189.gif

הוא תמיד משחק את הפוסי ! כנראה שזה מתאים לו

B a m b o o k

New member
הלוואי שבוע רגוע

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אממ קשה לי לחשוב שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: לך של שילה פרבר קליפ השבוע:
אלבום השבוע: יוני בלוך
עצבון השבוע: אני מצוננת;[ בקיץ! הפתעת השבוע: אממ שומדבר מיוחד תמונת השבוע: ו..תמונה שלכם:

../images/Emo121.gifאול טון

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:מודה אני-מאיר אריאל קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:מודה אני-מאיר אריאל עצבון השבוע:אמא הפתעת השבוע:אין תמונת השבוע:מממ נחפש משו אחר כך ו..תמונה שלכם :נאמ

למעלה